ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

ΤΑ ΕΘΝΗ , ΛΟΙΠΟΝ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ . ΟΜΑΙΜΟΝ , ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ , ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΑ ΗΘΗ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για καληνύχτα σας έχω κάτι από Ιλιάδα.. στον σ. 259 – 268 της Α’ ραψωδία της Ιλιάδος, βλέπουμε τον Νέστωρα να λέγει στον Αγαμέμνονα:


«Γιατί ήδη κάποτε εγώ και με πιο άρειους από εσάς  άνδρες είχα σμίξει, και ουδέποτε αυτοί με αψήφησαν. Γιατί ακόμη τέτοιους δεν είδα άνδρες ούτε θα ιδώ, σαν τον Πειρίθοο και τον Δρύαντα, ποιμένα λαών, και τον Καινέα και τον Εξάδιο και τον αντίθεο Πολύφημο, και τον Θησέα Αιγεϊάδη, όμοιο με τους αθάνατους. Κράτιστοι εκείνοι των επιχθόνιων ανδρών που ετράφησαν. Κράτιστοι ήσαν και μεταξύ των κρατίστων εμάχοντο, με τα ορεσίβια θηρία, και τα εξόντωσαν».

Ο Νέστωρ, λοιπόν, λέγει ότι κάποτε είχε πολεμήσει αντάμα με άνδρες προηγούμενων γενεών, που, όμως, ήταν, όχι απλά πιο άρειοι από τους ομηρικούς ήρωες, αλλά και θεοειδείς.

Αυτή είναι η τεράστια διαφορά των Ελλήνων πολεμιστών, από τα άλλα θηλαστικά του πλανήτη. Η διαφορετική βιολογική του προδιάθεση. Έχει την μορφή των θεών...θεοειδείς από το θεός+είδος (μορφή)...όμοιος με των θεό. Ούτε βήμα πίσω λοιπόν σε ότι αφορά θέματα αξιών. Πρέπει να είμαστε ηγεμονικοί και ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ.

ΤΑ ΕΘΝΗ , ΛΟΙΠΟΝ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ . ΟΜΑΙΜΟΝ  , ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ , ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΑ ΗΘΗ

12 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ριξε τα χρυσα βελη αυτα που διαγραφουν φωτεινες τροχιες,φωτισε το μυαλο μας με οσα ειπαν οι προγονοι.
Μια οχλαγωγια βλεπω και ακουω,υποκλοπες εμβολια Ρωσια Ουκρανια Πακιστανια ελεεινοι πολιτικοι υποψηφιοι μιζερες υπαρξεις και μεις στη μεση με το στομα να χασκει ανοιχτο.
Με το ζορι να μας κανουνε πτωματα,πεθανε λενε ο ηρωικος ανθρωπος,ενας καποιος Χαραρι ενα μπασμενο του κερατα με χαιρεκακο βλεμα να σε πεισει οτι δεν εχεις καμια διεξοδο και οτι η μονη σου επιλογη ειναι η μαρκα βαζελινης που παει με το δερμα σου.
Και εκει που ολα ειναι μαυρα,καποιος γυριζει μια σελιδα απο το ιερο βιβλιο και τσουπ πεταγονται οι ηρωες σαν τα μανιταρια με την αναλογη λυση που ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΙ εκανα και στιχακι να ουμαι αλα Τσιφορος μερια.
Και ηγεμονικοι και πολεμικοι λοιπον.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.

Καλη νυστα σε ολα τα καλα παιδια.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα της νυχτας τα καμωματα...νυχτα θα εγραφα νυστα εγραψα γαμηθηκα στη δουλεια δεν βλεπω μπροστα μου.
Φατε παγωτα και για μενα.
Καλημερα σε ολους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....ο Χαραρι είναι Άτλαντας.! Θέλει να αποκτήσει πάλι αυτό που έχασαν οι Άτλαντες , το "θεϊκό γονίδιο" που έλεγε και ο παππούλης ο Πλάτωνας. Αλλά δεν θα το καταφέρουν ποτέ. Οι Έλληνες από την άλλη το έχουμε μέσα μας...εν υπνώσει αυτό το θεϊκό γονίδιο. Είμαστε παιδιά θεών.

Τα μπασμένα σαν τον Χαραρι πρέπει να πνίγονται στον νεροχύτη όπως έλεγε και ο Ζήκος για χάνεται η ράτσα. Κάποτε πολύ παλαιότερα κάτι μπασμένα πάλι σαν τον Χαραρι είχαν κάνει τον πλανήτη άνω-κάτω....έβαλαν όλους τους ανθρώπους να τρέφονται με συγκεκριμένες τροφές...-που έδινε το τότε παγκόσμιο κράτος σε όσους είχαν στο χέρι τους το τότε "χάραγμα"-..που μέσα είχαν τις κατάλληλες χημικές ουσίες για να παραμένουν αδρανείς , άβουλοι και υπάκουοι.

