ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Ναι με ακούτε;;;;Νοέμβριο ξεκινάει η εξόρυξη φυσικού αερίου/πετρελαίου στο Αιγαίο.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ναι με ακούτε;;;;Νοέμβριο ξεκινάει η εξόρυξη φυσικού αερίου/πετρελαίου στο Αιγαίο.!

Σήμερα έμαθα κάτι πολύ σημαντικό. Τον Νοέμβριο ξεκινάει η εξόρυξη φυσικού αερίου/πετρελαίου στο Αιγαίο (μην μπερδευτείτε με την Κυπριακή ΑΟΖ) παρακαλώ, υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ.!

Τα ποσοστά που θα πάρει το ΝΑΤΟ θα είναι 30% και το 70% για την Ελλάδα. Τώρα θα μπορούσε να πει κάποιος : Ρε μάστορα αυτά δεν γίνονται. Για να πάρει την απάντηση ότι  όχι μόνο γίνονται αλλά και έχουν συμφωνηθεί.!

Το άτομο που μου το εμπιστεύτηκε είναι πολύ αξιόπιστο, εργάζεται για το ΝΑΤΟ είναι  υπήκοος ξένης χώρας και είναι το άτομο που έκανε τις διαπραγματεύσεις και την ΣΥΜΦΩΝΙΑ για την εξόρυξη του φυσικού αερίου με την Ελληνική πλευρά ως αντιπρόσωπος του ΝΑΤΟ. Τελειωμένα πράγματα δηλαδή. 

Το έχουμε ξαναπεί έχουν αλλάξει τα κόζια για δεκάδες σοβαρότατους γεωπολητικούς λόγους ,και  εκτός από την αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα θα έχουμε και άλλες σημαντικές αλλαγές που τα εδώ λαμόγια δεν τις περιμένουν. Ο σημερινός ξένος φίλος που μου έδωσε σήμερα την πολύ σημαντική αυτή πληροφορία ήταν κατηγορηματικός : " Έχετε πολύ μεγάλη διαφθορά στην Ελλάδα...και αυτό πρέπει να αλλάξει". 

Καλά τα ποσοστά του είπα και τα χρήματα αλλά εμείς θέλουμε να μπορούμε να ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ με τα όπλα που εμείς θέλουμε και όχι αυτά που εσείς αφήνετε να έχουμε. Να μπορούμε δηλαδή να έχουμε "νύχια" να ξυστούμε μόνοι μας και όχι να περιμένουμε βοήθεια από τον κάθε πάτρωνα. Εκεί γέλασε και δεν μου απάντησε.. Σαν να μου έλεγε με τον τρόπο του.."πολλά ζητάς".

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως ξενοδόχος στο Αιγαίο, χαίρομαι μεν, ανησυχώ δε,μην γίνει καμμιά στραβή σε καμμιά εξέδρα και γίνουμε Κόλπος του Μεξικού.
Ως Ηπειρώτης, λυπάμαι που δεν ξεκινάμε γεωτρήςεις από Ηπειρο, να γίνω ο Τζέη Αρ τσΕλλάδς
Μου κάνει εντύπωση η είδηση, ο λομπ'ιστας του Ερντο στο ΝΑΤΟ ο Στόλτεμπεργκ τι λέει για όλ'αυτά;;
Και μια ένσταση για τον φίλο σας τον αλλοδαπό , που την είχα εκφράσει και σε έναν γερμανό που είπε το ίδιο για την διαφθορά: Αντί να παραπονιέται σε εμάς που την πληρώνουμε, ας μιλήσει στις κυβερνήσεις Γερμανίας-Γαλλίας-ΗΠΑ-Αγγλίας, που την προκαλούν
Ξενοδόχωφ

ΑΡΡ. είπε...


ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΙΤΙΑ.

