ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 ♂️♊ Ο ΑΡΗΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ..ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ..ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 7ΜΗΝΟ ..ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ..."ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 ♂️♊ Ο ΑΡΗΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ..ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ..ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 7ΜΗΝΟ ..ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ..."ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ".

Ο Άρης στους Διδύμους τάση για πολλά λόγια.. κάποιοι λέγανε παλιά... 《τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια》.. Κάποιοι θα θέλουν να τραβήξουν την προσοχή των άλλων με το μυαλό τους που θα τρέχει με χίλια.. άλλοι θα κάνουμε αρνητικές σκέψεις.. άλλοι θα βγάλουν ανασφάλειες .
 
Κάθε δύο χρόνια περίπου γίνεται ανάδρομος ..όπως και εδώ θα γίνει και ανάδρομος...Άρης στους Διδύμους..ο φλύαρος φαφλατάς... καλός στα λόγια ανήσυχος περίεργος εγκεφαλικός... θα σκορπίζεται θα ακονίζει το μυαλό του θα λύνει αινίγματα.
 
Θέλει θριάμβους ενεργεί βιαστικά αεικίνητος επιδέξιος στο πνεύμα φλερτάρει ...θέματα με το νευρικό σύστημα ..τα χέρια τους πνεύμονες τις ωμοπλάτες όλα σε κίνηση ίσως νέες μολύνσεις ιδίως στα τετράγωνα με Ποσειδώνα..Κόβιντ.πανδημίας συνέχεια.
 
Πολλές ανατροπές παγκοσμίως.. αλλαγές σε συμμαχίες σε κράτη θέματα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με δημοσιογράφους.. θέματα γενικά με την επικοινωνία.. ότι έχει σχέση με τηλέφωνο με μεταφορικά μέσα ταξίδια μετακινήσεις σχολεία παιδιά εκπαίδευση...αλλά και καιρικά φαινόμενα..θα φέρει και ζημιές πολύς αέρας κάποιες καταστροφές εξαιτίας κεραυνών αστραπών ..ίσως και ξηρασία στη σύνδεσή του με τον Ποσειδώνα στις τρεις φορές πάνω στο τετράγωνο εκεί θα φέρει πλημμύρες...ανεμοστρόβιλους ανεμοθύελλες..
 
Προσοχή στα κουτσομπολιά στις αποκαλύψεις μυστικών στις παρακολουθήσεις..Στην υγεία για μολύνσεις και κινητικά προβλήματα και γενικά πολλές εντάσεις οι οποίες μπορεί να συνδέονται και με την σύνοδο Άρη Ουρανού που έγινε πρόσφατα στον Ταύρο και θα συνεχίζει να δίνει αποτελέσματα για τον επόμενο 1,5 χρόνο περίπου.
 
Τα παιχνίδια με τα πυρηνικά.. ίσως συνδυαστικά δεν μείνουν παιχνίδια..Εαν τον έχετε σε καλή θέση στο ωροσκόπιο ..σας κάνει εριστικούς ακαταμάχητους τους δυναμικούς ριψοκίνδυνους... εάν σε πτώση ή σε εξορία..Όχι και τόσο τιμιότητα θα έλεγα ...έριδες πολλές εξεγέρσεις ταραχές και φασαρία Θα προκαλείτε...Ίσως και λίγο προκλητικοί ανταποδοτικοί και αχάριστοι. Σίγουρα είναι εδώ ο Άρης θεωρητικός καιροσκόπος και άκρως εκκεντρικός .
 
Όταν θα γυρίσει ανάδρομος θα χάσουμε για λίγο την ενέργειά μας θα πάμε λίγο πίσω στο παρελθόν..να ψαχτούμε..τι είχαμε τι χάσαμε..Θα φαίνονται όλα ήρεμα χαλαρά και εκείνο το διάστημα αλλά αυτός ο Άρης να ξέρετε Θα δρα υπόγεια....η ένταση θα είναι κρυφή ..όλα θα γίνονται κρυφά και όταν θα φύγει από τους Διδύμους τέλος Μαρτίου τότε θα ξεσπάσει και θα βγάλει ως έκρηξη τα επικοινωνιακά θέματα που διαχειρίστηκε .
 
