ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Τι ζούμε θέε μου;;; Δεν έχουν ξαναματαγίνει τέτοια Σόδομα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τι ζούμε θέε μου;;; Δεν έχουν ξαναματαγίνει τέτοια Σόδομα

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος (ο υπουργός),ίδρυσε την GPO μαζί με τον Καλογρίτσα ( βοσκοτόπια). Μετά έδωσε το ποσοστό του στον φίλο του, Πάτροκλο Κουδούνη.
 
Στο Δ.Σ. της GPO σήμερα είναι και ο Γιώργος Γκάγκανος, που είχε μία άλλη εταιρία, την οποία πούλησε στον αδελφό του, Δημήτρη Γκάγκανο και η οποία στη συνέχεια εξαγόρασε ένα υποπρακτορείο Τύπου που συνεργάζεται με το πρακτορείο διανομής Τύπου “ΑΡΓΟΣ” που είναι του Μαρινάκη, αλλά συμμετέχει στο ΔΣ και ο κολλητός του ο “παραπολιτικός” Κουρτάκης.
 
O Πάτροκλος Κουδούνης, όμως, έχει και μία άλλη εταιρία συμβούλων, στην οποία συμμετέχει ο Γιώργος Κοντογιάννης, ο οποίος έχει υπάρξει και δεξί χέρι του Τάκη Θεοδωρικάκου και του οποίου ο αδελφός εμφανίζεται να παίρνει και χρήματα μέσω της Πετσολίστας.
 
Αυτή η άλλη εταιρία του Κουδούνη έχει στηρίξει τον υποψήφιο της ΝΔ Γιώργο Κρεμλή, που ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη, ο οποίος στη συνέχεια γνώρισε μία εταιρία ανακύκλωσης στον Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος τη στήριξε μαζί με τον Γιάννη Κουρτάκη. Ο ίδιος ο Κρεμλής, αργότερα, έγινε κι αυτός σύμβουλος του Τάκη Θεοδωρικάκου.
 
Και για να μην λέτε, η τούρτα έχει και κερασάκι.
 
Ο Κουδούνης ήταν και στενός συνεργάτης με τον Κοντολέων της ΕΥΠ όταν ο (εσχάτως) πρώην διοικητής έκανε το αγροτικό του σε ιδιωτική εταιρεία security. Ε… Αυτή η GPO κάνει και μετρήσεις.
 
Και κάποιοι τις αναλύουν στα σοβαρά… Ρε τι ζούμε;;
 
Και να έχεις τα  νουδοπανα να ισχυρίζονται ότι .....δεν βλέπουμε να αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις η πτώση της κυβέρνησης.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: