ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Κατάλαβες ΝΔούλη που όταν έλεγα ότι δεν είσαι Έλληνας παρεξηγήθηκες;;;

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι μέρες είναι δύσκολες...στην κυριολεξία είμαι έξαλλος με όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μου.!! Διαβάζουμε για αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών που στην ουσία είναι αφοπλισμός και αυτό που κανείς δεν κατάλαβε είναι ΓΙΑΤΙ έγινε τώρα και ΠΩΣ συνδέεται με τον αφοπλισμό των νησιών είναι ο ξαφνικός πόνος που τους έπιασε για ευρεία συναίνεση για ΝΕΑ ΔΟΜΗ των Ενόπλων Δυνάμεων. Επειδή είμαι εκ φύσεως κακόπιστος και καχύποπτος με το δίποδο που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων, αλλά κυρίως με αυτούς που κυβερνάνε...διότι όπως έχω ξαναπεί ο εχθρός μας κυβερνά...μου έκανε εντύπωση αυτή η κίνηση , ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την δημόσια παραδοχή για τις κρυφές συνομιλίες για τον αφοπλισμό των νησιών.!!

Το τάιμιγκ ήταν πολύ "πονηρό". Αν δεν το έχετε πάρει γραμμή ακόμη, η αποστρατιωτικοποίηση/αφοπλισμός είναι ήδη γεγονός. Προβλέπεται σημαντική μείωση δυνάμεων και μέσων, στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για την νέα δομή των Ε.Δ. Με προφανή σκοπό, στην επόμενη τροποποίηση να φύγουν και τα ρέστα. Φυσικά μην περιμένετε από κανένα πωλητικό λαμόγιο  είτε αριστερό είτε δεξιό, είτε βασιλικό, είτε χουντικό κουκλοθέατρο να το παραδεχτεί. Όλοι τα ίδια σκατά είναι. Ζητω-Νουδούλα, Μπραβο-Ντέντια και Μονο-Κούλι.
Ότι θα φύγει ο στρατός από τα νησιά, δεν είναι απαραίτητο, ούτε να γίνει με γραπτή συμφωνία, ούτε να το ξέρει το πόπολο. Αρκεί να καταργηθούν κάποιες μονάδες στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της δομής των Ε.Δ. και να γίνουν σταδιακά οι μονάδες εθνοφυλακής, αυτό που λέει το όνομά τους.
Απλές μονάδες εθνοφυλακής, χωρίς βαρέα όπλα, χωρίς αντιαεροπορικό πυροβολικό, χωρίς "προσκεκολλημένους", χωρίς ομάδες ειδικών δυνάμεων "για εκπαιδευτικούς σκοπούς", χωρίς μόνιμους υπαξιωματικούς και αξιωματικούς.
Αυτό ζητάνε οι "φίλοι και σύμμαχοι" από το Κούλι, δεν του ζητάνε, να βγει στο δρόμο με καμμιά ντουντούκα και να φωνάζει "αύριο αποστρατιωτικοποιώ τα νησιά".
Τα σπέρματα της τακτικής αυτής, βρίσκονται ήδη στο νομοσχέδιο της Νου-Δούλας.


Κατάλαβες Νου-Δούλη που παρεξηγήθηκες;;; Ουδείς Έλληνας θα πήγαινε να ψηφίσει αυτά τα λαμόγια.

6 σχόλια:

kakos04 είπε...

Μόλις μου έβγαλε στο κινητό είδηση το μεσημέρι για νομοσχέδιο για ΝΕΑ ΔΟΜΗ των Ενόπλων Δυνάμεων , χτυπάει καμπανάκι και εμένα . Από την εποχή του Σημίτη είμαστε άσφαιροι παρόλο που είχαμε πάρει αρκετά όπλα , κοντά 20 χρόνια , τώρα τους έπιασε ο πόνος ? Το να μιλάνε ανοικτά για αποστρατικοποιήση μετά τα γεγονότα της Κύπρου είναι έγκλημα . Και όπως γράφεις θα το κάνουν στα μουλωχτά καταργώντας μερικές βασικές μονάδες , ωστέ όλες οι υπόλοιπες να είναι μετά ανεπαρκείς και για άμυνα και για επίθεση . Γράφει το άρθρο που παραθέτεις (προβλέπεται η δημιουργία νέων πολυδύναμων μονάδων) αυτό που δεν μας λέει είναι πόσες θα καταργηθούν για κάθε μία (2-3-20 κτλ). Αυτοί είναι ελληνόφωνα πιόνια , που είμαστε έμεις να αντισταθούμε , οι 9 στους 10 δεν νοιάζονται καθόλου, παρόλα τα καραγκιοζιλίκια τόσα χρόνια που υφιστάμεθα . Θα νοιαστούν με το μαχαίρι στο λαιμό αλλά θα είναι αργά . Δεν μπορώ να ακού για τόσες προδοσίες , συγχίζομαι . Καλή συνέχεια .

