ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Το αποτυχημένο γενετικό πείραμα της Βριμώς ,της υπόγας και των Στοών ξαναχτύπησε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

O Tελχίνας Επειός και ουχί Έλληνας έκανε πάλι την μαλακία του.! Δεν φτάνει που δεν γνωρίζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ μα τίποτε για εμάς τους Έλληνες μπέρδεψε και το ΟΛΕΘΡΙΟ ΓΕΝΟΣ τα τέκνα της Βριμούς με τους Έλληνες.!!!!!!!!!!!!!!

Αν είναι ποτέ δυνατόν . Οι Έλληνες "μπαρμπάδες" όπως τους αποκαλεί...αντιπαθούσαν πάντα το ολέθριο γένος διότι πάντα μα πάντα μας ΕΚΛΕΒΕ την γνώση. Για αυτόν τον λόγο έγραφαν πάντα με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαβαίνουν ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. Λογικό η ανθελληνική Λουλού να μην μπορεί να καταλάβει για τα ΟΛΕΘΡΙΑ γενετικά πειράματα που έκανε το ΓΕΝΟΣ που προέρχεται από την Βριμώ/Εκάτη/ΣΕΛΗΝΗ.!!! Μόνο που το πραγματικά αρχαίο κείμενο λέει κάτι άλλο..ΓΙΓΑΝΤΩΝ και όχι Γηγενέων...τεράστια διαφορά.



Αργοναυτικά (αρχαίο κείμενο, στίχοι 17-18) …ηδ’ έργ’ αϊδηλα Γιγάντων, οι λυγρόν απ’ ουρανού εκμάξαντο σπέρμα γονής. 

 Όπου: λυγρόν=ολέθριον  

εκμάξαντο= εφεύραν την τέχνη ή τον τρόπο 

 Σπέρμα γονής= σπέρμα γονιμοποίησης

Μόνο που αυτό το γένος ΔΕΝ είναι Έλληνες, και οι Έλληνες έχουν άλλη καταγωγή. Οι Έλληνες ουδέποτε είχαμε σχέση με ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΕΙΑ και ΜΑΓΕΙΑ. Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος στα Αργοναυτικά, περιγράφοντας την προετοιμασία της Μήδειας (τα μαγικά της ) να φτιάξει το φίλτρο που θα βοηθούσε τον Ιάσωνα να αντιμετωπίσει τους ταύρους του Άρη αναφέρει : «Το μαύρο της χυμό, όπως αυτός της ορεινής βελανιδιάς, τον είχε μαζέψει σ' ένα κοχύλι από την Κασπία για να φτιάξει φίλτρο, αφού πρώτα λουτρό είχε κάνει σ' εφτά αστείρευτα ρυάκια κι εφτά φορές είχε καλέσει την παιδοτρόφο Βριμώ, τη νυχτοπλάνητη, τη καταχθόνια, τη βασίλισσα των νεκρών».

To όνομα Βριμώ είναι  ένα προσωνύμιο που έφερε η Περσεφόνη, η Εκάτη και η Κυβέλλη. Πίσω όμως από όλα αυτά τα ονόματα κρύβεται μόνο η Σελήνη δηλαδή ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΕΙΑ του κερατά που διψούσε για θυσίες και αίμα, και μάλιστα για αίμα Ελληνικό. Τι σχέση λοιπόν μπορεί να έχουν τα τέκνα της Βριμώς με τους Έλληνες;;; Απολύτως καμία. Ο θρασύδειλος διαδυκτιακός μπαμπουίνος προσπαθεί να σας πείσει ότι οι Έλληνες έχουν σχέση με τα γενετικά πειράματα που γινόταν από το ολέθριο γένος.


Ο Ελληνισμός ήταν πάντα ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ , να θυμίσουμε τους Ζευξαντίδες . Για εμάς τους Έλληνες αυτή η διαμάχη μεταξύ Ελλήνων/Ηλιοκεντρισμού και Σελήνης/τα τέκνα της Βριμώς είναι γνωστή και επαναλαμβάνεται και πάλι στις μέρες μας. Για τον ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΗΛΙΘΙΟ όμως που έχει μπερδέψει το σώβρακο με την γραβάτα και τους Έλληνες με το αντίπαλο δέος δείχνει ένα πράγμα.

Ότι όχι μόνο δεν είναι Έλληνας...αλλά είναι και βαλτός σε διατεταγμένη υπηρεσία για να προξενήσει μεγαλύτερη ζημιά σε ότι ακόμα είναι ελληνικό. Τα δύο ιερατεία της Σελήνης/Βριμώς και τα τέκνα της όπως ο Παλαιός...δικό της τέκνο είναι και ΔΕΝ ανήκει στου ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΖΕΥΞΑΝΤΙΔΕΣ έχουν γεμίσει με τα συμφοριασμένα μπαστάδια τους όλη της χώρα.

ΣΚΑΣΜΟΣ ρε σούργελο που θέλεις να πιάνεις στο βρωμόστομα σου και τους Έλληνες , μάθε πρώτα να ξεχωρίζεις ότι άλλο πράγμα είναι τα τέκνα της Σελήνης/Βριμώς...και άλλο πράγμα οι Έλληνες δηλαδή οι ΖΕΥΞΑΝΤΙΔΕΣ και μετά έλα να μας μιλήσεις για τον Τρωικό και το ποιοι ήταν οι Μέροπες . Δηλαδή οι κάτοικοι του Ιλίου πριν από την παρουσία του οίκου του Πριάμου στην Τροία.Οι Μέροπες  ήταν Ατλάντιοι ρε μουνόπανο.

Μάθε πρώτα  την ιστορία από την αρχή...από τον Μέροψ ο οποίος ήταν γιός του Τρίοπα.!!Ο Τρί-ωπας με την σειρά του ήταν ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.!! Ποιος είπαμε ότι ήταν ο θεός των Ατλάντων;; Και μετά με ευλάβεια θα πιάνεις καριόλη γαμώ την φύτρα σου στο σατανιασμένο στόμα σου τους Έλληνες. ΜΑΛΑΚΑ που δεν γνωρίζεις ακόμα ότι το έτυμο του Ιλίου είναι το Ίλον. Ίλον όμως ΠΑΠΑΡΑ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ονόμαζαν τον Κρόνο.!!!!! Η λέξη Τρωάδα η οποία είναι Σκυθική είναι Τυφωνική λέξη....Τυφωνία, Τρωάδα, Ίλος, Τυφώνεια κάτεργα, όλα μέσα στην ίδια ενότητα.

Δεν έχεις ιδέα ούτε απολύτως για τίποτε, έχεις εξυπνάδα κατεψυγμένης αγγινάρας και τολμάς να μας το παίξεις έξυπνος και να λες τους άλλους ΖΑ;;; Εσύ τι νομίζεις ότι είσαι;; Να σου πω τι είσαι...ένα αποτυχημένο γενετικό πείραμα....από το σπέρμα των τέκνων της Βριμώς ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ. Δηλαδή με απλά και λίγα λόγια είσαι ένα σάπιο ζαρωμένο και κακοφορμισμένο αρχίδι που σύντομα θα τα τινάξεις και θα ξεβρωμίσει ο τόπος.

Υ.Γ Ο καημός του και η χαρά του η μεγάλη είναι να μην υπάρχουν Έλληνες...δεν το λέω εγώ, μόνος του τα γράφει ότι το τραγουδούσε κιόλας :



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Οσο περισσότερο μιλάει τόσο ποιο πολύ αποκαλύπτεται.
Κάτσε θα πιάσει και άλλους στο βρωμόστομα του,
νομίζεις η βρώμα του έχει τελειωμό ?

Μονάχα μην τον πιάσει η Δωδωναία στα χέρια της για όσο έχει πει, τότε να δεις
καλαμπούρια.

Θ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Μονάχα μην τον πιάσει η Δωδωναία στα χέρια της για όσο έχει πει, τότε να δεις
καλαμπούρια."

