ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΓΕΡΜΑΝΩΝ !!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Εμείς τι λέγαμε ΕΔΩ, πριν καιρό;;
" Δεν υπάρχει «Ελληνική Δημοκρατία», «Ελληνικό κράτος», κυβέρνηση κ.λ.π. Αυτό που υπάρχει επισήμως είναι ένα Γερμανικό lander στον Ευρωπαϊκό νότο."
Σιγά σιγά..όλοι θα έρθουν στα λόγια μας....ξέραμε εμείς τι λέγαμε τότε. Σήμερα το έχει καταλάβει και ο κύριος Αδαλής.!! Απλά ακόμα δεν έχει καταλάβει, όπως και οι περισσότεροι ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΙΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ !!
-
H βιομηχανία βαρέων οχημάτων Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg AG γνωστή ως MAN, φτιάχνει τα οχήματα που βλέπετε! Επειδή οι υπάλληλοι του Ερντογάν τα έκαναν γυαλιά καρφιά στη Μόρια, στεναχωρήθηκε ο Ιωακείμ Ντρέες, ο CEO της ΜΑΝ και χτες δεν πήγε όπως συνηθίζει κάθε Πέμπτη στο 5STAR εστιατόριο του Μονάχου να φάει ... βατραχοπόδαρα!
Το γεγονός αυτό προβλημάτισε πολύ τον CEO της Siemens, Τζο Κέζερ. Βλέπετε ο Κέζερ, περίμενε ώρες τον Ντρέες να φάνε τα βατραχοπόδαρα αλλά τα έφαγε μόνος του!
Ήταν τόση μεγάλη η στεναχώρια του αφεντικού της Siemens που ο φίλος του ήταν απαρηγόρητος, που για να τον κάνει να χαρεί λίγο, έβγαλε το μπλοκ των επιταγών κι έκοψε κάτι ψιλά σε ένα τσεκ!
ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ θα στείλει η SIΕMENS στην Μόρια για να φτιάξει τα φορτηγά του απαρηγόρητου Ντρέες που είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη όταν έμαθε ότι τα έσπασε από υπερβάλλον ζήλο ένας υπάλληλος του Ερντογάν!! Δεν περίμενε τέτοια ξετσιπωσιά από τον Σουλτάνο! Να σπάσει περιουσία της ΜΑΝ !!!
Έτσι για να καταλάβετε τι περνάνε αυτές τις μέρες οι Γερμανοί Διευθυντές Πολυεθνικών που έχουν αγοράσει μπιρ παρά τα πάντα στη χώρα μας!
Ζουν ένα δράμα λέμε παιδιά!
Οχι τίποτα αλλά ο μάγειρας στο Μόναχο αναγκάστηκε να ξαναζεστάνει τα βατραχοπόδαρα και τα'φαγε μεσάνυχτα και του κάτσαν στο στομάχι!!!
ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΓΕΡΜΑΝΩΝ !!!
Αιντε και καλοφάγωτο το τσεκ !!!
ΥΓ.
Μόνο μην μπερδευτείτε και το δώσετε ως αποζημίωση για το κατασχεθέν γερμανικό drone της ΜΚΟ με τα ναρκωτικά ετσι? Τα φορτηγά θέλει να πληρώσει η Siemens παιδιά!!! Όλα κι όλα...

2 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Είπανε..... Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, αυτοί ξέρουν το γιατί. Τα πενήντα χρόνια από τον τελευταίο βομβαρδισμό έχουν περάσει και ανησυχώ μήπως το ξέχασαν.....

Μμ. είπε...


Η Γερμανία πρέπει να αυτοχειριασθή, αυτοεγκλεισθή μονίμως εις το Άουσβιτς εκείνο με τα αποπνικτικά ευγενή αέρια, για να μην γίνεται καμιά σπατάλη πολυτίμου πολεμικού υλικού, μάιν καμαράτ!