ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Γιατί η Κίνα έλεγξε την επιδημία και δεν έπαθε σχεδόν τίποτε από τις μεταλλάξεις ενώ η Δύση καταστράφηκε;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πέλλα: Πέθανε 68χρονη μία μέρα μετά το εμβόλιο της Pfizer. Με αφορμή αυτήν την είδηση ας πούμε κάποια πραγματάκια. Ξέρεις ότι οι εταιρείες έχουν απαλλαγεί της όποιας ευθύνης από τα εμβόλια, αφού έχουν πάρει προσωρινή άδεια λόγω του επείγοντος, χωρίς καμία εγγύηση και με την χορήγηση του διεξάγονται ουσιαστικά κλινικές δοκιμές ταυτόχρονα.

Ξέρεις επίσης ότι μπορεί σε σε στείλει στον άλλο κόσμο ακόμα και με πιθανότητα 0,01%.Πας εθελοντικά και το κάνεις και σε στέλνει να συναντήσεις τον δημιουργό σου.Ποιος σου φταίει; Έπαιξες και έχασες τόσο απλά. Οι δικοί σου τώρα υποβάλουν μηνύσεις για να βρουν το δίκιο τους.....
Απλά σας προδιαθέτω τι θ' ακούσουν από πολιτικούς και φαρμακευτικές εκτός από συλλυπητήρια για την απώλεια τους.
 
Η οικογένεια της 68χρονης είναι υπέρ των εμβολιασμών. Η 68χρονη εμβολιάστηκε για να προστατευθεί και να προστατέψει τους γύρω της. Θέλουμε απλά να δούμε τις πραγματικά συνέβη και έφυγε από την ζωή, χωρίς να έχουμε επιλέξει τη λάθος κατεύθυνση... Τα ομολογεί και ο ίδιος ότι ... επέλεξε ... την σωστή κατεύθυνση .
 
Και αφού μάθαμε τα βασικά από την προηγούμενη ανάρτηση, ας πάμε τώρα και στην κανονική επιστήμη, για να καταλάβουν άπαντες πως αξιολογείται η επίπτωση και η θεραπευτική αξία ενός φαρμακευτικού προϊόντος με ένα παράδειγμα. 
 
Αν υποθέσουμε ότι κολλάνε κορωνοιό 10.000 άνθρωποι. Θα πεθάνουν περίπου 25, με διάμεση ηλικία τα 79 έτη. Η μέση ηλικία (προσδόκιμο) είναι τα 80 έτη. Άρα χάνουμε συνολικά 25 ανθρωπο-έτη!
Αν, για να γλυτώσουμε αυτά τα 25 άνθρωπο-έτη, εμβολιάσουμε τον πληθυσμό και από το εμβόλιο πεθάνει μία μόνο 30χρονη, η οποία αναμένεται να ζήσει 80 έτη, υπάρχει μια απώλεια 50 άνθρωπο-ετών. Η άμεση επίπτωση λοιπόν είναι διπλάσια. Η έμμεση όμως επίπτωση είναι πολλαπλάσια, αν σκεφτούμε και το κάθε παιδί που δεν θα γεννηθεί από τη συγκεκριμένη κυρία (80 άνθρωπο-έτη, επί δύο, κατά μέσο όρο, ήτοι 160 ανθρωποέτη). 
 
Άλλες μονάδες υπολογισμού, στη δουλειά μας, είναι τα DALYs (Disability Adjusted Life Years) και τα QALYs (Quality Adjusted Life Years). Για να υπάρξει λοιπόν σύγκριση του τι χάνεται και τι κερδίζεται ακριβώς, από μία παρέμβαση υγείας, θα πρέπει να δούμε τι λένε, αλλά και πως θα το μετράμε.
Αν μπει στη συνάρτηση και η οικονομική παράμετρος, καταλαβαίνουμε ίσως, ότι με μια μόνο απλούστατη επιστημονική προσέγγιση, της οπτικής δηλαδή του μέτρου, αντιλαμβανόμαστε ίσως τους λόγους που χώρες με κανονικούς Κλινικούς Φαρμακολόγους και Φαρμακοεπιδημιολόγους, και όχι κάθε κατηγορίας «ειδικούς» ή αυτόκλητους επιστήμονες, θέτουν περιορισμούς πρόσβασης σε φαρμακευτικά προϊόντα και θεραπείες! 
 
