ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Σας παρουσιάζουμε το νέο αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού...!!!

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μια συμφωνία που δεν είναι συμφωνία, αλλά συμφωνήσαμε κάτι το οποίο το συμφωνήσαμε στα πρακτικά ,σε μια συμφωνία που τελικά δεν είναι συμφωνία. Δήλωση Έλληνα πρωθυπουργού... Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και αν δεν κατάλαβε, θα καταλάβει όταν παρουσιαστεί η συμφωνία που τελικά δεν είναι συμφωνία επειδή δεν συμφωνήσαμε...Σαφέστατος και κατατοπιστικός...

Μου θύμισε  την απάντηση που έδωσε στον Σροιντερ όταν τον ρώτησε:

- τι θα κάνετε με την Τουρκία;;
- θα κάνουμε ότι χρειάζεται.
- Δηλαδή;;
-θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μην χρειαστεί να κάνουμε ότι χρειάζεται. 
 
Δεν παλεύεται το άτομο. Δηλαδή δεν αποτελεί αποτέλεσμα ότι είμαστε ηλίθιοι αλλά αφού μας θεωρούν ηλίθιους τότε το αποτέλεσμα είναι ότι είμαστε ηλίθιοι. Ερώτηση :
Δηλαδή αν ήταν κανονική συμφωνία τι άλλο θα έπρεπε να είχε συμβεί για να ήταν μια κανονική συμφωνία;;; Απάντηση : Υπογραφές.!! 
Εντάξει ,καταλάβαμε και συμφωνούμε ....Ήταν μια συμφωνία που δεν κατέληξε σε συμφωνία αλλά θα γίνει συμφωνία μόλις συμφωνήσουμε...
 
Είχαμε τέσσερα χρόνια τον άλλο το καθυστερημένο τώρα έχουμε το ζαβό.
Έχει χαρίσματα αυτό το παιδί. Έχει ευχέρεια λόγου και ήρθε να μας σώσει ,να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν. Έχουν την ίδια ευφυΐα.

 


10 σχόλια:

Μπάμπης είπε...

Εγώ πάντως Λύκαστρε δεν τον κατάλαβα.Αλλά κάνω ότι τον κατάλαβα, για να μην καταλάβουν οι άλλοι ότι δεν κατάλαβα.Κατάλαβες;

Μπλέξαμε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ότι μπλέξαμε ..μπλέξαμε φίλε Μπάμπη. Το θέμα είναι πως θα ξεμπλέξουμε...διότι το θέμα έχει πολύ "βάθος" κρυμμένο, το οποίο ακόμα ο κάτοικος την χώρας δεν μπορεί να το δει.!! Αν του πούμε ότι το Κούλη έχει υπογράψει συνυποσχετικό για να πάει στην Χάγη με θέμα την Συμφωνία της Λωζάνης ...λές να μας πιστέψουν;; Τώρα μάλιστα που με τους νέους εξοπλισμούς του δίνουν και 42% .;;;

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Μια εξήγηση μπορεί να είναι ότι πάσχουμε από τους εργάτες του πεδίου....

https://m.youtube.com/watch?v=TiD79GBazMw&t=18s

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χα Χα Χα φίλε Ατμέ δεν υπάρχουν λέμε.!! Και αυτοί οι λόληδες είναι μέσα στην Βουλή και αποφασίζουν για την τύχη της χώρας και των Ελλήνων.!!! Δεν μπορεί κάτι τους ποτίζουν δεν εξηγείται αλλιώς.

Μμ. είπε...


Πάντως εκείνος ο μονίμως τουρλοτσιμπουκοχείλης ο Καλοκαιρινός ό,τι απωθημένο έχει το εξάγει κάθε τόσο το παιδί για να πάρη και μια εν πνιγμώ ανάσα. Εσείς με την συμφωνία κι εγώ με τα σιφώνια, σού λέει. Έκαστος εις το είδος του και το νατιβοκτόνο ζαβό με την γονιδιακή γκαντεμιά του.

Ανώνυμος είπε...

