ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Σας είχα γράψει πριν λίγο διάστημα ότι η Πύλη των "θεών" στην Β.Ελλάδα άνοιξε! Από την στιγμή εκείνη και μετά συμβαίνουν διάφορα "περίεργα" στην ευρύτερη περιοχή. Περίεργοι επιφανειακοί "σεισμοί", ανεμοστρόβιλοι από το πουθενά, παράξενα ηλεκτρομαγνητικά ενεργειακά πεδία που αλλάζουν χρωματισμό στα δέντρα και τα κόβουν σαν ξυράφι και άλλα πολλά.

Ένα από τα "περίεργα" είναι και η καταστροφή του  Antonov. Το Antonov απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Μέγας Κωνσταντίνος του Νις (ναι ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Flavius Valerius Constantinus που στην ελληνική είναι γνωστός ως Μέγας και Άγιος Κωνσταντίνος ήταν Ιλλύριος και δεν γνώριζε γρι ελληνικά). Και συνετρίβη στο ΚΑΣΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ , στο Παλαιοχώρι Καβάλας.

Ναι αυτό το κάθαρμα με καταγωγή από τον ΚΑΥΚΑΣΟ (τον καμένο Ασσό) που τοποθετούσε τρικέφαλα αγάλματα με την φάτσα του στην Κωνσταντινούπολη.Αυτά τα τρικέφαλα που έσπαζαν οι οπαδοί του Σωκράτη όπου τα έβρισκαν...για αυτό και τον "έφαγαν". Αυτό που θα ακολουθήσει....ούτε ψύλλος στον κόρφο τους.!

Το κάστρο του Μ.Αλεξάνδρου στο Παλαιοχώρι Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: