ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

H ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΕ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΑΠ'ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ Τ Ω Ρ Α !!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Συμφωνώ με τον κύριο Αδαλή...αλλά έχω ξαναπεί ΕΔΩ τι πρέπει να γίνει, τα ίδια λέει και αυτός. Λέγαμε τότε ότι το να το βυθίσεις είναι πολεμική ενέργεια, αλλά μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο λιγότερο "πολεμικό" , θα μπορούσαμε να το καταλάβουμε να το οδηγήσουμε σε ελληνικό λιμάνι...να συλλάβουμε όλο το προσωπικό και τους ναύτες που είναι επάνω...να τους τραβούσαμε μια προστιμάρα από εδώ μέχρι τον Άρη , να τους τυλίγαμε σε μια κόλα χαρτί και δικαστήριο.!!!Όμως το πρόβλημα για μένα ΔΕΝ είναι οι Τούρκοι, με αυτούς ξεμπερδεύει κανείς μέσα σε 1 ώρα... το πρόβλημα δεν είναι οι πολιτικοί, αλλά αυτοί που κατά συρροή ψηφίζουν αυτούς τους πολιτικούς... αμφότεροι και οι δύο θέλουν τουφέκισμα στα 3 μέτρα.

 Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

H ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΕ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΑΠ'ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ Τ Ω Ρ Α !!!
-
Στην πρώτη φωτό βλέπετε το ερευνητικό σκάφος των Μογγόλων πειρατών, το Oruc Reis νότια του Καστελλορρίζου! Στην δεύτερη το Barbaros (όνομα και πράγμα) Ανατολικά της Κύπρου!
Οι πορείες τους όπως τις βλέπετε απεικονίζουν τις κινήσεις τους όπως έχουν καταγραφεί τις τελευταίες τέσσερις μέρες!
Το Oruc Reis
Στην φωτογραφία, μπορεί να μην φαίνεται αλλά μπροστά από το OrucReis πλέει ένα σκάφος τροφοδοσίας το "Αταμάν"! Το Αταμάν είναι ένα ρυμουλκό και πλέει εδώ και μέρες μπροστά από το Reis. Η πορεία που ακολουθεί το OrucReis, μπορεί να "θυμίζει" ερευνητική-σεισμογραφική ρότα αλλά δεν είναι. Μονίμως πίσω από το Reis, πλέουν διάφορα σκάφη που δε αλλάζουν ρότα. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει απλωμένα καλώδια ! Kι αν έχει, το μήκος τους είναι πολύ μικρό. Τουτέστιν δεν πραγματοποιεί έρευνες αλλά είναι εκεί για άλλους λόγους. Επιπρόσθετα το πλοίο έχει βλάβη γι αυτό και συνοδεύεται από ρυμουλκό επί μέρες. Επαναλαμβάνω, το Αταμάν, μπορεί να χαρακτηρίζεται ως πλοίο προμηθειών αλλά είναι ΡΥΜΟΥΛΚΟ... 
 
To Barbaros
 
Εδώ και εβδομάδες πλέει μονίμως σε αυτήν την περιοχή. Η πορεία που βλέπετε είναι ότι καταγράφηκε τις τέσσερις τελευταίες μέρες. Η ρότα αυτή αποτελεί κλασσική ρότα σκάφους που εκτελεί έρευνες. Πίσω από το Barbaros δεν πέρασε ποτέ κανένα σκάφος διότι πολύ απλά έχει απλωμένα καλώδια. Το Barbaros ουσιαστικά εκτελεί έρευνες σε περιοχές όπoυ είναι ΚΑΘΑΡΑ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ. Πρόκειται για τα οικόπεδα Νο#2 και Νο#3, τα οποία είναι αδειοδοτημένα από την Δημοκρατία της Κύπρου προς τις εταιρίες TOTAL (Γαλλία) ENI (Ιταλία) και KOGAS (Κορέα, λέμε τώρα)!
Πρόκειται για ξεκάθαρη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της ΚΥΠΡΟΥ και της ΕΛΛΑΔΑΣ και μάλιστα ταυτόχρονα.
Ενα σοβαρό κράτος θα πρέπει να δώσει ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ 24 ΩΡΩΝ στα δύο σκάφη να αποχωρήσουν. Αν δεν αποχωρήσουν οφείλει το σοβαρό(!) αυτό κράτος να προβεί σε ανάσχεση με προειδοποιητικές βολές. Κι αν δεν τηρηθούν οι κανόνες ναυσιπλοΐας τότε τα δύο σκάφη αυτά πρέπει να ρυμουλκηθούν μακρυά από το πολεμικό μας ναυτικό! Κι αν εμπλακούν πολεμικά σκάφη της Τουρκίας, τότε σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, οφείλουμε να τα βουλιάξουμε με χρήση υποβρυχίων, πλοίων επιφανείας ή ακόμα και με πολεμικά αεροσκάφη!
Αυτά προβλέπουν οι διεθνείς κανόνες για τους πειρατές και τους καταπατητές. Τελεία και παύλα! Ολα τα υπόλοιπα είναι λόγια κοριτσίστικα που παίζουν με τις κούκλες τους στα σκαλοπάτια της αυλής τους!
Αλλά όλα αυτά, όπως τόνισα δύο φορές, θα τα έκανε ένα ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ! Οχι ένα κράτος τεμπελχανάδων και κηφήνων που φοβούνται την σκιά τους και τρέμουν μην χάσουν τις μισθάρες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: