ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κυριάκο ο λαός θα σε τιμωρήσει για όλα αυτά και θα φέρει ξανά τον Τσίπρα, που έδιωξε για να φέρει εσένα, και που τον είχε ψηφίσει πριν για να διώξει τον Σαμαρά.
Έτσι για να μάθεις να είσαι κακό παιδάκι και να του λές προεκλογικά ψέμματα.
Τι νόμιζες, ότι παίζουν έτσι εύκολα με τον λαό;; Τέτοια επέλαση ηλιθίων δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά στον πλανήτη.! Όλη αυτή η κατάσταση μου θυμίζει αυτό το τραγούδι.
Που βαδίζουμε κύριοι.;;


 Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα.....Ραγδαίες εξελίξεις στη Λιβύη: Ο Σάρατζ ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την πρωθυπουργία
Μετά από αυτήν την δυσάρεστη για τον Ταγίπ εξέλιξη αναμένεται ως απάντηση να στείλει ως νέο πρέσβη της Τουρκίας στην Λιβύη τον σκληροπυρηνικό κ. Τονμπούλογλου.

3 σχόλια:

Μπάμπης είπε...

Στο μοναδικό καφενείο του χωριού μου κάθονται δύο γέροι ο ένας απέναντι στον άλλον και κουβεντιάζουν πρωί πρωί. Ο ένας ΝΔ και ο άλλος Σύριζα.Μπαινω να πάρω ένα καφέ Η τηλεόραση παίζει και δείχνει τον Κούλη.

-Φτού σου άχρηστε, του λέω φτύνοντας την τηλεόραση.

Ο ένας γέρος χαμογελούσε,του άλλου τού κακοφάνηκε.
Παίρνω το καφέ να φύγω και η τηλεόραση τώρα είχε τον Τσίπρα.
-Φτού σου και σένα άχρηστε,λεω και στον Τσίπρα,καιοι γέροι άλλαξαν συναισθήματα.
Τους στεναχώρησα αλλά το φχαριστήθηκα.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

O λαός να κάτσει με τις μάσκες στα αυγά του, γιατί (τώρα) θα έχουμε lockdown και οι προβλέψεις είναι για 2000 κρούσματα την ημέρα. Οπότε έχουμε και λέμε 2000x90 ημέρες τουλάχιστον διάρκεια = 180.000 x της γεωμετρικής αύξησης των επόμενων ημερών = φέρτε από τώρα τα φέρετρα της fema, αν και κάτι μαρτυριάριδες έχουν πει ότι το είχαν προβλέψει και αυτό και ήδη τα έχουν σε αποθήκες. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί ο αποβιώσαντας πληθυσμός θα αντικατασταθεί άμεσα με νέες ροές ιδιόμορφων επενδυτών, σαν και αυτούς που τους χαρακτηρίζεται μερικοί λαθρομουσλίμ, αν και δεν κατανοώ πλήρως τον χαρακτηρισμό. Θα μου πεις θα αντιδράσουν οι πατριώτες...., καλέ και για εσάς έχω προβλέψει, έχουμε πόλεμο τώρα, ναι-ναι πόλεμο, ο κακός Ερντογάν το παλιόπαιδο αυτό θέλει να μας πάρει όλο το Αιγαίο, γι αυτό παρήγγειλα τα Αγία - ραφαλ, μεγάλη η χάρη τους και η προμήθεια τους, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, αλλά να μην σας κουράζω εσάς με λεπτομέρειες. Συνοψίζουμε Lockdawn, ιδιόμορφοι επενδυτές, πόλεμος. Λοιπόν όσο καταστρέφω την χώρα εσείς συντονιστείτε στην τηλεόραση κάθε μέρα στις 6 το απόγευμα για τις νέες εξελίξεις.

ΑΡΡ. είπε...


¨Πολύ νωρίς για μάσκες πολύ αργά για ψήφους.¨

Αν έζη και ο σοφώτατος Ηράκλειτος θα έλεγε ότι διαμορφωταί των πολιτικών πραγμάτων δεν είναι μόνο οι ορθίως κοιμώμενοι αλλά και οι ψηφίζοντες ώσπερ αιχμάλωτοι και οι τηλεχαύνοι ερασταί των τουρκοσειρών και τηλεσκουπιδιών.