ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αν όντως η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπέγραψε τέτοιου είδους συμφωνία (που τους έχω ικανούς)  Πρέπει άμεσα να παραιτηθεί ολόκληρη η κυβέρνηση η να ξεσηκωθεί ο λαός και να τον διώξει τώρα . Αυτή η συμφωνία αν είναι αληθινή είναι πράξη εσχάτης προδοσίας και παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος. 


Διότι αν καθίσουμε να βάλουμε με την σειρά ημερομηνιακά τι έγινε θα δούμε ότι ο Τσαβούσογλου αποκάλυψε ότι διεξάγονταν μυστικές συνομιλίες στο Βερολίνο στις 14/7. Στις 28/7 ο Καλίν ανακοίνωσε ότι η έξοδος του Oruc Reis για έρευνες αναβάλλεται,διότι βρισκόταν σε εξέλιξη "Ελληνοτουρκικός διάλογος". Και στις 10/9 ο Μητσοτάκης αποκάλυψε ύπαρξη "έγγραφης συμφωνίας".!!! Όλα μπαίνουν σε μια σειρά.

Στην μυστική διπλωματία (ας μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι δεν υπάρχει) είναι σύνηθες η πλευρά που ΧΑΝΕΙ να αποκαλύπτει την διεξαγωγή των μυστικών συζητήσεων .Έτσι οι συζητήσεις παγώνουν και ο χαμένος ελπίζει σε καλύτερες για αυτόν συγκυρίες στο μέλλον...

5 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

https://m.youtube.com/watch?v=0XGG3NghBBw

kakos04 είπε...

Δυστυχώς από τους προδότες δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο , κανονικά θέλουν άμεσο κρέμασμα για εσχάτη προδοσία . Μαζί με αυτούς που τους πιστεύουν και τους υποστηρίζουν ακόμα . Πρώτον την κάνει στους Γάλλους που θα μας υποστήριζαν και δεύτερον η αποστρατικοποίηση είναι έγκλημα και βοήθεια για εισβολή σαν την Κύπρο . Καλημέρα .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΛΑΣ : Πρώτον την κάνει στους Γάλλους που θα μας υποστήριζαν και δεύτερον η αποστρατικοποίηση είναι έγκλημα και βοήθεια για εισβολή σαν την Κύπρο . Καλημέρα .

Καλημέρα φίλε Νικόλα...φυσικά και η αποστρατικοποίηση είναι έγκλημα έναντι του έθνους, και όπως είπες και εσύ, το παράδειγμα της Κύπρου το έχουμε "φρέσκο" στο μυαλό μας....μόλις αποσύρανε την Ελληνική Μεραρχία, οι Τούρκοι έκαναν την εισβολή.Αν και στις μέρες μας την "δουλειά" θα την κάνει η εμπροσθοφυλακή του τούρκικου στρατού που είναι οι Αφγανοπακιστανοί λαθραίοι εισβολείς. Είδες τι έγινε στην Μυτιλήνη, στην Μόρια ..έκαψαν το νησί οργανωμένα και συνεχόμενα και ΚΑΝΕΙΣ δεν τους σταμάτησε.!!

Στρατιωτική επιχείρηση ήταν,ο εμπρησμός στην Μόρια!!! Αντιπερισπασμός. Πρώτα μπαίνουν 4 φωτιές σε χωριά 70 χλμ μακρυά από την πόλη. 2. Χρόνος. Οι φωτιές όλως τυχαίως ξεσπάνε ...βράδυ, όχι ντάλα μεσημέρι. 3. Εμπρησμός. Όταν έφυγε όλη η πυροσβεστική, αρπάζει φωτιά σε 4 σημεία του καμπ ταυτόχρονα. 4. Στάση και απείθεια. Πετροβολούν(!) την πυροσβεστική... 5. ΨΕΠ. Αμέσως οι λόχοι Ψυχολογικού Πολέμου εκπέμπουν στο ίντερνετ ''LESBOS WILL FALL". 6. Συνεργασία με τον εχθρό. Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, απογειώνεται τυχαία τουρκικό drone (νυχτιάτικα...) για να παρακολουθεί και να συντονίζει τις επίγειες δυνάμεις τους. Έχουμε ανοιχτές απειλές διαμελισμού της χώρας. Η υπόθεση είναι ξεκάθαρη επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας και υπόθεση του άρθρου 138 του Ποινικού Κώδικα.

Και δεν σταμάτησε εκεί το όλο...έκαναν και ΔΙΑΣΠΟΡΑ των ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ σε όλη την χώρα. Έφεραν στην Θεσσαλονίκη με πτήσεις απο Μυτιλήνη , όλους αυτούς τους τζιχαντιστές πράκτορες του Ερντογάν.!! Και τους τοποθέτησαν σε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ σημεία...όπως στον Προμαχώνα, στα σύνορα δηλαδή με την βΟΥΛΓΑΡΊΑ...ΚΑΙ ΔΊΠΛΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ.!!Θα τα πούμε όμως μια και καλή με όλα αυτά τα λαμόγια...και όχι με λόγια....πλέον σε λίγο τον λόγο θα τον έχουν τα όπλα.

Μμ. είπε...


Σαλόμ, και με το μπαρδόν, βρε παίδες!
Όχι για μένα, για την φουκαριάρα την Ντόρα μου, το έκανα.
Το είχε αντινατιβιστικό απωθημένο, από μωρό που ήμουν στην κούνια,
κάτι μεγάλο εθνικό να προδώσει και να πλουτίσει.
Μα το δρακουλόσογό μου που μόνο αλήθειες λέει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μμ : Σαλόμ, και με το μπαρδόν, βρε παίδες!
Όχι για μένα, για την φουκαριάρα την Ντόρα μου, το έκανα.
Το είχε αντινατιβιστικό απωθημένο, από μωρό που ήμουν στην κούνια.

Χα χα χα χα είσαι θεούλης..μα που τα βρίσκεις και τα σκέφτεσαι.!!!!