.....θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μην χρειαστεί να κάνουμε ότι χρειάζεται....εισαστε παλιοπαιδα,χλευαζετε αυτον τον καημενο ανθρωπο που του ειναι δυσκολο να διατυπωσει την σκεψη του...ενταξη το ζαβο μιλαει ωσαν να εδινε χρησμο...προσεξτε το πουστριλικι.....θα κανουμε οτι χρειαζεται(θα ενδωσουμε δηλαδη στις απαιτησεις των τουρκων)για να μην χρειαστει να κανουμε οτι χρειάζεται (να κανουμε δηλαδη πολεμο με τους τουρκους ),βεβαια υπαρχει και αλλη αναγνωση.
.....θα κάνουμε ότι χρειάζεται(θα εξοπληστουμε δηλαδη ,θα κανουμε συμμαχιες με αλλες χωρες) για να μην χρειαστεί να κάνουμε ότι χρειάζεται(δηλαδη πολεμο)....
Και μια τελευταια ερμηνια.
.....θα κάνουμε ότι χρειάζεται(πολεμο) για να μην χρειαστεί να κάνουμε ότι χρειάζεται(προδοσια)....
Το παρεξηγησατε το προβληματικο παιδι,το τελευταιο ηθελε να πει....ντροπη σας παντως.
Δεν ξερω,αν θα πρεπει να κλαψω η να γελασω,ειληκρινα.
https://www.youtube.com/watch?v=bTbPIaD9APA
Με τι απορει η μανα;

Ανώνυμος είπε...

Οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί καθώς και οι εντολές που δίδονται, στο πίσω μέρος του εγκεφάλου των πωλητικών υπάρχουν συνήθως δύο πρωτεύοντες σκέψεις η στόχοι, ο πρώτος είναι πως θα ωφεληθούν πολιτικά - περιουσιακά, ο δεύτερος είναι πως θα επιτύχουν τον πρώτο στόχο με τον μικρότερο δυνατόν κίνδυνο για αυτούς. Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή το Κούλη προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, μέχρι τις επόμενες εκλογές, με την ελπίδα ότι δεν θα σκάσει στα χέρια του κάποια από τις οπλισμένες χειροβομβίδες που λέγονται τουρκία, οικονομία, λαθρομεταναστευτικό, κοροιδοιος, κλπ.
ΚΙΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μα τόσο δυσδιάκριτο είναι τελικά το υδατόσημο όλων αυτών;

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Να εξηγήσεις φίλε Ερίωπα τι εννοείς με την λέξη "υδατόσημο" διότι δεν είναι όλοι γνώστες , ούτε όλοι το κατέχουν το θέμα.!! Διότι μπορεί κάποιος να πάει το μυαλό του -παράδειγμα εγώ- στα υδατόσημα που έκανα όταν ήμουν παιδί στα χέρια και στα πόδια μου , τα ψεύτικα τατουάζ δηλαδή από τις τσίχλες που έπαιρνα από το περίπτερο.!! Έβλεπα Μαγκάιβερ και Φλας… και διάβαζα Ποπάυ, Μπλεκ, Αστερίξ και Λούκυ Λούκ… Έπινα Carnation και Dolca…και για να πιω το γάλα μου έπρεπε να ρίξω μισό μπουκάλι HEMO ΜΈΣΑ.!

Ξέρεις τι ωραία υδατόσημα γίνονται από τις τσίχλες;; Τύφλα να έχει το υδατόσημο σε ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ.

Χρήστος είπε...

Βρε 100 χρόνια και άλλα 100 και άλλα 100 μνημόνια και Κούλη για τουλάχιστον 10 χρόνια αυτό μας αξίζει αυτό πρέπει να πάρουμε... Στείλαμε τα παιδιά μας στο θάνατο όλοι φοράνε μάσκα στα σχολεία για ώρες δεν μπορούν να μιλήσουν δεν καταλαβαίνει το παιδί την καθηγήτρια και τον καθηγητή γιατί δεν μπορεί να μιλήσει λόγω μάσκας... Μία τεράστια κωμωδία το καρναβάλι μπήκε στη ζωή μας για τα καλά..