ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

"Η Λιποθυμία"

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εθνική Πινακοθήκη
 
"Η Λιποθυμία" 
 
Ελαιογραφία σε καμβά
Ελλάδα - Μητσοτακική Περίοδος 2019-2023
Ζωγράφος: Κίλος Βατώρας
 
80 λεπτά η κιλοβατώρα!!!!! Δηλαδή τι περίμενες καλύτερο Βρασίδα αφού η ενέργεια έγινε χρηματιστηριακή αξία;; Όχι 80, 580 θα φτάσει.
 
Οι παροχοι ενέργειας αργά ή γρήγορα θα βαρέσουν κανόνι από τους απλήρωτους λογαριασμούς. Μία energa ακόμα και κάποιοι θα πίνουν στην υγειά των κορόιδων.Θα αρχίζουν να βγάζουν διαταγές πληρωμής μόνο που έτσι που τα έχουν κάνει σκατά με όλους τους αδιαφανείς τρόπους χρέωσης αυτές πιθανότατα θα ακυρώνονται ως ανεκκαθάριστες απαιτήσεις.
 
Γενικά θα γίνει ένας χαμός τύπου 2013 με εισπρακτικές και δικαστήρια.Στο τέλος όλα αυτά τα δις φέσια θα τα φορτωθεί το Ελληνικό Δημόσιο δηλαδή στην ουσία εμείς, θα παρουσιάσει τεράστιο έλλειμμα μόνο για αυτόν τον λόγο η Ελλάδα στους προϋπολογισμούς της και θα ξαναμπούμε σε νέα επεισόδια στενής επιτήρησης, με νέα λιτότητα, νέα πιθανόν μνημόνια και ότι αυτά συνεπάγονται.
Απλά πράγματα.
 
Και όλα αυτά για να έρθει η ανάπτυξη!!!

 

2 σχόλια:

Μμ2 είπε...


Οι πούστηδοι μας ροφούσι όλη την ενέργεια, το παραδέχθηκε κι ο κινητός Βοθροζέλος. Και τώρα πια μόνο η βαρειά βιομηχανία μεθανίου των Λοατκίδων θα μας σώσει.
ΠουΘουμιέσαι, κλάσον μας σώσον μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μμ2...μας τα έλεγαν οι πρόγονοι μας....

[Πλάτωνος Πολιτεία 343a-344c : "καί ἱερόσυλοι καὶ ἀνδραποδισταὶ καὶ τοιχωρύχοι καὶ ἀποστερηταὶ καὶ κλέπται" = καί ἱερόσυλοι και εξανδραποδιστές καί ριφιφίδες καί αποστερητές του δημόσιου πλούτου και κλέφτες]

Το σχέδιο Μητσοτάκη για τον ενεργειακό στραγγαλισμό της χώρας και τη βίαιη φτωχοποίηση των Ελλήνων καλά κρατεί.