Αν τώρα κάποιος μπορεί να διανοηθεί την «χαοτική» πολυπλοκότητα των διαφορικών εξισώσεων που πρέπει να υπολογίζονται στα προγνωστικά μοντέλα επίπτωσης των παρεμβάσεων, ίσως αρχίσει να καταλαβαίνει το καφενειακό χαρακτήρα της πατρίδας μας!
 
Ο Θεός μαζί μας!
 
Πάμε  λίγο παρακάτω ως προς τις μεταλλάξεις του ιού έτσι όπως τα λέει ο ιατρός Δημήτριος Γάκης. Δεν μπορώ να κρίνω αν έχει δίκιο ή άδικο ούτε θα μπω σε αυτή την διαδικασία .Αυτός είναι ιατρός αυτός αναλαμβάνει την ευθύνη των γραφομένων του.
 
ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ή ΠΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ...Πως γεννιέται μια μετάλλαξη.;
 
Οι μεταλλάξεις των ιών αποτελούν τυχαίο συμβάν κατά την διαδικασία αναπαραγωγής τους μέσα στο κύτταρο του ξενιστού, τον οποίο έχουν προσβάλλει. Όσο πιο πολλές αναπαραγωγές γίνονται, τόσο αυξάνει, στατιστικά, η πιθανότητα να εμφανιστεί μία μετάλλαξη.
Επομένως σε επιδημίες, όπου εκατομμύρια άτομα προσβάλλονται, αυξάνει η πιθανότητα εμφάνισης μεταλλάξεων. 
 
Γιατί επικρατεί η μια μετάλλαξη και όχι η άλλη;
Είναι , απλά, θέμα φυσικής επιλογής η επικράτηση ενός μεταλλαγμένου στελέχους έναντι του μέχρι τούδε υπάρχοντος. Όταν υπάρξει κάποιος εχθρικός παράγοντας έναντι του μέχρι τούδε επικρατούντος στελέχους (αντίσωμα, φάρμακο κλπ) θα επιβιώσει το ανθεκτικό στέλεχος το οποίο προοδευτικά θα επικρατήσει.
 
Τα εμβόλια , λοιπόν, δεν προκαλούν μεταλλάξεις, όπως πολλοί αναμεταδίδουν, αλλά συμβάλλουν στην επιλογή μεταλλαγμένων (ανθεκτικών στα αντισώματα που προκαλούν) στελεχών. Τυπική διαδικασία φυσικής επιλογής!
Το ίδιο γίνεται και με τα μικρόβια στο έντερο μας όταν πάρουμε αντιβιοτικό που σκοτώνει τα ευαίσθητα στελέχη και αφήνει να υπεραναπτυχθούν τα ανθεκτικά και πιο φονικά στελέχη.
Το ζήτημα , λοιπόν, στην Covid-19, είναι αν μετά τον εμβολιασμό μου θα επιλέξω το ανθεκτικό μεταλλαγμένο στέλεχος που μπορεί να εισπνεύσω και θα κινδυνέψω από αυτό; 
 
Αυτός είναι ο πρωτεύων λόγος για τον οποίο συνιστάται να προσέχουν όσοι κάνουν τα «ακιδικά» εμβόλια, να μασκοφορούνται και να τηρούν τις αποστάσεις…
Αν όμως έχεις κάνει εμβόλιο με αδρανοποιημένο ιό, η έχεις φυσική ανοσία μετά από νόσηση, δημιουργείς αντισώματα και στα άλλα αντιγόνα επιφανείας του καψιδίου του ιού (δεν υπάρχει μόνο η «ακίδα»), οπότε οι μεταλλαγμένοι ιοί στην ακίδα, θα μπλοκαριστούν από τα αντισώματα απέναντι σε κάποιο από τα υπόλοιπα αντιγόνα επιφανείας και έτσι ελαχιστοποιηθεί η πιθανότης να «επιλεχθεί» το μεταλλαχθέν στέλεχος! 
 
