ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Για τα πανηγύρια αδελφές μου, για τα πανηγύρια!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θα φορολογήσει, είπε, το 90% των κερδών των 5 electrobig, που τους επιδοτεί με 1,5δισ ευρώ τον μήνα, όπερ με 18δισ€ σε ετήσια βάση. Από την τσέπη μας!
 
Μην τον είδατε...
(Για διυλιστήρια και δίκτυα διανομής δεν είπε πάντως, συγκρατήθηκε. Εκεί είναι πιο "μπάτε σκύλοι, αλέστε" το παζάρι)
 
Για τα πανηγύρια αδελφές μου, για τα πανηγύρια!
 
Ο ορισμός της νεοφιλελε παράνοιας  EΔΩ...
 
Μου θυμίζει το ανέκδοτο με το Γιωρικα...
Ένα για σένα, ένα για μένα, ένα για τον Πόντιο...ίσως και παραπάνω .🤨
 

3 σχόλια:

Μμ2 είπε...




Όχι απλά για τα πανηγύρια είμαστε
αλλά για τα, παρά δυτικήν Στερεάν, λεγόμενα ¨παγγύρια.¨

kakos04 είπε...

Δυστυχώς και λίγα λέτε , είναι ξεφτίλα να μας ληστεύουν και να μην κουνιέται φύλο . 170 ευρώ η μεγαβατώρα στην Ισπανία , 613 εδώ και πάει λέγοντας . Τσεπώνουν και από την επιδότηση ευθέως , γιατί ο Μυτιληναίος ξεπλήρωσε ποτέ δάνειο που πήρε , δεν του χάρισαν τίποτα και ξέχασε να αναφέρει τι χρωστά για το Αλουμίνιο της Ελλάδος που αγοράζει ρεύμα από την ΔΕΗ με φέσια ενώ από το δικό του εργοστάσιο ρεύματος (αερίου) πουλάει στην ΔΕΗ σαν ΑΠΕ και τσεπώνει αρκετά με την διαφορά . Έτσι και οι βλάκες γίνονται πετυχημένοι επιχειρηματίες σαν και αυτόν . Παλούκωμα θέλουν πάνω σε καμένα δέντρα όλοι άμεσα αλλά που , δεν πιστεύω τόση αδράνεια πλέον . Το θέμα είναι ότι με τον σωρό περιμένουμε και εμείς μοιρολατρικά τον ουρανό να πέσει . Τέτοια νωθρότητα και αφασία δεν έχω ξαναδεί από την γενιά μας .

https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1621366/etep-125-ekat-euro-gia-monada-ilektroparagogis-tis-mutilinaios

Θα φορολογήσει, είπε, το 90% των κερδών των 5 electrobig ---ναι γιατί οι λογιστές τους δεν ξέρουν να εμφανίσουν επιπλέον έξοδα..............

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τέτοια νωθρότητα και αφασία δεν έχω ξαναδεί από την γενιά μας ."

Αγαπητέ Νικόλα αυτή η γενιά θα πληρώσει για την ύβρι της. Χώρια ότι θα της δοθεί και ο ορισμός του υπέρτατου μαλάκα… μαλάκας είναι αυτός ο άνθρωπος όπου με τις μακροχρόνιες επιλογές του, κάνει κακό τόσο στους γύρω από αυτόν ανθρώπους, και στο τέλος στον ίδιο του τον εαυτό.