ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Συλλήψεις Γερμανών από την Αντιτρομοκρατική για εμπλοκή στον αναρχικό χώρο.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Πάντα υπάρχει ένας Ούννος να δουλεύει υπέρ των συμφερόντων της Τουρκίας. Όταν λοιπόν τα μογγόλια θα ζητάνε να αποστρατικοποιήσουμε τα νησιά μας, για να μπορέσουν να τα καταλάβουν, χωρίς να ιδρώσουν καν. Εμείς θα πρέπει να τους λέμε ότι ας αποστρατικοποιηθει πρώτα η Γερμανία και μετά θα συζητήσουμε και για μας. Έχουν και μια βρωμοφρεγάτα που κάνει τον τροχονόμο στους λαθρό στη Λέσβο, και κάνει και διακίνηση ναρκωτικών.

Τρεις υπήκοοι Γερμανίας εκ των οποίων δύο άνδρες και μια γυναίκα συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Κυψέλη και Μενίδι. Για τους τρεις υπήρχε εντολή έρευνας από την Eurojust, καθώς θεωρούνται ύποπτοι για βανδαλισμούς και επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα του εξωτερικού. Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι αδελφός κατηγορούμενου για την κατάληψη GARE.

ΠΗΓΗ


1 σχόλιο:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Άμεση απελευθέρωση τώρα στους συντρόφους μας, από τους ελληνοκεντρικούς τραμπούκους που συλλαμβάνουν την ελεύθερη έκφραση πολιτών, με πρόφαση παλαιωμένα ταμπού, πολιτικές επιδιώξεις και εν γένει την φίμωση της διαφορετικότητας. Οι άλλοι σύντροφοι στην κεντρική επιτροπή,γιατί δεν έχουν ήδη πάει στα Εξάρχεια για τα περαιτέρω, χάλασε ο κόσμος....