ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Να δεις που ο αλήτης δεν θα αφήσει τσιπάκι για τσιπάκι και από εκείνον τον router της Cisco στο Μαξίμου

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Καταστροφή λέμε!
Τα στοιχεία από τις υποκλοπές στον Ανδρουλάκη ενδεχομένως να εξαφανίστηκαν!
(Δήλωση κυβ.εκπροσώπου πριν λίγες ώρες).
 
Τα έφαγε ο Πινατ...Datoφάγο τέρας ο αλήτης! 😂 

Να δεις που ο αλήτης δεν θα αφήσει τσιπάκι για τσιπάκι και από εκείνον τον router της Cisco στο Μαξίμου (12.000€ πλέον ΦΠΑ λέει). Θα τα φαντάστηκε εκείνος ο Ρωμανός μάλλον, έπεσε παντόφλα, τρέχουν τώρα...
 
Οι  καρχαρίες που έγιναν ροφοί..(χαχα ωραίος τίτλος για επιθεώρηση). Αχ βρε Σεφερλή τα καλύτερα δεν γράφεις. Εν το μεταξύ γιατί κανείς δεν τολμάει να ψελλίσει καν το όνομα Μαρέβα;;
 
Ο Σταύρος Λυγερός και ο Νίκος Καραχάλιος, είναι δύο πρόσωπα που λόγω της ιδιότητας τους, είναι συνήθως πολύ καλά ενημερωμένοι. Σε ανάλυση - ρεπορταζ (άσχετα μεταξύ τους),ποιοί είναι οι “ισχυροί” στο Μαξίμου, έθεσαν στην κορυφή της ιεραρχίας την Μαρέβα, “φωτογραφίζοντας” την, αλλά χωρίς να την κατονομάσουν.
 
Προφανώς και είναι γνώστες της οδηγίας, ότι η παραμικρή αναφορά στην σύζυγο του πρωθυπουργού θα αντιμετωπίζεται καταλλήλως…Όπως φαίνεται, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι ο άνθρωπος που επηρεάζει περισσότερο από τον καθένα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν εννοώ ως στοργική σύζυγος.
 
Η Μαρέβα, δεν είναι του κολεγίου. Κολοπετσωμένη μέχρι παρεξηγήσεως, έχει στις πλάτες της μια διαρκή επιχειρηματική δραστηριότητα, αδιευκρίνιστο αριθμό off shore εταιρειών και “άριστες” παρέες, όπως τον (όποια πέτρα κι αν σηκώσεις), Σταύρο Παπασταύρου.
 
Η σχέση τους έγινε ακόμα πιο στενή, όταν με τον θάνατο της γυναίκας του Παπασταύρου, η Μαρέβα στάθηκε σαν δεύτερη μάνα στο 7 μηνών παιδί της οικογένειας. (λεγόμενα του Σαμ Μιωνή στον Νίκο Παππά όταν ο Παππάς πρότεινε να καταθέσει ο Παπασταύρου όσα ξέρει για την Μαρέβα).
Θα πει κάποιος, “και που το κακό και επιλήψιμο να κάνει παρέα με τον Παπασταύρου”;;
 
Φυσικά και δεν είναι κακό. Συμπαθητικός φαίνεται…Όμως βρε αδερφέ, στάσου.
 
Μαζεύτηκε μέσα στο Μαξίμου, ένας Μητσοτάκης, μια σύζυγος Μητσοτάκη, ένας ανιψιός Μητσοτάκη, ένας πρώην γενικός διευθυντής του ΣΕΒ ένας Γεραπετρίτης ειδικών αποστολών και όλοι αυτοί θέλουν να μας πείσουν ότι διοικούν τη χώρα για το καλό μας…
 
Και επίσης να μας πείσουν ότι δεν μπαίνουν και κάποιοι “κολλητοί” Παπασταύροι από τα παράθυρα. (και το Μαξίμου έχει πολλά…)Δεν ξέρω στ΄ αλήθεια πως καταντήσαμε να τα ζούμε όλα αυτά.
Ο μικροαπατεώνας και τα “λαμόγια”, είναι μια άλλη ιστορία. Διαβάστε λίγο Τσιφόρο για να καταλάβετε. Η λέξη για αυτούς τους νταβατζήδες των ευρύχωρων μαρμάρινων σαλονιών δεν ξέρω ποιά είναι.
 
Εγώ στο μυαλό μου τους αποκαλώ...“ ΖΩΟΚΛΕΦΤΕΣ”
 
Για να μην τα πολυλογώ, ο Δημητριάδης φέρεται να έχει παρτίδες με έναν Φέλιξ Μπίτζιο μέσα από αγοραπωλησίες εταιρειών. Ο Μπίτζιος είναι το αφεντικό στην Interllexa, εταιρεία που εμπορεύεται το predator. Ο Μπίτζιος είναι ανακατεμένος και έχει μηνυθεί από τον εφοπλιστή Λογοθέτη για αρπαγή πολλών εκ ευρώ. Ο Λογοθέτης έχει τεράστιο δάνειο από την Πειραιώς 1 δις ευρώ. Ο Κουκάκης την εποχή που τον παρακολουθούσαν ερευνούσε το δάνειο αυτό του Λογοθέτη.
 
Η συνέχεια στο netflix
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: