ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟΝΙΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟΝΙΑ.

Οι χώρες της Δύσης, με αδιαμφισβήτητο ηγέτη τις ΗΠΑ, οδηγούνται σε ένα σπιράλ θανάτου. Πρώτη η Ευρώπη, θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή κρίση. Ας καταλάβουμε την πραγματικότητα. Η Ευρώπη ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ για τα επόμενα 4 με 5 χρόνια, (μέχρι και αν βρεθούν λύσεις), χωρίς την Ρωσική ενέργεια.
 
Το ευρώ  και η Ε.Ε είναι τελειωμένες υποθέσεις. Θα χτυπηθεί (ήδη γίνεται) από ΗΠΑ για να διασώσουν το δολάριο και από Ευρασία για να αποκτήσει την οικονομική επικυριαρχία που επιδιώκει. Το δολάριο θα σωθεί θα είναι ένας από τους νομισματικούς πόλους και θα παίζει στην παραδοσιακή δύση μέσω συνδετικών κρατών με την ανατολή.
 
 Τα εθνικά νομίσματα θα σωθούν γιατί αυτά θα παίξουν στο τέλος .Τα κοινά (ευρώ) όπως τα ξέραμε μας τελείωσαν. Τα ανταλλακτήρια - πλατφόρμες του μέλλοντος πρέπει να έχουν πολλά προϊόντα στο ράφι και διαφορετικούς τρόπους διακίνησης και ελέγχου. Συμφέρει πολλούς όπως συμφέρει η Β Κύπρος να μείνει ως έχει για άλλα 50 χρόνια αν με νοείται.
 
Όταν οι Χαζάροι Τραπεζίτες με τους λακέδες τους κυβερνήτες της ΕΕ, Μακρον και Σολτς ως απόλυτοι banksters που είναι, αποφασίζουν να χτυπήσουν το μαγαζί που δικοί τους banksters άνοιξαν το 2000 και πήγαιναν καλά οι δουλειές μαζί του ως το 2009, ακόμα και κλείνοντας το, αναγκάζουν να αγοράζει απ αυτούς αέριο κλπ "πράσινη ενέργεια", σε δεκαπλάσια τιμή, η Ευρώπη. Προφανώς βρήκαν άλλη μια γκανγκστερικη μέθοδο συνέχισης του πλιάτσικου. Χέστηκαν αν μετά τη ληστεία αυτό το μαγαζί θα κλείσει . Αφού διαλυθεί το Ευρώ , το δολάριο θα έχει νικήσει έναν αντίπαλο , άρα αποκτάει μεγαλύτερη αγοραστική αξία, κι ας πληθωρίζεται κι αυτό ... Κι αφού κρατάνε απ' τα μεζεα τους δήθεν "ηγέτες" της Ε.Ζ. ποιος θα βγει να αντιμετωπίσει τους γκανγκστερς ;;
 
Οι υπόλοιπες οικονομίες της ΕΖ έτσι που θα είναι διαλυμένες θα κάνουν εθνικά νομίσματα που μέχρι να γίνουν ανταγωνιστικά του δολαρίου θα περάσουν 50 έτη. Γιατί παραγωγικά θα έχουν πάντα να συναγωνιστούν το φτηνό κόστος της Ευρασίας που εκτός από ρο φτηνό εργατικό δυναμικό διαθέτει και την πληθώρα των πρώτων υλών . Η Ευρασία δεν αναχαιτίζεται με τίποτα και συνεχώς δυναμώνει αλλά αυτό ίσως αποβεί η αιτία η Ευρώπη να βιώσει έναν ακόμα μεγάλο πόλεμο.
 
Αφήστε  τους τεχνοκράτες παπάτζες να αποκλείουν την γεωπολιτική και κοινωνική ανάλυση της παγκόσμιας σκακιέρας και με τον υποχόνδριο και ξεπερασμένο δυτικό τρόπο σκέψης και μελέτης δεικτών και διαγραμμάτων να αναλύουν και να προβλέπουν καταστάσεις . Όπως πέσαμε μέσα σε όλα μέχρι σήμερα, έτσι θα πέσουμε μέσα και αύριο.
 
Ο πραγματικός εχθρός σήμερα δεν είναι οι ΗΠΑ. Είναι η Κίνα άρα μην απορήσετε αν στο μέλλον το απώτερο δείτε μια συμμαχία επιβίωσης ΕΕ-Ρωσιας κατά της Κίνας. Η Ρωσία γνωρίζει τι εστί Κίνα άλλα η ΕΕ (;) την έριξε αναγκαστικά στην αγκαλιά της Κίνας. Η Κίνα ειδικά τώρα με την φτηνή και άπλετη ρωσική ενέργεια θα δυναμώσει κι άλλο. Και ο δράκος δεν αστειεύεται άσχετα αν δείχνει ήρεμος. Δουλεύει σιωπηλά και στοχευμένα. 
 
Πρώτα βέβαια θα κατασπαράξει την Ευρώπη και την Αυστραλία και μετά την Ρωσία.  Μην νομίζετε ότι η Ρωσία δεν ξέρει ότι κινδυνεύει στο μέλλον από την Κίνα αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Ο πόλεμος με την δύση είναι πόλεμος για την ίδια της την ύπαρξη αν τον χάσει, άρα δεν θα σκεφτόταν σε αυτή την περίπτωση να μην συμμαχήσει με την Κίνα.
 
