ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ζωτικός συνεργάτης και μείωση του στρατιωτικού αποτυπώματος μας (αφοπλισμός), δεν συμβαδίζει κύριε Πομπαίο...αυτό να πείτε στον πρόεδρο σας, για όσο είναι ακόμη πρόεδρος.

Thrilled to be back in Greece, a vital U.S. partner with whom we share a common strategic vision. The strength of our bilateral relationship is at an all-time high, and I’m looking forward to a productive visit. pic.twitter.com/8UZIAj6jtk

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα, έναν ζωτικό συνεργάτη των ΗΠΑ με τον οποίο μοιραζόμαστε ένα κοινό στρατηγικό όραμα. Η ισχύς της διμερούς μας σχέσης βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών και ανυπομονώ για μια παραγωγική επίσκεψη"...

Μα φυσικά και είμαστε οι ζωτικοί συνεργάτες σας..για την ακρίβεια εμείς είμαστε οι "αιμοδότες" σας. Χωρίς εμάς...τον γεωγραφικό χώρο που λέγεται Ελλάς, τις βάσεις , και κυρίως την βάση της Σούδας...δεν έχετε καμία απολύτως ελπίδα να επικρατήσετε επί της Κίνας.  Για να μην αναφέρω τις ψήφους των ομογενών στην Αμερική με τις οποίες εκλέχτηκε ο φιλότουρκος πρόεδρος σου.! Πες του Αλβανού προέδρου σου...ότι 2.5 με 3 εκατομμύρια ψήφοι είναι αυτοί.!!! Χωρίς αυτές ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Πρόεδρος.!!

Και σε αυτές τις αμερικάνικες εκλογές θα ψηφίσουμε όλοι.!! Γνωρίζω πολύ καλά ότι μέχρι τις αμερικάνικες εκλογές ΔΕΝ θέλετε πολεμική σύγκρουση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, όμως το να εξισώνεται το θύμα με τον θύτη, και να βοηθάτε την Τουρκία , διότι σας απειλεί ότι θα μπει στην Ευρασιατική Ένωση, θα μπει δηλαδή στην στρατιωτική συμμαχία  με την Κίνα, αυτό είναι στρουθοκαμηλισμός.!! 

Βγάλτε το κεφάλι από την άμμο...και ακούστε τι σας λέμε.!! Η Τουρκία έχει ΠΕΘΑΝΕΙ για την Δύση. Η Τουρκία είναι πλέον καμένο χαρτί, μετά την οικονομική της κατάκτηση από την Ρωσία και μετά από την Κίνα με τις συμφωνίες που έκανε μαζί της για οικονομική στήριξη. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε αυτό...τόσο καλύτερα για τις μεταξύ μας διμερείς σχέσεις. Διότι δεν είναι δυνατόν από την μια να μας λέτε ότι είμαστε "ο ζωτικός σας συνεργάτης" και από την άλλη να ζητάτε από αυτόν τον ζωτικό συνεργάτη να...."μειώσει το στρατιωτικό του αποτύπωμα" στην περιοχή." !!! Και τα δύο μαζί δεν γίνονται. Σε πολίτες της Ε.Ε απευθύνεστε και όχι σε πολίτες που ζουν σε απολυταρχικά και φασιστικά καθεστώτα όπως στα μογγόλια από απέναντι.

 

5 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Ζωτικός συνεργάτης είναι και το ένα αρχίδι για το άλλο και τα δύο μαζί για το πέος κάπως έτσι δηλαδή.....

Μμ. είπε...


Έλα αιδοίον εις το φυσικό σου τοπίον!
Αυτή η Ούνο-κουραδομηχανή μεγατόνων επισκέπτεται πεμπουκωμένη τον οικείο, φυσικό της χώρο. Τον ελληνικό πολιτικό απόπατο του προτεκτοράτου Τσιρλιατάν. Πολύ, μέχρι ευκοιλιότητος συγκινητικόν.
Έσφιξαν φαίνεται τα κουραδοπράματα.
¨Κάνε μας λιγάκι πφφφφ!¨ όπως θα έλεγε παρηλλαγμένα και η ανδρόγυνος, (παρηλλαγμένη κι αυτή), Αμάντα.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Ούτε για την χωματερή δεν κάνουν...... Θα μολυνθεί ο σκουπιδότοπος

Χρήστος είπε...

Φοβάμαι ότι κάτι ετοιμάζουν για την βόρεια Ελλάδα δεν είναι τυχαίο που συναντήθηκαν εδώ εσύ ΑΕΤΕ μάλλον κάτι θα γνωρίζεις....

Ανώνυμος είπε...


Η Χρήστος είπε...

" Φοβάμαι ότι κάτι ετοιμάζουν για την βόρεια Ελλάδα δεν είναι τυχαίο που συναντήθηκαν εδώ εσύ ΑΕΤΕ μάλλον κάτι θα γνωρίζεις...."

Ετοιμάζουν την νέα πρωτεύουσα τους ,όπως λέει και ο οικοδεσπότης η Ελλάδα είναι η πίσω πόρτα του Ισραηλ .
Εδώ η Μακάμπη δήλωσε πως σκέφτεται να μεταφέρει την έδρα της στην Θεσσαλονίκη .
Από και ως που θα μου πεις?ΕΕΕ κάτι θα ξέρουν που εμείς δεν έχουμε μάθει ακόμη.

Την αποκοπή της Μακεδονίας θέλουν από τον κύριο κορμό της χώρας και ένα νέο μόρφωμα πολιτισμικό με μυρωδιά αλλοτινών χρόνων.