Οικογένειες εννοείται ότι δεν υπήρχαν , οι γυναίκες δεν γεννούσαν παιδιά , εκτός από ειδικές περιπτώσεις και οι άνθρωποι δημιουργότανε σε τεράστιες φάρμες κλωνοποίησης. Ξέρεις οι φάρμες εκτροφής ανθρώπων ήταν πολύ επικερδές και προσοδοφόρα επάγγελμα για αυτούς.

Όσο και να το προσπαθήσουνε...ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ. Θα φάνε πάλι τα μούτρα τους και θα ησυχάσουν πάλι για μερικές χιλιάδες χρόνια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....μην ανησυχείς για αυτό. Που να δεις εγώ τι κάνω απο την νύστα.! χα χα χα Στο θέμα μας όμως...

Την ανωτερότητα - η οποία δε σημαίνει κατ' ανάγκη και καταπίεση, όπως ηλιθιωδώς κάποιοι επιμένουν - είναι φυσικό να τη φθονούν μόνο όσοι δεν έχουν την ελπίδα να την έχουν. Για παράδειγμα κάτι μπασμένα καχεκτικά σαν τον Χαραρι. Δεν έχω π.χ. δει κανέναν να διεκδικεί τον τίτλο του γνήσιου Γύφτου! ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΟΙ.!!!

Όπως έλεγε και στο κόμικς ο Ιζνογκούντ ..."θέλω να γίνω Βεζύρης στην θέση του Βεζύρη"....εε λοιπόν τους έχω νέα. Ο πλανήτης έχει τους θεούς του, αυτούς που τον δημιούργησαν....η Πύλη των Θεών άνοιξε.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

H ιδιαίτερη έμφυτη, κληρονομημένη, εξελικτικά δομημένη γενετική ιδιοσυστασία των ξεχωριστών ανθρώπινων ομάδων. Αυτή ΔΕΝ καθορίζει ΜΟΝΟ τα εξωτερικά μορφολογικά γνωρίσματα, αλλά ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. Η Αγωγή, το περιβάλλον εν γένει, (οι πολιτικοοικονομικές συνθήκες) επιδρούν ΜΟΝΟ, είτε θετικά είτε αρνητικά, στο ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ των λαών ή των ατόμων και σχετίζονται μάλιστα μ' αυτό.

Κατάλαβες γιατί θέλουν τώρα να μας εξαφανίσουν;; Οι ΒΛΑΚΕΣ όμως δεν γνωρίζουν ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ....και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ.

ΑΡΡ. είπε...



Γι αυτό και το δικό τους πνευματικό σπορ, το κανιβαλικό των νέκταρ, είναι αρχαιόθεν η αιματοποσία, του ελληνικού ιδίως ανθρωπίνου αίματος. Δεν έχουν άλλο τρόπο πέραν αυτού (¨Πίετε εξ αυτού πάντες¨ χμ!) οι απελπισμένοι σατανιασμένοι του Κρόνου και του Αβραάμ δια το αποκομίσαι έστω και μια φευγαλέα ψευδαίσθησι μεθέξεως στο ένθεο ιχωρικό-ελληνικό γονιδίωμα.

Η νύχτα που θέλει φαίνεσθαι ημέρα. Αμ δε...
Έσεται και πάλιν, και γένοιτο, σωτήριον ελληνικόν ήμαρ.


Ελληνικώς εμψυχούσθε και κραταιούσθε και εργάζεσθε οι όπου γης ελληνόψυχοι.

ΔΙΟ είπε...

Σκεπτόμενος από πού έρχονται οι άνθρωποι που γεννιούνται, κατέληξα σε μια άκρως φυλετική σκέψη, δλδ ότι οχι απλά η φυλή που ανήκεις είναι σημαντική και το αίμα έχει τρομερή σημασία, αλλά και ότι η ίδια η ψυχή εχει φυλή και ράτσα. Και ότι έλκεται σε τόπο και οικογένεια με τα ίδια βαθύτερα ψυχικά χαρακτηριστικά.
Δεύτερη πολιτικαλι ικορεκτ σκεψη, τελικά μήπως υπάρχει αταβισμός στον άνθρωπο;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ελκεται ΔΙΟ επισης αναγνωριζει τις ψυχες που ειναι στο ιδιο μοναπατι,που εκμπεμπουν τους ιδιους παλμους

ΑΡΡ. είπε...