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του.!! Δεν έχει ιδέα τι σημαίνει Δωδωναία.

Αγνωστος είπε...

Και ο Ιωάννης πασσας γράφει για γηγενείς και όχι γίγαντες.
https://www.diadrastika.com/2017/01/ta-orfika-passa-chasapi.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το βιβλίο του Ιωάννη Πασσά το έχω στην βιβλιοθήκη μου. Όμως ο Πασσάς έγραψε τα Ορφικά το 1980...το βιβλίο από το οποίο πήρα την φώτο από το απόσπασμα είναι γραμμένο το έτος MDCCXXX δηλαδή το έτος 1730!!!! Καταλαβαίνεις την διαφορά;;

Και βρίσκεται σε βιβλιοθήκη ξένου πανεπιστημίου.Σας το έχω ξαναπεί εξαφανίζουν τα παλιά βιβλία και οι καινούργιες εκδόσεις (ακόμα και η εγκυκλοπαίδεια Ήλιος) έχουν σε κάποια σημεία τελείως διαφορετικές λέξεις που φυσικά δίνουν άλλη εικόνα.

Σε αυτό το σημείο των Ορφικών μιλάει για τα παιδιά/γενιά της τρομερής και ισχυρής Βριμούς/Σελήνης καθώς και για τα αφανέρωτα έργα των ΓΙΓΑΝΤΩΝ.!!! Που έκαναν τρομερά γενετικά πειράματα.

Τα Αργοναυτικά δέχτηκαν πολλές προσφαφαιρέσεις , ευτυχώς όμως διασώζονται πολλά χειρόγραφα τα οποία βρίσκονται σε κώδικες και βιβλιοθήκες κυρίως του εξωτερικού. Και ποιος έχει τον χρόνο, το χρήμα και την μούρλα να κάθεται να κάνει τέτοια έρευνα;;;

Η πρώτη έκδοση των Αργοναυτικών έγινε το έτος 1500 στην Φλωρεντία από τον Φελίπε Τζούντα. Ακολούθησαν πολλές εκδόσεις στην συνέχεια όπως από τον Άλντο Μανούτσιο το 1517, τον Έσενμπαχ το 1689, τον Γκένσερ το 1764 , Άμπελ το 1885 στην Λειψία, και τον Ντατέν το 1930 στο Παρίσι.

ΟΛΟΙ αυτοί όλο και κάτι έβαζαν οι αφαιρούσαν. Ακόμα και μια λέξη να βάλουν άλλη...αλλάζει τελείως το νόημα.

Οι περισσότεροι από εσάς παίρνετε έτοιμη γνώση μέσα από το διαδίκτυο, από τα διάφορα ιστολόγια. Ακόμα και εσύ μου έστειλες λινκ με τα Ορφικά του Πάσσα από ιστολόγιο. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ όμως δεν βρίσκεται στο διαδύκτιο αλλά στα πολύ παλαιά ΒΙΒΛΙΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το απόσπασμα λοιπόν που αντί για γηγενείς γράφει την λέξη ΓΙΓΑΝΤΕΣ είναι από ΒΙΒΛΙΟ γραμμένο το 1730 ...πολύ παλαιότερο από το κείμενο του Πασσά..Δεν επινόησα εγώ αυτήν την λέξη αλλά την ΔΙΑΒΑΣΑ. Καταλαβαίνεις την διαφορά;;

https://prnt.sc/foFz4vP3VmVw

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και όσο εσείς ασχολείστε με τις ηλιθιότητες που σας γράφει ο Τελχίνας Επειός...η αφεντιά μου διαβάζει( με δυσκολία το ομολογώ ) τέτοια παλαιοκιτρινισμένα βιβλία. Όσο ποιο παλιά τόσο περισσότερη και καλύτερη έρευνα κάνω. Ερευνητής είμαι και όχι συγγραφέας...επίσης δεν μου αρέσει ο σανός που ταΐζουν τα πρόβατα, διότι είμαι ΛΥΚΟΣ.