ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΘΕΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΘΕΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΛΑΜΠΆΔΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ

Από όσα έγιναν γνωστά μέχρι τώρα, παρακολουθούνται μερικές εκατοντάδες χιλιάδες! Γράφε πώς:
 
🔸Εν αρχή ήν εκείνο το λογισμικό το έξυπνο, η Eva, που εγκαταστάθηκε στο Μαξίμου για να κάνει, λέει, τα μέτρα για τον Κορονοϊό έξυπνα. Ακορντεόν αν ενθυμείστε.
 
Κορυφή του παγόβουνου ήταν αυτό. Από κάτω έπαιζε κάποια Palantir, εταιρία πρώην αξιωματούχων της CIA, Τραμπικης καταγωγής και προέλευσης, με ειδικότητα να αναλύει Big Dato και να βγάζει συμπέρασμα. Την είχαν κάνει τσακωτή και παλιότερα να κλέβει προσωπικά δεδομένα από όπου να' ναι, όπως από τα αρχεία του Ζουκη με το σκάνδαλο Cambridge Analytica, να δουλεύει για να κάνει τον Τραμπ πλανητάρχης κλπ και για κάτι αλχημείες στο Βρετανικό ΕΣΥ. Την βάλανε στον πάγο και στην Αμερική για όλα αυτά.
 
Γίνανε έξαλλοι και οι Ευρωπέζοι όταν έμαθαν τι έκανε εδώ ο προκομμένος όταν τους προσέλαβε, καταστρατηγώντας και δια του Πιερικάκη κάθε ευρωπαϊκή νομοθεσία περί GDBR και άλλα τέτοια κομμουνιστικά που ισχύουν στην ΕΕ, ήρθε και ο θόρυβος που σήκωσε και ο ΣΥΡΙΖΑς, τα μάζεψε και εξαφανίστηκε βράδυ η κλαδική των πρώην πρακτόρων της CIA που θα μας έσωζαν από τον Κορονοϊό.
(Στο πόδι της έβαλαν μετά μια PWC να κάνει την ίδια δουλειά, εταιρεία που θεωρείται υπεράνω υποψίας. Και ειδικών αποστολών επί κάθε ιδιωτικοποίησης που τρέχει τώρα, για την ... αναδιοργάνωση του ΥπΕξ και άλλων τέτοιων σχετικών ελάσσονος σημασίας).
 
Πολλά κιλά τα data που μάζευαν και συνεχίζουν να μαζεύουν, έγιναν τα μέτρα κλαρίνο αντί για ακορντεόν και έμεινε και εκείνος ο Σωτηράκης χωρίς ντατο για κάτι μελέτες που δεν παραλάμβανε κανείς.
 
Η τυχη της Εva αγνοείται. Ίσως την μετακόμισαν κάπου αλλού.
 
🔸 Ακολούθησε το γνωστό predator που το μάθαμε από έναν δημοσιογράφο που σκάλιζε, ο αλήτης, υποθέσεις που δεν θα έπρεπε. Και βρήκε ότι είχαν παγιδεύσει με το predator το κινητό του για να βλέπουν και ακούν που φτάνει
(Ο αντίστοιχος Καραϊβαζ φαίνεται ότι είχε φτάσει κάπου πολύ κοντά και τον έφαγαν τον άνθρωπο μέρα μεσημέρι)
 
Και άρχισε μετά να ξετυλίγεται το κουβάρι λίγο λίγο. Έτσι μάθαμε όλοι μέχρι τώρα εξωδίκως:
 
✔️Το εν λόγω spyware, το predator, είναι ένα από τα πολλά που κυκλοφορούν στην πιάτσα των μυστικών υπηρεσιών. Αυτό προήλθε προς κάποιον "άγνωστο" ακόμα αποδεκτή από μια δαιδαλώδη διαδικασία όπου εμπλέκονται Ισραηλινοί, ως original κατασκευαστές, μια εταιρία μαϊμού από τα Σκόπια, δυο τρείς Ιταλικές με ρίζες στην εκεί μαφία, κάτι offshore κυπριακές, ένας πρωθυπουργικός φίλος εμπλεκόμενος σε εδώ Τραπεζικό σκάνδαλο (που τον έψαχνε ο Κουκακης) και ένας πρωθυπουργικός ανεψιός, διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου. Η ΕΥΠ στην αρχή είπε ότι δεν το αγόρασε, μετά ότι το χρησιμοποίησε για τον Ανδρουλάκη. Demo version, απ ότι ξέρω, δεν κυκλοφορεί γι αυτά.
 
