ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Σήμερα συμβαίνουν στη Κρήτη...και τα τρία κακά.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σήμερα συμβαίνουν στη Κρήτη...και τα τρία κακά...Για «ιστορική συμφωνία των Πρεσπών» κάνει λόγο η ανακοίνωση Πομπέο-ελληνικής κυβέρνησης αλλά δεν τη μετέφρασαν στα ελληνικά. Σου λέει σε γίδια απευθυνόμαστε άμα είναι στα αγγλικά δε θα καταλάβουν.
Δημοσιεύτηκε στη σελίδα του υπουργείου εξωτερικών χωρίς μετάφραση..Γιατί τα ζώα δε μιλούν ξένες γλώσσες, έτσι τουλάχιστον νομίζουν.!Ξέρουν πολύ καλά σε ποιά κατηγορία ψηφοφόρων απευθύνονται ..! Δεξιός ψηφοφόρος......Ο πιό εξευτελισμένος κάτοικος της χώρας. Αντε τώρα να πείσεις τα τρολακια της Ν.Δούλας ότι "Historic Agreement " δεν σημαίνει " Υστερική Συμφωνία".!! Αλλά ξέχασα οι φιλελέρες  δεν διαβάζουν αν δεν περιέχει την λέξη «κρατικό χρήμα».
Μετά από 2 ώρες η διατύπωση "ιστορική" για την συμφωνία των Πρεσπών πέρασε στην ιστορία, ως εκ τούτου μπήκαν στο site, βρήκαν την ανακοίνωση και αντί να την μεταφράσουν, απλά άρχισαν να σβήνουν λέξεις.

 

Σαν να βλέπω στο Σκαϊ σε λίγο έκτακτη είδηση: ”Ηρωικοί κυβερνώντες έσβησαν την λέξη ”ιστορική” από την συμφωνία των Πρεσπών. Δεν ξανάγινε τέτοια τόλμη”.!! Τις "ιστορικές" συμφωνίες τις αναρτούν στο site του υπουργείου εξωτερικών, όπως ακριβώς ψηφίζουν και  τα μνημόνια. Αμετάφραστα και καλοφάγωτα. Ρε στο τέλος θα προτείνουν να την λέμε σκέτη Μακεδονια, έτσι από μόνοι τους. Σε 2 μήνες από τώρα ο Μαυρίδης θα γράψει άρθρο- από την γλίτσα την Liberal- ότι η συμφωνία ήταν ιδέα του Μητσοτάκη που ο Κοτζιάς την έκλεψε αφού τον υπνώτισε.!! ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.!

Η  διασταύρωση ηλίθιων και δεξιών βγάζει σκουλίκια.!! Πωωωωω άπατη η ξεφτίλα τους.

Y.Γ  Από εδώ και μετά θα τον αποκαλώ Πορομ-Πομ-Πομ...Ο Πομπέο και ο POROMPOMPERO. Αυτήν την μουσική παίζουνε στα...καρναβάλια.!! Και τέτοια καρναβάλια σαν αυτούς δεν έχουμε ξαναδεί.


 

1 σχόλιο:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Εύκολα παίζει κι αυτό.....

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/09/blog-post_523.html#more