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά... Προσωπικά δεν θέλω ούτε νέους εξοπλισμούς να κάνουν αυτά τα πουλημένα τομάρια, ούτε Αναδιοργάνωση των Ε.Δ μας. Που ξανάγινε αυτό, να κάνουν όλα αυτά οι πολιτικοί που Πρόδωσαν και Προδίδουν συνεχώς τη χώρα να μας λένε ότι θα την ενισχύσουν... Το βλέπουμε πως την ενισχύουν τώρα, σήμερα με τη μυστική διπλωματία που κάνουν και τα μαθαίνουμε ευτυχώς από τους Τούρκους. Και ο Ελληνικός Λαός... στον καναπέ του. Με ρώτησε ένας φίλος προχθές χαριτολογώντας βέβαια, πως τα βλέπεις τα πράγματα, θα ξεσηκωθεί επιτέλους ο Ελληνικός Λαός;;; Και του απαντώ: Τώρα είναι αδύνατον... δεν μπορεί, παρακολουθεί με αγωνία BIG BROTHER... Δυστυχώς εκεί φτάσαμε... Κι αν μείνει κι άλλο καθισμένος στον καναπέ του ο Έλληνας τότε σύντομα θα γίνουμε μια ακόμα περιφέρεια στην νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία που οραματίζεται ο Ερντογάν με τη Γαλάζια Πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι βλέπουν τα ματάκια μας.

"Η κυβέρνηση δε βρίσκει εισηγητές για να προωθήσει τα τρία μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια στη Βουλή καθώς οι βουλευτές της ΝΔ προχώρησαν σε «αντάρτικο» και απείλησαν με καταψήφιση."

Πάντα υπάρχουν πρόθυμοι έναντι σωστού τιμήματος να βάλουν υπογραφή στην σελίδα της προδοσίας αυτό διαπραγματεύονται τώρα.
Αντάρτικο?σαν ανέκδοτο μοιάζει,η Κομανέντσι έκανε τέτοιους ελιγμούς χαχα κορίτσια προσοχή στο καλσόν θα το σκίσετε.

Ρεμάλια το νου σας την υπογραφή σας και την @@@@ να προσέχεται που την βάζετε έστω και τώρα δεν είναι αργά,προτού συμπεριληφθεί τε στην μεγάλη λίστα του αποχωρισμού...

"Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις διακρατικές συμφωνίες, που έχουν κατατεθεί αφορούν την οικονομική συνεργασία, την ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την από κοινού φύλαξη του FIR της γειτονικής χώρας από αεροσκάφη της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας."

Κάποτε επί Σημίτη και σχετικών επιδοτήσεων έφυγαν όλες οι επιχειρήσεις της Μακεδονίας,βιοτεχνίες κυρίως και πέρασαν τα σύνορα δίνοντας στους "φίλους γείτονες"μια ανάσα ζωής που στην συνέχεια έλειψε από εμάς.Τώρα θέλουν να συνεχίσουμε την αιμορραγία να τους φυλάμε κιόλας.
Προσάρτηση των εδαφών στην Ελλάδα τώρα και τέλος με τους μαλάκες αεί σιχτίρ με την βρώμα τους όλοι.

Μετράτε μέρες και δεν το αντιλαμβάνεστε.


Μάριος-.-

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ είπε...

Αλοίμονο στην ΠΑΤΡΙΔΑ Λύκαστρε με τέτοιιους προδότες που έχει στην διακυβέρνηση της με την δική μας συναίνεση και επιλογή βέβαια μην περιμένουμε κάτι διαφορετικό εκτός κι αν πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους τα στρατά πράγμα χλωμό έως αδύνατο με αυτούς τους δαφνοστεφανομένους στα πεδία των σαλονιών και των στοών στρατηγούς,Εάλω η ΕΛΛΑΣ εάλω τα γράφω και ραγίζει η καρδιά μου

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΣ 56 : Λύκαστρε δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Τα πράγματα είναι πολύ περισσότερο σοβαρά...απ'ότι δείχνουν. Πάμε για κατάλυση του ελληνόφωνου υποτακτικού κρατιδίου που ακόμα ονομάζεται "Ελληνική Δημοκρατία". Όταν η Γερμανία και οι ΗΠΑ είναι σύντροφοι εν όπλοις με την τουρκία..καλά θα κάνουμε να βάλουμε στο μυαλό μας ότι οι ΗΠΑ στην προσπάθεια τους να κρατήσουνε την τουρκία, για να μην είναι με το μέρος της Κίνας, και να μην μπει στην Ευρασιατική Ένωση ...θα δώσουνε τα ρέστα τους, και στην κυριολεξία θα δώσουν ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ.!!

Μας πάνε για ακρωτηριασμό.!! Για αυτό της κάνουν ότι χατίρια της τουρκίας , και θα της δώσουν ότι ζητάει. Θέλει η τουρκία τα ελληνικά νησιά...θα της δώσουν τα ελληνικά νησιά....άλλωστε εμείς είμαστε τα καλά παιδιά που κάνουμε πάντα ότι μας πούνε...μας έχουν δεδομένους.!!! Εμείς δεν φεύγουμε να πάμε κα κάνουμε άλλες συμμαχίες..εδώ 3 βάσεις είχανε οι Γιάγκηδες στην Ελλάδα και τις έκαναν 8-9 ετοιμάζεται βάση και στην Λήμνο και αλλού εκτός από την Αλεξανδρούπολη. Δεν είμαστε ανεξάρτητη χώρα....ένα παραμάγαζο των Δυτικών που το χρησιμοποιούν όπως τους γουστάρει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΠΤΟΛΕΜΑΙΕ...και αγαπητοί φίλοι σχολιαστές...τα νησιά έχουν ήδη αποστρατικοποιηθεί.!!!! Ας βγούν οι ρόμπες οι στρατιωτικοί...να μας πούνε...η μάλλον να το αντικρούσουν , τα νησιά έχουν τις ΑΔΤΕ δηλαδή Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής ...ας μας πούνε οι ξεφτίλες πόσους στρατιώτες είχαν οι ΑΔΤΕ το έτος 2000 και πόσους στρατιώτες έχει τώρα;;;
Πόσα αυτοκινούμενα πυροβόλα υπήρχαν το 2000 και πόσα τώρα;;
Πόσα άρματα υπήρχαν το 2000 και πόσα υπάρχουν τώρα;;;
Και που πήγαν οι Ειδικές Δυνάμεις που ενέδρευαν μόνιμα σε αυτά τα νησιά ;;

Θα μας απαντήσει κανένας;;; Ειδικά αυτοί που λένε μεγάλα λόγια όπως πρώτα καίμε και μετά ρωτάμε;; ΕΠΙΣΗΜΑ να βγούνε και να δώσουνε απάντηση και νούμερα. Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός (λέμε τώρα) ότι εδώ και 20 χρόνια λίγο λίγο τα νησιά ...ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ.!! Επί Τσίπρα τελευταία φορά δεν έφυγαν άρματα μάχης από τα νησιά;;;

Ας βγούνε και να πούνε δημόσια..ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ λείπανε απο τα μεγάλα νησιά τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Μ109...ΓΙΑΤΙ είχαν αποσυρθεί και είχαν πάει στην Αλεξανδρούπολη και ΠΟΤΕ ξαναεπιστρέψανε πίσω;;; Για ποιο λόγο είχε γίνει αυτό;; Αυτό δεν είναι αφοπλισμός;;; Τι είναι τότε;;; Βόλτα τα πήγανε για να ξεσκάσουν;;

Όποιος τολμά ας απαντήσει ...ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2000 μέχρι το 2020;;;; Διότι εδώ μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας...και εμείς το ανεχόμαστε και τους αφήνουμε.