ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

«Βόμβες» Καραχάλιου για τις υποκλοπές με ονοματεπώνυμο!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα είχαμε πει πριν τα γεγονότα...είπαμε ότι οι φάπες θα αρχίσουν να πέφτουν εκ των έσω...και μετά εκ των έξω. Σύσσωμος ο ξένος τύπος εξευτελίζει το καθεστώς Μητσοτάκη. Ότι θα πέσουν κλωτσίδια το μόνο σίγουρο.

Τέτοιο "ξεβράκωμα" του Κυριάκου από τον Καραχάλιο ποιος θα το περίμενε. Αυτές δεν είναι φάπες ... δρεπανιές είναι. Σας το έχουμε ξαναγράψει...αν δεν αλλάξουνε μυαλά το 2023 ο Κρόνος μπαίνοντας στον Υδροχόο θα πάει και θα κάτσει στο μεσουράνημα της Ελλάδος ...που σημαίνει σημαντικές αλλαγές για την χώρα η πολύ προς τα πάνω, ή πολύ προς τα κάτω.!
 
Ο Κρόνος συνδέεται με δύσκολες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μας, λόγω των συνθηκών που δημιουργούνται. Ο Κρόνος αφορά και την Ελλάδα ιδιαίτερα αφού είναι Υδροχόος..και αφορά τον Ουρανό της που είναι στις 6°Υδροχόου.Με Κρόνο στον Ουρανό έχουμε εκλογές. Θα υπάρξει ΚΑΘΑΡΣΗ, είναι το μόνο σίγουρο..από το 2024 θα αρχίσουμε να βλέπουμε λίγο φώς και από το 2025 θα δούμε μεγάλες αλλαγές.
 
Πολλοί φίλοι με ρωτάνε προσωπικά : "πότε πιστεύεις ότι θα γίνουν εκλογές;;;"
Σε κάποιους έχω πει..... όταν θα δείτε τον Κυριάκαρο να κάνει μπότοξ....να βάφει μαλλί και ίσως να κάνει και πλαστική..... τότε θα γίνουν.
 
βιβεχρωμ νούμερο 5 βάζει 🤣🤣 ....Ξεβάφει το άτιμο 😂
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: