ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Κάποιοι έχουν εμμονή για να πάρουμε τα αμφίβια-«σακαράκες» από τις ΗΠΑ.

 


Ο διοικητής του Σώματος των Πεζοναυτών των ΗΠΑ απαγόρευσε τη χρήση των AAV σε αμφίβιες ασκήσεις. Εμείς;; Μάλλον εδώ κάποιοι θέλουν να πάρουν τις μίζες τους.

Όσοι τα θέλουν είναι ηλίθιοι το λιγότερο. Πόσο μυαλό θέλει με τόσα νησιά και μικρές αποστάσεις να χρησιμοποιήσεις οπλισμένα, θωρακισμένα ταχύπλοα για μεταφορά από άλλα νησιά ή την ηπειρωτική Ελλάδα; Μέχρι να φτάσουν τα αποβατικά με αυτά θα φτάσουν τα ταχύπλοα. Άσε που γρηγορότερη προσέγγιση στην ακτή σημαίνει και μικρότερη έκθεση σε πυρά. 

Επίσης πολλά ελικόπτερα, επιτέλους Blackhawk που έχουν προσπαθήσει να πάρουν τα πάντα από τις ΗΠΑ εκτός αυτών, με γραμμή παραγωγής για κάλυψη όλων των αναγκών όλων των σωμάτων. Ήμαρτον πια. Εκτός και αν καταφέρουμε να μπούμε σε κανένα πρόγραμμα νέου ελικοπτέρου των ΗΠΑ ή άλλης χώρας με γραμμή παραγωγής επίσης. Τα νέα με τις μεγαλύτερες ταχύτητες με τις διπλές έλικες και την προωθητική είναι ότι πρέπει. Όπως και το νέο τυφέκιο με 6.8mm πυρομαχικά.

Οι απέναντι πώς καταφέρνουν πάντα να παίρνουν αυτά που θέλουν σε μεγαλύτερο ή μικρότερο ποσοστό;; Πού είναι και ούγκανοι ανθυποπίθηκοι;; Ο "πιο έξυπνος λαός του κόσμου" δεν μπορεί;; Είναι περισσότερο πατριώτες τα μογγόλια από εμάς;; Αρχίδια πατριώτες, διεθνιστές ισλαμιστές είναι. Θα μπορούσαν να περιμένουν 20 το πολύ χρόνια να καταπιούν όλη τη Δύση εκ των έσω αλλά είναι φανατικοί ούγκανοι και δεν μπορούν να περιμένουν όπως κάνουν άλλοι πιο πονηροί. Άλλος είναι ο λόγος.

Τουρκοκρατία, κατοχή, ΠΑΣΟΚ (όλων των χρωμάτων), μας έμαθαν να είμαστε πονηροί παρτάκηδες για να επιβιώνουμε. Ακόμα και η κρίση και τα μνημόνια δεν ήταν αρκετά για να καταλάβει ο ελληνάκος ότι είναι στο χέρι του. Βγαίναμε από τα μνημόνια και κάθονταν και άκουγαν τους ροζ πασόκους..το ΕΛΙΑμεπ, ότι πιο σάπιο υπάρχει αυτήν την στιγμή στην χώρα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Μάλλον εδώ κάποιοι θέλουν να πάρουν τις μίζες τους.
Το *μάλλον* δεν χρειάζεται,αντικατέστησε το με το σίγουρα.

Μπίζνες είναι γι αυτούς όλα,τι σχέση έχουν με την πατρίδα,το έθνος και την διαφύλαξη των Ελλήνων τα απολειφάδια της ανθρώπινης ύπαρξης.
Μια κατάρα αιώνια δεν μας αφήνει να γλυτώσουμε.Πότε άλλοτε η χώρα βρέθηκε σε αυτό τον κίνδυνο της εξάλειψης,της απάθειας και δεν κουνιέται βλέφαρο.
Το χειρότερο δε, είναι πως δεν αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι τι πραγματικά γίνετε,μια επέκταση σκέψης και προβολής στο μέλλον δεν κάνουν.

Άντε γιατί τα όνειρα σήμερα δεν ήταν ούτε από παρελθόν,ούτε από το μέλλον..ήταν από την μάχη του τώρα,από το δυστοπικό τώρα,σκληρό και ανελέητο.
Λες να ξανά πέσω γι ύπνο μπας και αλλάξουν τα πράγματά?

origin

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , εμμονή μίζας και θυσίας στρατιωτών , με περιφερόμενα πυρομαχικά όπως λες και μερικές μαγνητικές νάρκες θα κάνουν πάρτι οι απέναντι . Μια που δεν σκοπεύει να κάνει κανείς απόβαση στην Σμύρνη , μόνο ως εχέγγυο αποτυχίας δικών μας επιχειρήσεων θα τα πάρουμε , όπως λες θέλουμε θωρακισμένα ταχύπλοα για μεταφορά από άλλα νησιά με spike NLOS το καθένα ..........

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα...όπως τα λες είναι. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει τους βοιδοκέφαλους. Αλλά η Ελληνική Νέμεση, αυτή η περίεργη Ελληνική θεότητα, η προσωποποίηση της δίκαιης Θεϊκής Εκδίκησης, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη της.