ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Το ΑΝΣ πιέζει για gowind, την ώρα που κάποιοι ονειρεύονται διάσωση ναυπηγείων Ελευσίνας με επιλογή doha από τους Ιταλούς. Θα πάρουν τα παπάρια μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πίσω απ' τις γραμμές...

Το ΑΝΣ στη πλειοψηφία του δεν είναι Νταίοι και επιθυμούν ραντάρ εναέριας κυκλοφορίας και πυραύλους που κάνουν ψαλίδια. Το ΑΝΣ (Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο) πιέζει για gowind την ώρα που κάποια φοβερά μυαλά ονειρεύονται διάσωση ναυπηγείων Ελευσίνας με επιλογή doha από τους Ιταλούς. 

Θα πάρουν τα παπάρια μας για τους εξής λόγους. Πολλά λεφτά θα πάνε σε επιδόματα, με το υπάρχον budget χωράνε 2 Doha με πλήρη φόρτο όπλων. 700 mil το κάθε πλοίο με τις προσθήκες 2 σόναρ (εάν το καταφέρουν), πάμε στα 1,4 δις και άλλα 400 mil φόρτος όπλων, πάμε στα 1,8.

Εάν θέλετε 3η doha ή θα αυξήσετε τον προϋπολογισμό ή θα την πάρετε χωρίς ιστό και όπλα, να κάνουν τσουλήθρα οι Νταίοι απ' το ένα block στο άλλο. Την ίδια στιγμή οι Γάλλοι με 2 δις δίνουν 4 gowind και κάτι ακούγεται για παραχώρηση 2 lafa. Βάλτε τα ppa στο κώλο σας  μιας και πάνε στο Κατάρ και απολαύστε τις εξελίξεις. 425 εκ. η κάθε gowind και με 2 σόναρ. 

Ο ίδιος φόρτος όπλων αντιαεροπορικών και αντιπλοϊκών πυραύλων. Η μόνη διαφορά στους πυραύλους θα είναι η εμβέλεια τους, εάν στις doha βάλουμε aster που είναι ανώτερος του mica, αλλά εδώ δεν έχουμε λεφτά καλά καλά για 3 doha, θα βάλουν και πυραύλους που κάνουν ψαλίδια αυτοί που χλεύαζαν αυτούς τους πυραύλους;;

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα και αυτά πρέπει να πάρουν , η σύγκριση είναι ανισομερής . Πρέπει να κοπούν οι παρεμβάσεις των φαγανούληδων και κατόπιν κάποιος να τους την κάνει γερά να το θυμούνται με τις μαλακίες που θέλουν να μας φορτώσουν . Αν ισχύει και οι 2 λαφαγιετ που λες θέλουν σκαμπίλια σαν τις Ελληνικές ταινίες όσοι διαφωνούν . Fingers crossed.........

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα. Θα μείνουν με το δάχτυλο στον κώλο. Αν νομίζουν ότι θα πάρουμε τις Μπόχα για να πάρουν αυτοί τις μίζες τους είναι πολύ γελασμένοι. Εντωμεταξύ το αστείο είναι ότι μέχρι σήμερα οι "έγκριτοι" αναλυτάδες στα μεγάλα αμυντικά σάιτ έλεγαν ότι ΔΕΝ θα έχουν ΕCM, οι FDI.

Aπό αύριο αν δείτε κανα άρθρο/σχόλιο να λέει "Εμείς φυσικά το ξέραμε ότι θα έχει ΕCM, αποκλείεται το ΠΝ να άφηνε τα πλοία χωρίς ECM και τα άρθρα μας ήταν για να βοηθήσουμε το ΠΝ προκειμένου να προμηθευτεί νωρίτερα το ECM", μην δώσετε τόπο στην οργή. Ρίχτε μπινελίκια μπόλικα.