ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Με απλά λόγια άστους να φαγωθούν και θα επέμβω στο τέλος να τους τα πάρω όλα.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Με ρωτά ο Φώντας " Τελικά την Αρμενία ποια Υπερδύναμη την υποστηρίζει και την εξοπλίζει;; Έχω μπερδευτεί.". Η Ρωσία του απαντώ...αλλά ή Ρωσία πουλά όπλα και στους Αζέρους...και σε λίγο θα πουλά όπλα και στους Τούρκους, πήραν ήδη τους S-400...αλλά πουλά όπλα και στους Ιρανούς που συνορεύουν με τους Αζέρους και θέλουν να μπουν ως ειρηνευτική δύναμη....αλλά πουλά και όπλα και στους Σύριους που λέγεται ότι πολεμούν τους Αρμένιους μαζί με τους Τούρκους...μόνο στους Έλληνες πουλά σανό το ξανθό γένος.

" Γιατί ο Πούτιν αποφεύγει τη σύγκρουση και ο Ερντογάν προκαλεί" είναι ο τίτλος ανάλυσης στην εφημερίδα Die Welt, η οποία, περιγράφοντας τη στρατηγική της Ρωσίας στον Νότιο Καύκασο, σημειώνει ότι ..."δεν επενδύει μόνο σε έναν παίκτη. Η Μόσχα διατηρεί καλές σχέσεις και με το Μπακού, κάτι που εξοργίζει πολλούς Αρμένιους. Το Αζερμπαϊτζάν, αν και δεν ενδιαφέρεται να προσχωρήσει σε συνασπισμούς υπό την ηγεσία της Ρωσίας, εν τούτοις δεν έχει πρόθεση να ενταχθεί στο δυτικό στρατιωτικό μπλοκ, κάτι που σαφώς ανταποκρίνεται στα συμφέροντα της Μόσχας. Η Ρωσία είναι ένας από τους πέντε μεγαλύτερους ξένους επενδυτές στο Αζερμπαϊτζάν και το Μπακού ανταποδίδει με μαζικές αγορές ρωσικών όπλων".
 
Με απλά λόγια άστους να φαγωθούν και θα επέμβω στο τέλος να τους τα πάρω όλα.

 

4 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Eξαφανιπουτισμένος...... Κάποτε έκανε βουτιές στα παγωμένα, πάλευε με αρκούδες, έκανε τις επικίνδυνες σκηνές του Σιγκάλ-ιου, γκάστρωνε υπερβόρειες μοντέλες. Τώρα (το-χει) ρίξει στη ρέγκα,παστή-σαρδέλα και σε καμιά υπόκοφη αεριστική προσπάθεια. Α, ρε και σε είχαμε για γκανιάν λέμε.....

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΏΣΕΙΣ ΚΑΛΎΤΕΡΑ !!!!!

Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο .!!!

Μμ. είπε...


Eξαφανιπουτισμένος ή που-ν-τι-α-ν-ισμένος;

Είτε αυτόν πάντως είτε τον σωσία του
τον εξΑτμισε τον Πούτιν ο, ως εξ από (ατμο)μηχανής, ατμός!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μμ : Είτε αυτόν πάντως είτε τον σωσία του
τον εξΑτμισε τον Πούτιν ο, ως εξ από (ατμο)μηχανής, ατμός!

Μέσα έπεσες αγαπητέ φίλε...αυτός που βλέπουμε δεν είναι ο αληθινός Πούτιν. Βέβαια υπάρχουν περισσότεροι του ενός σωσίες.