Κάνοντας αυτόν τον συλλογισμό, πριν από καιρό , κατάλαβα :
α) γιατί δεν κάναμε εμβόλια αδρανοποιημένου ιού, που χρειάζονταν γύρω στους 4- 6 μήνες να παραχθούν ( τον Απρίλιο του 2009 εμφανίστηκε η γρίπη Η1Ν1, τον Ιούνιο κηρύχθηκε πανδημία και τον Αύγουστο του 2009 είχαμε εμβόλιο H1N1), δηλαδή σε πολύ μικρότερο χρόνο από το «υπερταχύ» της Pfizer που πήρε 12 μήνες, και
 
β) γιατί η Κίνα έλεγξε την επιδημία και δεν έπαθε σχεδόν τίποτε από τις μεταλλάξεις ενώ η Δύση καταστράφηκε...Διότι η Κίνα είναι η μόνη χώρα που παρασκεύασε εμβόλια αδρανοποιημένου ιού (Sinovac και Sinopharm) !!!
 
Αυτό είναι αδύνατο να μην είχε προβλεφθεί από τους υπερεξειδικευμένους ιολόγους- πανδημιολόγους του πλανήτη και ιδίως από τον Δρ Φάουτσι…
 
Τότε γιατί προτίμησαν την δημιουργία, για πρώτη φορά, χωρίς προηγούμενη εμπειρία, των εμβολίων mRNA τα οποία στοχεύουν σε μεμονωμένο αντιγόνο και των οποίων οι μακροχρόνιες επιπλοκές είναι άγνωστες; Γιατί , εναλλακτικά, προτιμήσαμε τα εμβόλια γενετικά τροποποιημένων αδενοϊών, που στο DNA τους ενσωματώθηκε η ακολουθία της «ακίδος» και έχουν επίσης περιορισμένο στόχο, αφού και οι δύο τύποι των εμβολίων δημιουργούν αντισώματα έναντι της « ακίδος» του ιού μόνο. 
 
Η απάντηση, φοβούμαι ότι, είναι απογοητευτική. Αλλιώς πως θα παρατείνονταν η πανδημία , θα «έπαιζαν με τις μεταλλάξεις» και θα κερδίζαν τεράστια ποσά , προκαλώντας Παγκόσμια οικονομική κρίση, βίαιη αναδιανομή του πλούτου και κατάλυση των εργασιακών δεδομένων. Απίστευτο; Μα, μόλις χθες μεταδόθηκε ότι η κομισσιόν έκλεισε συμφωνία για το εμβόλιο της Pfizer για τα επόμενα δύο χρόνια… Μάλιστα δύο χρόνια! Βλέπουν μπροστά, βλέπετε…Σατανικό σχέδιο, έτσι; 
 
Ας ξυπνήσουμε, λοιπόν και ας μάθουμε να κοιτάμε πέρα από την μύτη μας…
Βλέπετε , αυτοί, αφού την πάτησαν το 2009 , που επιχείρησαν να παίξουν το ίδιο τρομολαγνικό παιγνίδι, έμαθαν, οργανώθηκαν και επανήλθαν δριμύτεροι…
 
Υ.Γ. Αυτά δεν τα «έπιασε» ο καθηγητής που έκανε τις εν μέρει σωστές δηλώσεις. Ή όπως λέει ο λαός, αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες...
 
 

9 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Που πάμε βρε...που πάμε, όπως θα λεγε και ο Αυλωνίτης
Για αυτό και εγώ περιμένω το εμβόλιο της ULTREX να χω μαλλί λαμπερό και το κεφάλι μου ήσυχο. χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

ο θάνατος από τα εμβόλια είναι το λιγότερο. είναι οι υπόλοιπες παρενέργειες το πρόβλημα γιατι κάποιες μπορεί να είναι πολυ βασανιστικές. μια θεία μου μετά τον εμβολιασμό εμφάνισε σε όλο της το σώμα έρπη ζωστήρα. δεν μπορεί να κοιμηθεί από τον πόνο, κατέληξε να παίρνει ηρεμιστικά.

kakos04 είπε...