Η πολιτική διαφθορά εν Ελλάδι οφείλεται κατά μέγα μέρος εις την άτυπον ευρωατλαντικήν ασυλίαν που παρέχεται τοίς πολιτικοίς ως αμοιβήν-μπόνους δια την ραγιαδίστικην και ξενόδουλον συμπεριφοράν των προς την ξένη προστασία. (Είναι δηλαδή δικά τους παιδιά, ευπειθή σκυλιά.)
Αυτό είναι ο βασικός λόγος της. Ο άλλος είναι η μοιρολατρική και δουλοπρεπής εντύπωσις και ανάλογος στάσι των Ελλήνων, καλλιεργουμένη και υποβαλλομένη υπό της κρατικής παιδείας, θρησκείας, δικαιοσύνης και κρατικίστικων δημοσιομέσων (ΜΜΕ) ότι η πολιτική κατάστασις εδώ δεν αλλάζει λόγω ΕΟΚ, ως εάν αύτη ήτο έν φυσικόν υποκατάστατο της Οθωμανοκρατίας, το δε ' 21 είναι μια ασήμαντος διακοπή. .
Και ο τρίτος λόγος είναι η ποινικοποίησις παντός εθνικού και πατριωτικού λόγου, έργου και πολιτικού κινήματος ως φασιστικού και ναζιστικού και η,
εις την θέσιν αυτών, νομιμοποίησις και καθιέρωσις της αριστεροκομμουνιστικής διεθνιστικής ιδεολογίας ως ΄εθνικής¨ (Σχήμα οξύμωρον και αντιφατικόν.)
Εξ ού και προκύψας ξέφρενος, αχαλίνωτος εκφυλισμός, πολιτικός τυχοδιωκτισμός, εθνομειοδοτισμός και και αφελληνισμός.
Δηλονότι έχει χαθή, και πολεμάται εσκεμμένως, η εθνοαυτοσυντηρική πυξίς και ταυτότης της χώρας.

Είθε ο θεός της Ελλάδος να περισώση ότι ελληνικό περνά από το χέρι του. γιατί τα δικά μας χέρια ως φαίνεται είναι ευρωδημοκρατικώς, νεοταξικώς και κομμουνιστικώς γερά ακόμα δεμένα.

kakos04 είπε...

Μακάρι γιατί νομίζω ότι πιο πολύ καίγεται η Ευρώπη για αέριο να την βγάλει και το ΝΑΤΟ για σοβαρή εναλλακτική να χοντρύνει μετά το παιχνίδι, αλλιώς οι βόρειο-ευρωπαίοι θα είναι το χειμώνα με κεράκια. Σωστά λέτε για την διαφθορά, αν ανοίξουν τα τεφτέρια τους καθαρίζουμε αύριο, αλλά φοβούνται μην σηκώσουμε κεφάλι στο μέλλον κ τα ζυγίζουν. Το ΝΑΤΟ θα μπλοκάρει τις κρουαζιέρες των Αφγανών;
Για τα εξελιγμένα παιχνίδια που λες θέλουμε αθόρυβη έρευνα και αντιγραφή των πυραύλων, από όσο ξέρω ελέγχονται τα στρατόπεδα μας από τους φίλους να μην έχουν πειραχτεί ή ψαχτεί τα παιχνίδια, μήπως να αγοράσουμε μερικά μαύρα για πειραματισμό από τα λαθραία της Ουκρανίας! Να είστε όλοι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Αξιότημε κ.ΑΡΡ συμφωνώ και επαυξάνω σε 'ολα όσα αναγράφετε.

Αγαπητέ κ. Λύκαστρε, πείτε μου ότι αρχίζουν τα τρυπάνια 11/11 στην εορτή μου , του κρασοΜηνά, να ξεπλυθεί και το άγος της 11/11/2011 με την κυβέρνηση Παπαδήμιου και το Μεσοπρόθεσμο.
Θα γίνω χυδαίος,αλλά τους αρμόζει από η ατάκα από την ταινία ¨they live¨...
-'Ηρθα για να γ@μήσω κ@λους, και να μασάω τσίχλα,και οι τσίχλες μου τελείωσαν"

Από τις 23/8 απέλυσα κλωτσηδόν την 5η καμαριέρα της σαιζόν,έχω μόνο 1 δίκλινο,και έναν φιλοξενούμενο, και σήμερα μου'ρχεται ένας γερμανός ,ο 1ος μετά από 2 χρόνια* και μου λέει ¨μένω δίπλα με 30(μονόκλινο)και ψ'αχνω δωμάτιο για τον Σεπτέμβρη¨ "Θα κάνω εργασίες στην ταράτσα,και θα κοπανάω από τις 6,δεν νοικιάζω"...
Απογευματάκι, έρχεται άλλη μια
-Εχετε δωμάτιο;Πόσο κάνει;
-Το ξενοδοχεί9ο έχει κλείσει για φέτος
_Πως είπατε;;
Ich habe nicht putzfrau,closed for season
Μετά από κανά δεκάλεπτο αρχίσω και μονολογό raus,gegen,σας σώσαμε τη Νρο'όυτσεΜπανκ, μας λέτε και χαραμοφάηδες και μετά από κανά μισάωρο σεληνιασμένος έχω χωθεί πιό μέσα στο κτήριο και φωνάζω "Να μπζωφήσετε από κρύο και πείνα κατακάθια της ιστορίας, όπως το '42 στην Αθήνα, να σας κοιτάει ο Πούτιν και να μερακλώνει,να πάτε να σας τα'ίσουν τα κολλητάρια σας εξ Ανατολών ΨΟΦΟ ΨΟΦΟ ΨΟΦΟ ΨΟΦΟ ΚΑΘΗΚΙΑ ΜΚΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ"
Τελικά νοίκιασε απέναντι,θα με δει ΄αύριο με ποδιά και ηλεκτρική στο μπαλκόνι, να τραγουδάω monster magnet & black το sabbath Heaven and Hell
*Οι γερμανοί ήταν η μεγαλύτερη μερίδα αλλοδαπών για πάνω από 30 χρόνια,άλλά όταν τον Μάιο του 12 ο τΣυριζα βγήκε 1ο κόμμα (πρίν τις επαναληπτικές του Ιουνίου με τους ΣαμαροΤούρκογλου)έγραψε μια φυλλάδα τους "Μην πάτε στους ανεπρόκοπους, θα βγούν οι κομμουνισταί και θα σας κλέβουν τα €υρώ στο δρόμο".Από τότε εξαφανίστηκαν.τα τελευταία χρόνια είναι λιγότερες από 10 οι κρατήσεις/σαιζόν,και έχουμε κατά 85% Γάλλους και Ιταλούς,ενώ πριν οι γερμανοί ήταν από μόνοι τους 65%...Βέβαια, η μείωση άρχισε από το 2002 και το ευρώ, όταν άλλαξε η ισοτιμία, και εκεί ππου έρχονταν με ένα μεροκάματο/ήμέρα διακοπών, έφτασαν τα 4,και πήγαιναν Τουρκία,
Οπώς ανέκραζα νωρίτερα "ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ'Ι'ΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΑΣ,ΝΑ ΞΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ"

Καλή εβδομάδα σε όλους,και Καλή Λευτεριά
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα κύριε Ξενοδόχε...δεν ξέρω την ακρινή μέρα μόνο ότι η έναρξη είναι τον Νοέμβριο. Αλήθεια το έχεις σκεφτεί καθόλου τον χειμώνα που θα είσαι στην Αθήνα να παίξεις σε καμμιά επιθεώρηση ντουετάκι με τον Σεφερλή;; Η έστω να του γράφεις τα κείμενα;;;

Μιλάμε μου έφτιαξες το κέφι πρωί πρωί....το σχημάτισα και σαν εικόνα και ήχο στο μυαλό μου να τραγουδάς με ποδιά και ηλεκτρική στο μπαλκόνι, το monster magnet & black το sabbath Heaven and Hell...και έλιωσα στα γέλια. Έχεις κρυφό ταλέντο μην πάει χαμένο.

Υ.Γ Ειδικά με αυτό το "putzfrau" μετφ. "π@ύτσαφράου" δηλ καθαρίστρια ο Σεφερλής θα έκανε το χιτ της χρονιάς. χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Putzfrau σημαίνει "η κυρία (frau) για την καθαριότητα" αυτολεξί στα γερμανέζικα.
Ο αντζέντης μου μου είπε πως αν κάνω στανταπ κόμεντι θα βγάλω πιό πολλά απ'ότι κειμενογράφος του Σεφερλή
Ξενοδόχωφ