Αι ψυχαί ενσαρκούνται, αποδημούν και ταξιδεύουν καθ' ομάδας-σμήνη όπως τα πτηνά. Ενσαρκούνται δε, δια των εκάστοτε υετών-υγρών σπερμάτων εις την γην καθ' έλξιν συγγενικήν, φυλετικήν αλλά και γεωφυσικήν. (Όσαι αποτυγχάνουν δια του Ποσειδωνείου, ποταμίου και θαλασσίου στοιχείου εξαερούνται και εν συνεχεία επανέρχονται ανακυκλωτικώς πάλιν εις την γηίνην ατμόσφαιραν. Και ξανά πάλιν και πάλιν μέχρι τελικής ηλυσίας απελευθερώσεως.)
Έτσι ο κάθε ελληνικός όπως και κάθε άλλος γεωφυσικός χώρος και κλίμα προσελκύει εις εγκατάστασιν, κατ' αταβιστικήν, ενστικτώδη όσον και απροσδιόριστον προγονικήν μνήμην, και μίαν κατηγορίαν επήλυδων μεταναστών με ελληνικήν ψυχικήν και γονιδιακήν προδιάθεσιν εξελληνισμού και γεωφυσικού εγκλιματισμού. Πρόκειται για επήλυδες μεν αλλά που νιώθουν πιο Έλληνες και πονάνε αυτόν τον ιερό τόπο πιο πολύ από πολλούς ενδημούντες Έλληνες. Και αυτό λόγω της προγονικής συγγενικής ψυχοσυστάσεως ενισχυμένης και από την νοσταλγία λόγω της μακράς απουσίας των εκ της προγονικής αρχαίας εστίας όπου ως Ηρακλειδείς και Οδυσσείς επιστρέφουν τώρα.
Αντιστοίχως η εστία των Ελλήνων αποβάλλει ως ξένο σώμα εκπατρίζουσα μεταναστευτικώς και μια κατηγορία τυχοδιωκτών Ελλήνων που, αν και κάτοικοί της, ουδέποτε είχον ταυτισθή ψυχοπνευμαιικά με ελληνικήν παιδείαν, φυλήν και πατρίδα.
Όπως καταλαβαίνομε αι φυλαί και τα έθνη είναι, κατά μίαν έννοιαν, και συγκοινωνούντα δοχεία δια των οποίων η θεία πρόνοια αποτυπώνει δια την ανθρωπότητα τα δικά της ασύλληπτα ουράνια σχέδια.

΄

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αι ψυχαί ενσαρκούνται, αποδημούν και ταξιδεύουν καθ' ομάδας-σμήνη όπως τα πτηνά. Ενσαρκούνται δε, δια των εκάστοτε υετών-υγρών σπερμάτων εις την γην καθ' έλξιν συγγενικήν, φυλετικήν αλλά και γεωφυσικήν. "

Εξαιρετικός όπως πάντα φίλε ΑΡΡ...τα είπες όλα. Αν θα μπορούσα να συμπληρώσω μόνο κάτι.

Σχέσεις Λόγου πυκνώσεως και αραιώσεως. Το ύδωρ βρίσκεται σε στερεά μνήμη – υγρά μνήμη – αέρια μνήμη.

…»Ψυχήσιν Θάνατος ύδωρ γενέσθαι, ύδατι δε θάνατος γην γενέσθαι, εκ γης δε ύδωρ γίνεται, εξ ύδατος δε ψυχή». Ηράκλειτος.

Το εικοσάεδρο Σύμπαν… είναι συζυγές με το δωδεκάεδρο ψυχή.

Ταυτότητα.
«Οδός άνω και κάτω μία». Ηράκλειτος.
Το δωδεκάεδρο πάλι με την σειρά του είναι συζυγές με το εισάεδρο.

ΑΡΡ. είπε...



.
«Οδός άνω και κάτω μία». Ηράκλειτος.
Το δωδεκάεδρο πάλι με την σειρά του είναι συζυγές με το εισάεδρο.
..................

Βαθυνούστατε Λυκ.
Κάνε μια ειδική ανάλυσι επί του ανωτέρω. θα το χαρώμεν πολύ νομίζω όλοι μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε ΑΡΡ όπως υπάρχει ενεργειακή ζεύξη της Γης με το Σύμπαν...έτσι υπάρχει και η αντίστοιχη ζεύξη της ψυχής με το Σύμπαν. Ανάλυσε την λέξη συζυγές. Όπως το ανθρώπινο σώμα αυξάνει και ευημερεί όσο τροφοδοτείται μέσα στο σώμα της μητέρας από τον ομφάλιο λώρο...έτσι και οι ψυχές αυξάνουν ενεργειακά όσο τροφοδοτούνται από τον αντίστοιχο ενεργειακό λώρο που τις συνδέει με το Σύμπαν όταν βρίσκονται μέσα σε αυτό.