Καλημέρα εξαιρετικό , το έστειλα σε 20 άτομα μπας και το διαβάσουν , θα σου πω στατιστικά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Νικόλα...τα αυτονόητα λέμε.! Πρέπει να το ξαραχνιάζουμε που και που το ακατοίκητο μας. Να κάνουμε μια γενικά καθαριότητα και να σκεφτόμαστε λίγο με άλλο τρόπο.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε μεσα σε ολα εισαι μακαρι να ειχαν και αλλοι τετοιο ακατοικητο.Η κοινη λογικη που ειχαμε σαν λαος πηγε περιπατο ,οτι μαλακια πει ο καθενας την βαζουμε στο σκοινι και μετα κλαιμε και οδυρομαστε.
Ετσι σκεφθηκα και εγω το περασα λιγο δυσκολα σχετικα αλλα οχι επικινδυνα,αν υπηρχε και σωστη πρωτοβαθμια φροντιδα ουτε που θα το καταλαβαινα.
Γιατι αυτοι καριοληδες δεν προμηθευτηκαν και τα φαρμακα για τον ιο και μας επρηξαν τα αρχιδια με τα εμβολια,να βγαινει ο καθε αποτυχημενος καθηγητης να μας κουναει το δακτυλο σαν να ειμαστε παιδακια αλλα να μην εξηγει το πως και το γιατι?
Δηλαδη τι σκατα επιστημη ειναι αυτη που δεν αναρωτιεται ενω ολοι πεφτουν σαν τα κοτοπουλα,δεν δεχεται νεκροψιες και βγαζει ομως συμπερασμα,στηριζεται σε μελετες που δεν λενε ομως ποιος τις παραγγελνει.
Θυμηθηκα που λες αυτους τους παππουδες και γιαγιαδες που ειχαμε στα χωρια που σε κοιταζαν με μισο ματι οταν τους ελεγες παρε αυτο στο χαριζω,αυτοι τελικα αποδειχτηκαν πιο εξυπνοι στη ζωη απο εμας που τα μαθαμε ολα απο την τηλεοραση και τωρα απο το ιντερνετ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ : Λυκαστρε μεσα σε ολα εισαι μακαρι να ειχαν και αλλοι τετοιο ακατοικητο.Η κοινη λογικη που ειχαμε σαν λαος πηγε περιπατο ,οτι μαλακια πει ο καθενας την βαζουμε στο σκοινι και μετα κλαιμε και οδυρομαστε.

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ η κοινή λογική είναι για την πλέμπα. Εμείς δεν σκεφτόμαστε όπως το πλήθος. Είμαι φοβερά αντικοινωνικό άτομο. Δεν μεγάλωσα και δεν ζω όπως ο μέσος Έλληνας.Για αυτό και σκέφτομαι διαφορετικά. Να σου δώσω ένα παράδειγμα...όλο αυτό με τα εμβόλια και τον ιό...μου θύμισε τα δάνεια που έπαιρναν οι ΑΝΟΗΤΟΙ από τις τράπεζες νομίζοντας ότι οι τράπεζες είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα.!!

Οι φαρμακευτικές δεν φέρουν καμία ευθύνη για την ασφάλεια των εμβολίων.Οί τράπεζες δε έφεραν καμμία ευθύνη για την χορήγηση δανείων σε ελβετικό.
Οι φαρμακευτικές λένε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή γενικά και οι τυχόν πιθανές παρενέργειες έχουν ελάχιστο ποσοστό
Οι τράπεζες πρότειναν τα δάνεια σε ελβετικό ως ασφαλή σε σχέση με την ισοτιμία του νομίσματος καθώς τυχόν μεταβολή της θεωρούνταν απίθανη λόγω της μεγάλης χρονικής σταθερότητας της.

Οι φαρμακευτικές αλλά και ο νόμος δεν σε υποχρεώνει να κάνεις το εμβόλιο.
Οι τράπεζες αλλά και ο νόμος δεν σε υποχρέωνε να λάβεις δάνειο σε ελβετικό.
Αν κάνεις το εμβόλιο σου λένε θα έχεις τα οφέλη που παρουσιάζουν ( ανοσία ή ήπια νόσηση σε περίπτωση έκθεσης κλπ).

Αν λάβεις δάνειο σε ελβετικό σου έλεγαν θα έχει τα οφέλη που παρουσίαζαν (χαμηλή δόση ελάχιστο επιτόκιο κλπ)
Κανείς όμως δεν σε εξασφαλίζει σε περίπτωση "ατυχήματος" τόσο οι φαρμακευτικές όσο και πριν οι τράπεζες
Και οι δύο όμως ενημέρωσαν το κοινό για την μικρή πιθανότητα ατυχήματος.