✔️Το εν λόγω gadget διαδίδεται μέσω επιμολυσμένων σαιτ μαϊμού (όλα άφησαν ίχνη ποιος τα άνοιξε κλπ) όπου παρέπεμπαν μηνύματα sms ή email σε κινητά. Όποιος/α έκανε κλικ, διασφάλιζε έτσι πρώτη θέση τηλεθέασης και συνακρόασης στον ως άνω "άγνωστο". 
 
✔️Για να πετύχουν στόχο, τα εν λόγω μηνύματα τα έστελναν και σε γνωστούς των γνωστών για να φύγουν από τα δικά τους κινητά τα μηνύματα fishing στον ύποπτο για εθνική κατασκοπεία. Ανάμεσα τους και εκείνος ο μουλωχτός ο Ανδρουλάκης, που ως γνωστόν κάνει παρέα με Κινέζους τύπου Σημίτη και άλλους πρώην μέλη της ΠΠΣΠ. Χρήσιμος που μπήκε στο κάδρο, αφού έτσι θα ξεχαστεί ίσως εκείνος ο Κουκάκης, ο μοβόρος.
 
✔️Απ ότι φαίνεται, όλο το κόλπο χρηματοδοτήθηκε και από το ΕΣΠΑ για την αγορά του μπλιμπλικιου και τις υπηρεσίες διαλογής των Data από εκείνον τον άγνωστο που λέγαμε. Έδρα των επιχειρήσεων η οδός Γραβιάς 4, στην Αγία Παρασκευή, όπου κατοικοεδρεύει το Τμήμα Έρευνας Νέων τεχνολογιών της ΕΥΠ, από εκεί που συμμετέχουν, λέει, σε ερευνητικά project του Horizon Europe που χρηματοδοτεί η Κομισιόν. 41εκ ευρω τα μέχρι τώρα κονδύλια που τους έχει διαθέσει ο Μέγας Πιερικάκης για να κάνουν την δουλειά τους οι άνθρωποι. Μέσα σε αυτά, πακεταρισμένα, και τα σχετικά έξοδα του Predator. Και έξοδα παραστάσεων ίσως, γίνονται έρευνες.
 
✔️ Εισαγγελικές άδειες παρακολούθησης υπόφτων έβγαλαν 21.000 για το 2021 και κάπου 16.000 μέχρι τα μισά του 22. Θεαματική αύξηση λες άνω του 500% σε σχέση με την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ που δούλευε η ΕΥΠ μόνο με τα βαλιτσάκια που είχαμε προμηθευτεί για την Ολυμπιάδα του 2004;; Λάθος αριθμητική!
 
Δεν υπολογίζεις ότι για κάθε μία άδεια επιμόλυνσης κινητού με το predator πρέπει να παγιδευτούν ίσως 100 έως 300 γνωστοί των γνωστών. Γι αυτούς δεν πήρε κανείς άδεια από την ειδική Εισαγγελέα ΕΥΠ! Κατόπιν αυτού, και αφου κάνεις τους σχετικούς πολλαπλασιασμούς, θα βρεις την έκταση του δικτύου παρακολούθησης που έχει στηθεί. Και πόσους τόνους data κάθε λογής πρέπει να ξεδιαλέγουν κάθε μέρα! Υπερκόπωση θα πάθουν τα artificial intelligence προγράμματα εκείνου του "αγνώστου"...
 
Κάτι τέτοια είναι πάντα ευθέως ανάλογα του τρόμου του τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι και αντιστρόφως ανάλογα της ποσότητας της όποιας δημοκρατίας μας έχει απομείνει σε αυτόν τον τόπο.Αλλά και ευθέως ανάλογα της λαμπάδας που άναψε σήμερα στην χάρη της, μπας και το σώσει. Μαθηματικώς καρατσεκαρισμένο αυτό.
 
(ΕΔΩ και ΕΔΩ ,μια διαλεχτή συλλογή από την έρευνα που κάνουν διάλεκτοι δημοσιογράφοι σχετικά, και που επί τέλους, πήρανε μπρος).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...



ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ.
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΣΑΙ;

ΗΤΑΝΕ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝΕΥ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΡΓΕΙ ΛΟΓΩ ΘΕΡΙΝΗΣ ΡΑΣΤΩΝΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η.....;

Συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά πως αλλοιως να εκφράσεις την οργή σου