ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ohhh ....yeahhh.!!

Γράφει ο Λύκαστρος:

Σε πήρε τηλέφωνο;
-Oh yeah
-Και σου είπε πως θα βυθίσει το Charles de Gaulle;
-Oh yeah
-Πάρτον πάλι και πες του πώς "τον βλέπω" γιουσουφάκι στο Ελιζέ
-Ohhh yeahhh.*
(Το Oh yeahhh φανταστείτε το, με την φωνή του Κώστα Βουτσά όπως το έλεγε στην ταινία.." Γαμπρός από το Λονδίνο".)

Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, οι αμερικανικές εκλογές πρόκειται να αποτελέσουν ένα ορόσημο, για την εξέλιξη της διαμάχης ανάμεσα στο διεθνιστικό, πολυεθνικό κεφάλαιο και το αντίστοιχο γηγενές, μεγαλοαστικό.Η αυτό που πολλές φορές σας λέω...ο πόλεμος ανάμεσα στους δύο Βασιλικούς Σεληνιακούς Οίκους.

Το αποτέλεσμα θα επηρεάσει άμεσα και πιθανότατα θα κρίνει, την παράλληλη κόντρα στο εσωτερικό των υπόλοιπων μεγάλων Δυτικών χωρών.
Η Γαλλία αποτελεί αυτήν την στιγμή, το κέντρο ισχύος των Πολυεθνικών στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
Πιστεύει κανείς, ότι σε περίπτωση ήττας και με τα κατάλληλα ανταλλάγματα, θα αργήσει να αποδεχθεί την συνθηκολόγηση και να συμβιβαστεί;; Και τότε τι θα γίνει με μας, που θα έχουμε ποντάρει τα ρέστα μας στους Πουρκουάδες;;
Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια....και να μην πιστεύουμε κανέναν. Άλλωστε τα κράτη δεν διέπονται από φιλίες, αλλά από τα γεωστρατηγικά τους συμφέροντα.

Αν και το 1921 είναι μόνο 99 χρόνια πίσω μας και οι μνήμες από το μάθημα στην Συρία και την Κιλικία θα έπρεπε να μας στοιχειώνουν, εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τα ίδια λάθη, παίζοντας τα ρέστα μας με τους Πουρκουάδες. Εντάξει δεν λέω καλή η συμμαχία με την Γαλλία, αλλά αυτή την φορά δεν μας παίρνει να την ξανά πατήσουμε.!
Μία χώρα, που η ηγεσία της 2 φορές στην ιστορία, δεν δίστασε να προδώσει τους Καθολικούς αδερφούς της. Πόσο πιθανό θεωρούμε ότι είναι, να μην προδώσει τους ετερόδοξους Έλληνες;;
Μας πρόδωσαν και αυτοί και οι Ιταλοί και τελευταίοι οι Εγγλέζοι.
Αφού εξασφάλισαν τις διομολογήσεις που επεδίωξαν στην Συρία και την Κιλικία, τις εγκατέλειψαν, αφήνοντας ακάλυπτα τα νώτα και τα πλευρά μας. Αποδεσμεύοντας έτσι τα τουρκικά στρατεύματα από 2 ακόμα μέτωπα, ενώ φεύγοντας, παρέδωσαν τις αποθήκες οπλισμού τους ατόφιες στον Κεμάλ..

Υ.Γ Μας χρωστάνε οι πουρκουάδες, και το καλό που τους θέλω να φερθούν σωστά αυτή την φορά.

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Έχεις δίκιο , ποτέ δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά όλα στο ίδιο καλάθι , γιατί μετά τις εκλογές στην Αμερική θα δείξει προς τα που θα κάτσει προσωρινά η μπίλια (μην είμαστε πολύ μακριά από το σημείο που θα κάτσει) .Εμείς ανεξάρτητα από τους δυο Σεληνιακούς οίκους που λες έπρεπε να έχουμε αρχίσει την επιστράτευση , το σχέδιο Τυφών με τους λαθρομετανάστες που προκάλουν και μετά κατά την καταστολή θα είμαστε εμείς οι κακοί ξεκινά . Οι περισσότεροι δεν το έχουν πάρει χαμπάρι καθόλου , πέρα βρέχει . Τα περιοριστικά μέτρα σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία και Κιλκίς λόγω Covid-19 πιστεύω μετά από 14 μέρες θα είναι περιττά , θα πέσει το R αφού θα φέρουν χιλιάδες υγιείς λαθρομετανάστες από την Μόρια και από αλλού δυστυχώς. Δύναμη στους Έλληνες εκεί να αντέξουν , θα γεμίσουν τα ξενοδοχεία με coronafree ΨευτοΣύριους . Οποιοσδήποτε συσχετισμός των προερχόμενων από την Μόρια υποκεινένων σε σχέση με τα orκ προερχόμενα από την Mordor είναι κακεντρεχείς.............. . Ανεξαρτήτως του Οίκου ανοχής που θα επικρατήσει παγκοσμίως προβλέπω όλοι να θέλουν τα ιμάτια μας , με πρώτη την κυβέρνηση . Να είσαι καλά για την ενημέρωση .