ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΚΡΙΧΕΝΛΑΝΔΗΣ...

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όλοι αυτοί κύριε Αδαλή θέλουν ξήλωμα ένας προς ένας. Όλα γίνονται για τα γρόσια, για τα λεφτά πουλημένα τομάρια όλοι τους. Όταν θα έρθει η ώρα να μας χτυπήσει η Τουρκία, γιατί έρχεται πλησιάζει η ώρα, να δω που θα τρέξουν να κρυφτούν και τι θα λένε τότε. ΦΛΩΡΟΙ γεννήθηκαν και ΚΟΤΕΣ θα πεθάνουν.

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΚΡΙΧΕΝΛΑΝΔΗΣ... 
 
«Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που προκάλεσε και θύματα μεταξύ αμάχων.
Καλούμε όλα τα μέρη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, να προβούν σε άμεση παύση των εχθροπραξιών και να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο της Ομάδας Μινσκ.
Η ειρηνική επίλυση των διαφορών στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου είναι μονόδρομος για την περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα. Αναμένουμε ότι κάθε ενέργεια και δήλωση από πλευράς εμπλεκομένων αλλά και τρίτων θα εντάσσεται σε αυτή τη λογική, αποφεύγοντας την υποδαύλιση της έντασης.
Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2020»
ΥΓ.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕ ΤΟΥ ΚΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ... ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!! ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΥΡΙΟ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: