ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Εμ Κούλη στα λεγα ...Τι ήθελες και είπες ότι θα το τραβήξεις μέχρι τον Μάιο 2023.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αεροπόρος θα γεννώ
στα σύννεφα να φτάσω
διάγγελμα για να σκεφτώ
να σας παραμυθιάσω.
 
Από την ποιητική συλλογή : "Στ' αρχίδια μου όλα"
 
Εμ Κούλη στα λεγα ...Τι ήθελες και είπες ότι θα το τραβήξεις μέχρι τον Μάιο 2023.!!
Στην έφεραν οι ίδιοι οι δικοί σου αφού ξέρουν ότι μέχρι το Μάιο με τα ποσοστά που θα χει η ΝΔ ούτε απ' έξω από την Βουλή δεν θα περάσουν. Πολιτικό ένστικτο επιβίωσης λέγεται.
 
Έφαγες και στο καπάκι την άρνηση της δόσης για το Ταμείο Ανάκαμψης από την ΕΕ ... μετά το φιάσκο των άδειων εδράνων στην ομιλία σου στο Ευρωκοινοβούλιο, ώρα για ανέμελα τριήμερα και να μας γράφεις.
 
Είναι τελικά προβλέψιμοι όλοι αυτοί, φτάνει να τους παρακολουθεις και να τους αναλύεις με παγωμένο αίμα και απάθεια. Τώρα βέβαια θα μου πείτε "...και να φύγουν ποιοι θα είναι οι επόμενοι που θα έρθουν;". Μπορείτε να παρέμβετε ή να το ελέγξετε ; Άρα τζάμπα ανησυχείτε. Καθίστε και απολαύστε το θέατρο και να θυμάστε ότι η ανησυχία από μόνη της δεν βοηθά σε κάτι.
 
Η Ελλάδα είναι μα χώρα πτωχευμένη στην ουσία, διαλυμένη μετά από 12ετή οικονομική κρίση, καταχρεωμένη με πολίτες σε διαρκές σοκ και οι περισσότεροι υπερχρεωμένοι, ανίκανοι να αντιδράσουν έστω και στοιχειωδώς και οι οποίοι απλώς εκτονώνονται εικονικά μέσα από τα σόσιαλ μιντια , έχοντας γυρίσει τις πλάτες τους σε παραδοσιακές αξίες, ένα κράτος χωρίς εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία, με δικό του νόμισμα που έμαθε να ζει με δανεικά έρμαιο πολυεθνικών ξένων συμφερόντων. 
 
Σήμερα πάρα πολύ εύκολα οι πολίτες παραδόθηκαν και δέχθηκαν να ζουν με κουπόνια που έντεχνα τα ονομάζουν pass ή vouchers για να είναι εύηχα και ένα μεγάλο μέρος της ήδη μειωμένης σε σχέση με παλαιότερα νεολαίας της έχει μεταναστεύσει χτίζοντας σπιτικά σε ξένες πατρίδες και αντικαθίσταται με ξένους στην εθνικότητα  λαθρομετανάστες .Τι αλήθεια περιμένετε μετά απ' όλα αυτά; 
 
Μια Ελλάδα που οι πολίτες της, ο καθένας ξεχωριστά και όπως μπορεί, ζουν και εφαρμόζουν τον κοινωνικό κατευνασμό στους εθνικούς εχθρούς ταΐζοντας στην πράξη το θηρίο παρακαλώντας το να τους φάει τελευταίους, προσπαθώντας να θέσουν σε εφαρμογή - με βάρκα την ελπίδα - ατομικές ατζέντες επιβίωσης ή παραδομένοι και ανήμποροι πλέον έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στον θεό και κάποιοι από αυτούς καθημερινά φουντάρουν από μπαλκόνια .

2 σχόλια:

Νικανδρικ είπε...

Καλύτερη περιγραφή δεν μπορούσες να κάνεις,ετσι είναι όλη η Ελλαδα,έχουν σαστισει και περιμένουν το αναπόφευκτο,κάνουν δηλώσεις στο facebook ενώ αυτό που χρειάζεται είναι καθαρή βία δυστυχώς

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....και κάτι για να γελάσουμε.

Θάλασσα θέλω να θωρω...
γιατί φωτιά με καίει
μονάχος μου την άναψα...
κανένας δε μου φταίει.

Σε διάγγελμα θε να προβώ
Μονάχα άλλη μέρα
Δεν πα να περιμένετε
Καλή’ναι κι η Δευτέρα!

Μην μου μιλάτε
αφήστε με μόνο μου
μόνο κοριός
καταλαβαίνει τον πόνο μου.🤣🤣🤣