Κανείς δεν υποχρέωσε τον κόσμο να λάβει τότε δάνεια σε ελβετικό όπως και το 1999 να παίξει το ασφαλές τότε κατά τον Σημίτη Χρηματιστήριο.Κανείς έως τωρα τουλάχιστον δεν υποχρεώνει οποιονδήποτε να κάνει το εμβόλιο.

Ο ΑΠ και τα δικαστήρια δικαίωσαν τις τράπεζες αλλά και τους συμμετέχοντες στην υπόθεση του Χρηματιστηρίου
Όσοι όμως έχασαν περιουσίες ας πρόσεχαν, είχαν ενημερωθεί για πιθανούς κινδύνους .

Με πιάνεις;;;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Σε πιανω νομιζω γιατι εχω φιλο που τοτε δουλευε σε αυτες τις εταιριες,ερχονταν ο αγροτης με τις γαλοτσες να παιξει χρηματηστηριο,ξερω ατομα που σκοτωθηκαν οικογενειακος γιατι επαιζε ο ενας κρυφα απο τον αλλο και τα εχασαν ολα,οπως και εκεινο το βοσκο που πουλησε ολα τα προβατα και περιμενε να γινει πλουσιος.
Αν δε λεγεται κοινη ας λεγεται απλη ουτε αυτη εχουμε?
Ποιος ρε Λυκαστρε θελει να σου χαρισει κατι στα καλα καθουμενα και δεν εχει σκοπο να σε γαμησει?
Οι ιδιοι τους μας λενε δεν φερω καμια ευθυνη εαν πεθανεις ποσο πιο καθαρα να μας το πουνε?
Υ.Γ Παντως αυτον τον βοσκο τον θυμαμαι παντα και γελαω με μεγαλη συμπονια ομως

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το σχόλιο έχει παραπομπές σε άλλα σάητ,κατανοώ ότι είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να το δημοσιεύσετε


Ας μεταφέρω και γω 2 πράγματα που άκουσα/διάβασα και είναι σχετικά με το άρθρο:

Α) Ο κ.Αδαλής είχε πάρει συνέντευξη από τον Έλληνα ανώτερο διευθυντή Επικοινωνίας και Διεθνών σχέσεων και εκπρόσωπο της Rystad Energy Λευτέρη Καραγιαννόπουλο, ο οποίος αναφέρει:
"Η Rystad έχει συστήσει ειδική ομάδα επιστημόνων, η οποία παρακολουθεί τα δεδομένα της πανδημίας διεθνώς. Όπως μας είπε ο Καραγιαννόπουλος: «Έχουμε φτιάξει ένα μοντέλο το οποίο έχει προβλέψει σωστά ακόμη και τον αριθμό των μολύνσεων από τον κορονοϊό. Αυτό που συνέβη το 2020 είναι μία κατάσταση, η οποία συμβαίνει συνήθως μία φορά στη ζωή ενός ανθρώπου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίδονται, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, από την αρχή της κρίσης ως και σήμερα, φτάνουν λίγο πάνω από 100.000.000 παγκοσμίως. Εμείς όμως έχουμε τις δικές μας μετρήσεις. Υπολογίζουμε στην Rystad ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί στην πραγματικότητα είναι περίπου εφτά φορές παραπάνω και ξεπερνά τα 700.000.000. Πολλοί άνθρωποι το έχουν περάσει και δεν έχουν διαγνωστεί»."

'Αρα είναι ακόμα μικρότερη η θνητότητα του ιού, κατά 7 φορές απ'τα επίσημα στοιχεία.

https://slpress.gr/oikonomia/ti-leei-gia-petrelaio-ellada-kai-eastmed-o-ekprosopos-tis-rystad-energy/?fbclid=IwAR3MOmPmj42DxzPAq-gedU0kByss3af5aPh4keKK-A_6W6efYwl2Y54y8tI


2)Σ'ότι αφορά τις μεταλλάξεις όταν κάποιος κάνει το εμβόλιο, ο Πέτρος Αργυρίου έχει γράψει από τον Ιανουάριο πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

https://agriazwa.blogspot.com/2021/01/fake-newsto-rna-dna.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Την είχα ακούσει εκείνη την συνέντευξη στο Focus fm με τον Αδαλή και τον Λευτέρη Καραγιαννόπουλο. Φυσικά μετά κόπηκε η εκπομπή που έκανε κάθε Σ/Κ στον Focus.