ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Έκανε θράυση ο...Μωυσής, ο Ηρακλής Πουμαρό.

Λύκαστρος :

Έκανε θραύση ο Ηρακλής Κουλησό, στην Κορσική.!! Ζαν μπον, Μπον φιλέ, Μπουγιαμπές, Κοκ αυ βιγιόν, Κις Λορεν , Κρουασάν, Μπαγκέτ αβέκ μπριζολέ , Αλέ λετούρ, ατούτ αλέρ , ντέ ζαβού.

3 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Περνώ και σφάζω, ο τύπος και με γαλλικό στυλ. (Νατιβιστές εσάς με το βαμβάκι).
¨Άμα τη εισόδω¨ έριξε στο τραπέζι το στίγμα, τα γονιδιακά εθνομειοδοτικά του εύσημα. Μίλησε για επικίνδυνα παιχνίδια των Τούρκων σε ¨αμφισβητούμενα νερά¨
γκριζάροντας με το πρώτο ο νέος δρακουλοΜωυσής. (Πώς λέμε ¨Πάρε με στον γάμο σου, να σου πω και του χρόνου; ο μαρεβομαμιόλης.¨)

Λοιπόν να ξέρουν οι στρατιωτικοί ότι το φταίξιμο και το ανάθεμα για την αιγαιοπροδοσία οι πολιτικοί σχεδιάζουν επιφορτώσειν σ' αυτούς όπως και οι δημοκρατικοί της μεταπολιτεύσεως την κυπριακή τραγωδία, (την κατά το 90% προδοσία πολιτική) την εφόρτωσαν στους στρατιωτικούς του δικτατορικού καθεστώτος.
Οπότε μη περιμένετε διαταγές κανόνων εμπλοκής από πολιτική και υψηλόβαθμο στρατιωτική ηγεσία γιατί μπορεί να μη φθάσουν ποτέ λόγω παρεμβολών (προφάσεις εν αμαρτίαις) όπερ συνέβη, αν συνέβη και στην Κύπρο...
Ώστε, με την πρώτη θαλάσσια παραβίασι-εισβολή, ταυτόχρονα προληπτικά αεροπορικά και πυραυλικά κτυπήματα από Κύπρο έως Έβρο, σε όλους τους στρατηγικούς τουρκικούς στόχους. Αλλιώς χανόμαστε και πρώτοι εσείς.

ΥΓ.
Στην Τουρκία το κλίμα είναι άκρως πολεμικό. στην Ανδρανούπολι παίζουν όλα μέρα τα τζαμιά τους πολεμικά εμβατήρια. Οι Τούρκοι, καθεστώς και λαός, δεν έχουν ψευδαισθήσεις. Τα παίζουν όλα για όλα, ή τώρα ή ποτέ. Εμείς τι στο διάολο περιμένουμε; Ποιος θα γαμήσει ποιόν στο μπιγκμπράδερο του τουρκοσκάει; Ή τους πουρκουάδες, (φέξε μου μπελχάρες και γλίστρησα, παραδοτέες μετά από κάμποσα χρόνια) ή τα τζιχάντια να κάνουν με την ΜΙΤ όλη την Ελλάδα Μόρια;
Με τα νύχια που έχουμε θα ξυσθώμεν, συνέλληνες.
Γιατί τα ξένα ενδέχεται είναι νύχια τίγρεως και να χωθούν βαθιά, θανάσιμα στον ηλίθιο αυχένα μας.


Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να ανησυχούμε καθόλου φίλε ΑΡΡ. ...ο Ηρακλής με τα 15άρια τακούνια είναι πανέτοιμος να ξαναγράψει ιστορία.


https://www.bovary.gr/faces/my-best/syntrofos-irakli-gntm


ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η προδοτική κυβέρνηση θα ακολουθήσει την τακτική της φθοράς της Ελλάδος, όλα σε αποχρώσεις του γκρίζου, έτσι ώστε μετά από λίγο καιρό όλα θα είναι αμφισβητούμενα, αν συμβεί κάτι όπως αναφέρθηκε και ανωτέρω το φταίξιμο θα έχει ο στρατός κλπ. ¨Όπως περιέγραψε και ο Λύκαστρος, σε άλλη ανάρτηση, το νεώτερο Ελληνικό κράτος με την σημερινή του μορφή είναι παρελθόν.
ΚΙΜΩΝ