Για την ώρα πολλές νέες γνωριμίες και φυσικά θα επηρεάσει και την Ελλάδα η Σελήνη είναι στους Διδύμους ο λαός δηλαδή ... εκεί ειδικά που θα είναι ανάδρομος πάνω στην Σελήνη ακριβώς εκεί θα αισθανθούμε περίεργα ως λαός ...πολλές παρεμβάσεις τρίτων κάτι θα μας θυμώσει κάτι θα μας κοιμίσει συγχρόνως... Κάποιες συνέπειες που δεν θα φανούν άμεσα πολλές καθυστερήσεις και ανατροπές θα βιώσουμε..
 
Από τον Ταύρο που πήγαινε σαν χελώνα τώρα τροχάδην ώς έφηβοι...Η αδρεναλίνη υψηλή..βοηθά αέρα φωτιά...ζορίζει Παρθένους Ιχθείς..Θα ενεργοποιήσει τις εκλείψεις σε Δίδυμο Τοξότη του 2020 2021..τηλεργασία τηλεπικοινωνία τηλεκπαίδευση...εμβόλια ταξίδια...
 
27/8 τετράγωνο με Ήλιο πάνω στην Νέα Σελήνη στην Παρθένο άσχημα τα μαντάτα για θέματα υγείας εργασίας..
1/9 τρίγωνο με Δία..τύχη
17/10 τρίγωνο με Ήλιο από τον Ζυγό..πρωτοβουλίες..
26/10 τρίγωνο με Ερμή..ταχύτητες..πολλές..
31/10 Ανάδρομος 25°Διδύμων
12/10 τετράγωνο με Ποσειδώνα...λοιμώξεις ψευδαισθήσεις μολύνσεις ατυχήματα νερό φάρμακα ουσίες..εμβόλια..Καιρικά φαινόμενα ..ακραία.
19/11 και πάλι τετράγωνο Ποσειδώνα..
28/11 τρίγωνο με Κρόνο...μελετημένες ενέργειες..
29/11...αντίθεση με Ερμή...εγωισμοί βιασύνη ζημιές..
1/12..αντίθεση Αφροδίτη..έρωτας διεκδικήσεις χωρισμοί.
8/12..αντίθεση με Ήλιο..πείσματα εριστικές συμπεριφορές..
12/1/2023..
Ορθός 8°Διδύμων..
12/3 Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας...Ά..σ..τ..ο..
 
ΚΡΙΟΙ..
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΑΣ..ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ..
ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΗΠΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΕΧΕΙ..ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ..ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ..
ΤΑΥΡΟΙ..
ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ..ΤΩΡΑ Ο ΑΡΗΣ ΣΑΣ ΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ..
ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΙΑ..ΧΡΗΜΑΤΑ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ..ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΤΕ..ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ..
ΔΙΔΥΜΟΙ. .
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ..ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ..ΟΣΟ ΠΟΤΕ..ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΤΕ..ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ..ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ..
ΚΑΡΚΙΝΟΙ. .
ΠΙΣΩ ΣΑΣ Ο ΑΡΗΣ..ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΓΧΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ..ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ..ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΣΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΧΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ..ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ..ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ..
ΛΕΟΝΤΕΣ. .
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ..ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ..ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ..ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΦΙΛΟΥΣ .ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ..ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ..
ΙΣΩΣ ΕΜΠΛΑΚΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ..
ΠΑΡΘΕΝΟΙ. .
ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΣΑΣ Ο ΑΡΗΣ..ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. .ΣΤΟΧΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ..ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ..ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ...
ΖΥΓΟΙ..
ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ..ΣΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΑΥΤΟΣ..ΠΙΟ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΣ ΠΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙΣ..ΦΙΛΟΔΟΞΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ..ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ..ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ..ΚΑΞ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ..
ΣΚΟΡΠΙΟΙ. .
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. .ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΕΦΟΡΙΕΣ..ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ..
ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ..ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ..
ΤΟΞΟΤΕΣ..
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ..Ο ΑΡΗΣ..ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ..ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ..ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΜΙΣΟ..Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ..ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΟΞΥΝΟΝΤΑΙ..ΒΑΛΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΣ..
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ. .
ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ. .ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΥΓΕΙΑΣ..ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΤΕ..
ΥΔΡΟΧΟΟΙ. .
ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΑ Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ. .ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ..ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ..ΒΕΒΑΙΑ ..Ο ΑΡΗΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΣΕΞ..ΠΑΡΑ ..ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. .ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ..
ΙΧΘΕΙΣ..
ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ..ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ..ΟΜΩΣ..ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ..ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: