ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Ο Αλή Μπαμπά και οι 40 κλέφτες.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θα μπορούσε να λέγεται το ανέκδοτο της ημέρας.!! Το απόλυτο γέλιο.

Ο κύριος λόγος που θα κάνει τον Μητσοτάκη να συρθεί σε εκλογές πριν τον Σεπτέμβριο, είναι ο μέγας κίνδυνος γι αυτόν αν αποκαλυφθεί το περιεχόμενο των μυστικών συμφωνιών Μερκελ-Ερντογαν-Μητσοτάκη στο Βερολίνο τον περασμένο Αυγούστο, από την νέα καγκελάριο Μελμπρουκ, των Πράσινων. Τραμπ θα λέει και θα κλαίει...H Μερκελ σε ελεύθερη πτώση, οι Πράσινοι σε άνοδο. Πιθανός κυβερνητικός συνασπισμός ΠρασινοΚιτρινοΚοκκινου χρώματος (Πράσινοι, Φιλελεύθεροι, Σοσιαλδημοκρατες).
Κατ
αρχάς όλες οι πολιτικές (και κατ επέκταση και οι πολιτικοί) νεοφιλελε κατεύθυνσης είναι για ξήλωμα. Κατά δεύτερον, οι κύρια σημερινή συγκρουση είναι ανάμεσα στο χρηματοπιστωτικο κεφάλαιο και το βιομηχανικό, στοιχείο που καθορίζει και τα συμφέροντα βιομηχανικών χωρών σαν την Γερμανία. Αυτά επιβάλλουν μεγάλες επαναρυθμισεις, και μέσα στην Γερμανία.
Κατά τρίτον, στην νέα Παγκοσμιοποίηση, η Γερμανία δεν θα έχει τον ρόλο που ήθελε, ως ο μέγας εξαγωγέας προς την Κίνα έναντι της διείσδυσης της Κίνας στην περιφέρεια της ΕΕ.

Καλημέρες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σα να καλέσουν στην ημερίδα κατά των ναρκωτικών τον Εσκομπάρ, να πεί τη γνώμη του ως ειδικός.

Είναι να σε πιάνει νευρικό γέλιο. Έχουν ξεπεράσει και τα όρια του γελοίου, και τα όρια του παρανοϊκού.

Μμ. είπε...



Όσο υπάρχει αυτό το εσκεμμένα ανοργάνωτο και ακατάστατο κράτος
(και η κρατούσα θρησκεία του μέσα) ο Γ. Σουρής θα δικαιούται την αθανασία.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ;

Ποιος είδε κράτος λιγοστό
σ’ όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά ‘χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;


Νά ‘χει κλητήρες για φρουρά

και να σε κλέβουν φανερά,

κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε

τον κλέφτη να γυρεύουνε;



ΥΓ. Χω, χω!
Αυτό πρέπει να αναγράφεται με χρυσά γράμματα στην είσοδο της Βουλής όπως στους ναούς εκείνο το ¨ ΕΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΙΣ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ.¨

Παρεμπιπτόντως, κοιτάτε γουρουνόφατσα και ιουδαίκό βλέμμα ο ινδικός ελεφαντόχοιρος, ο προγαστροσυνταγματολόγος ΕΛΙΑΜΕΠίτης;
Πώς λέμε ¨όλα τα λεφτά¨ αυτός ¨όλα τα σκατά¨ σε ανθρωποσυσκευασία ενός.


ουρονόφατσα


kakos04 είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα . Το έχω ξαναπεί , δεν μπορεί κάτι πίνουν και τα λένε , όπως λέει και ο ανώνυμος για τον εσκομπάρ ,αντίστοιχα μάλλον ξέχασαν τον Κοσκωτά και αρκετούς άλλους αδιάφθορους να καλέσουν ,μαζί με τους οριακά νομιμοφανείς πχ με τα 4 λαγουδάκια τους κ.α. .
Δεν ξέρω αν είδατε και αυτό από έσχατη :
Επίσημο Μοντέλο τής Κυβερνήσεως τού Ηνωμένου Βασιλείου: Το τρίτο κύμα τού Covid-19, θα σκοτώση το 60 - 70% των ανθρώπων που έλαβαν και τις δύο δόσεις τού εμβολίου !!!
https://humansarefree.com/wp-content/uploads/2021/04/Third-COVID-Wave-Will-Kill-60-To-70-People-Who-Took-Both-The-Vaccine-Doses-Says-Official-UK-Govt-Model.pdf παράγραφος 56
Όσο για τις εκλογές που λες , πολλοί δεν το φαντάζονται για τόσο κοντά ή καθόλου . Μωρέ ας τα βγάλουν οι πράσινοι μπας και ξεκινήσει το κρέμασμα από κάπου . Όσο μένει ο γουρλωμάτης μόνο ζημιά κάνει .