Το ίδιο ισχύει και για την Κίνα. Αν η Ρωσία ηττηθεί σε αυτή την φάση ξέρει ότι ακολουθεί η ίδια. Άρα θα υποστηρίξει την Ρωσία κατά της Δύσης κερδίζοντας χρόνο να δυναμώσει κι άλλο. Ήδη έχει μεταφέρει στρατεύματα και οπλικά στην Ρωσία για παν ενδεχόμενο με την πρόφαση κοινών στρατιωτικών ασκήσεων. Όπως εξόπλισε και την Σερβία.
 
Συμπέρασμα : 
 
Η ΕΕ είναι τελειωμένη. Η Ρωσία δεν συμμαχεί με την ΕΕ αυτή την στιγμή κατά των ΗΠΑ. Η ΕΕ για την Ευρασία είναι "ζωτικός χώρος". Οι ΗΠΑ ούτως ή άλλως είναι απομονωμένες και μακριά από την Ευρώπη. Πρέπει η Ευρασία να τους διώξει και αυτό δεν θα το κάνει με συμμαχία αλλά με διαβολή και υπογείως .¨Όπως τους έδιωξαν χθές από το Αφγανιστάν και όπως θα τους διώξουν αύριο από την Μέση Ανατολή.
 
Σκοπός  της Ρωσίας και της Ευρασίας είναι να αφήσουν την ΕΕ να σπάσει η συνοχή της στο κοινό αμερικάνικο δόγμα. Μόλις κάποια κράτη μέλη αρχίζουν να αποστασιοποιούνται τότε αρχίζει ... Τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω και αν χρειαστεί για τον σκοπό αυτό να διαλυθεί η Ευρώπη όλη ε τότε ας διαλυθεί θα πούνε. Όταν η Ευρασιατική οικονομία θα απευθύνεται στο 86% του παγκόσμιου καταναλωτικού κοινού (Ασία - Μ Ανατολή Αφρική Λ Αμερική ) χέστηκε για την Ευρώπη. Η παραδοσιακή δύση έκανε το εγκληματικό λάθος στα μέσα του 70 με την παγκοσμιοποίηση να εκπαιδεύσει και να θεριέψει τον δράκο. Και τώρα δεν μπορεί να τον ελέγξει.
 
Και αντί να μάθει προχώρησε σε ένα ακόμα μεγαλύτερο λάθος, να στείλει την Ρωσία στην φωλιά του. Όσο για την Τουρκία, ότι πει η Κίνα και ο Πούτιν. Ορντινάντσα και πουτανάκι τους θα είναι και δεν περνάνε βέτο στον Σι και στον Βλαδίμηρο...
 
Υ.Γ Η Δύση χρειάζεται ΗΓΕΤΗ Έλληνα..έναν νέο Αλέξανδρο, για να μπορέσει να τα βάλει νικηφόρα με την Ευρασία. Η συμφωνία που έγινε τότε με τον Μ.Αλέξανδρο και το ιερατείο της τότε Δύσης....όταν χλωμός και κάθιδρος ο Αλέξανδρος εξήλθε του άδυτου στο Μαντείο Άμμωνος Διός (ο Λευκός Οίκος της τότε εποχής)  στην Έρημο Σίβα, ρωτήθηκε για το δυσθεώρητο υψηλό της δωρεάς που πραγματοποίησε στο Μαντείο (ο ένας σεληνιακός βασιλικός οίκος) , για τον λόγο που δώρισε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό: "Για αυτά που ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ" αποκρίθηκε. ( διαβάζοντας τα παραπάνω καταλαβαίνετε τι περίπου παίχτηκε και τότε επί εποχής Αλέξανδρου. Πάνω κάτω οι ίδιες γεωπολιτικές καταστάσεις).

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



Μόνο που τώρα δεν υπάρχει αμιγώς δυτικό ιερατείο και δυτική στρατηγική.
Ο πρώην γαρ Δελφών και νυν Βατικανού Πάπας στα παπάρια του.
Νομίζω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα αγαπητέ φίλε Μμ...σαφώς και δεν υπάρχει διότι όπως είπα τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω. Και ο Πάπας για τους Τυφώνιους νεώτερους Τρώεες/Ασιάτες δουλεύει.Ποιός νομίζεις δημιούργησε το ισλάμ το isis , δυνάμωσε την Κίνα και ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕ εκ των έσω όλες τις Δυτικές χώρες σχεδόν με τον εισοδισμό σε όλες τις καίριες θέσεις εξουσίας μιας μαύρης ελίτ που υπακούει στον Τυφώνα.

Αυτή η μαύρη ελίτ (που ανήκει και ο Πάπας) δεν ενοχλούνται από την χριστιανική θρησκεία που και αυτήν την ελέγχουν με μασονικές στοές , από τις οποίες προέρχονται πολλοί ιεράρχες (να τους πει ο θεός)...αλλά ενοχλούνται απο το ΑΝΗΣΥΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ....που δύσκολα "τρώει" την φόλα που πετάνε στους άλλους λαούς.