ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

ΧΑΡΊΖΩ ΔΆΝΕΙΑ, ΧΑΡΊΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ,ΧΑΡΙΖΩ ΝΗΣΙΑ, ΣΒΉΝΩ ΣΎΜΦΩΝΑ, ΚΑΙΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ Κόμμα Ελλάδος (και κάτι ψιλά)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΧΑΡΊΖΩ ΔΆΝΕΙΑ, ΧΑΡΊΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ,ΧΑΡΙΖΩ ΝΗΣΙΑ, ΣΒΉΝΩ ΣΎΜΦΩΝΑ, ΚΑΙΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ Κόμμα Ελλάδος (και κάτι ψιλά)

Ταρατατζουμ, ταρατατζουμ ο Ερντογάν, τα φώτα όλα πάνω του. Ο τουρκικός Σκαι σε συνεχή braking news, βρήκε αέριο λέει στην Μαύρη Θάλασσα να φάνε και οι κότες!
 
Γιουπι στην γείτονα. Το σώσαμε, είπαν οι άνθρωποι, στο τσακ, ότι τελείωναν και τα cash να βγει ο μήνας. Πολλά τα έξοδα με τόσα στρατά στην μισή υφήλιο να χτίζουν μαζί με κάτι τζιχαντιστας την Οθωμανια from scratch.
 
Και, ω του θαύματος, αι αγοραί που όλα τα ξέρουν δεν τσιμπήσασι! Δύο σκαλιά υποβάθμιση και η λίρα στο limit down παρέα με το δολάριο Τανζανίας μόλις έκλεισε το link ο Skai-turk. Γίνεται να κάνεις Οθωμανία με δολάρια Τανζανίας;; Δεν γίνεται!
 
Άνθρακες ο θησαυρός, μικρό το κοίτασμα βγήκε και παραδέχτηκε ο υπουργός ο της ενέργειας. Και όλο να το βγάλουν αυτό το 320δισ κυβικά μέτρα (που δεν γίνεται, άντε μέχρι το 40% μπορείς, πέφτει η πίεση) 65δισ η αξία του κοιτάσματος. Μετά από 5 χρόνια και σε βάθος εικοσαετίας τα έσοδα, δεν φτάνουν ούτε για να γεμίσουν τους αναπτήρες τους Bic σου λένε αι αγορά. Παρ' το αλλιώς γιατί ο δοσαντζης δεν περιμένει. Και ξέχνα μετά τις Οθωμανιες και τις λοιπές μανίες. Χωρίς αέρια είσαι για τα μπάζα στο αντιδολαριο των BRICS, φτωχος συγγενής.Understand ή το θες και με όρους Πράσινης Ανάπτυξης αυτό;;
 
Γκρουν γκρουν τα τηλέφωνα, συνδέστε με παρακαλώ με την φραου φόντ Ντέρ, είναι ανάγκη να της μιλήσω, ο Σουλτάνος πέστε της, ξέρει Και ότι οι τράπεζες σας, και κάτι ισπανικές, που μου τα έχωναν μέχρι τώρα θα φάνε φέσι, πείτε της παρακαλώ, θα καταλάβει.
 
Γιαβολ η τηλεφωνήτρια, πανικός στα Επιτελεία, βρε κακό που πάει να μας βρει τώρα που το στρώναμε καλοκαιριάτικα με το Turkagean που πουλάει ως τρελό. Και έπεσε μπρειν-στορμιμγκ Γερμανικό νούμερο. 
 
Και τότε ο καφετζης που έφερνε τους καφέδες τους φρέντους στα meeting έριξε την φοβερή την ιδέα :
 
Ρε εκεί δίπλα, τους λέει, δεν έχουμε κάτι αντιπροσώπους, ένα κόμμα... να δεις πως το λένε... Α ναι, "Χαρίζω δάνεια, χαρίζω οικόπεδα" κάπως έτσι;; Είναι και κυβέρνηση τώρα, είχαν για ΥπΕξ και τώρα Άμυνας ένα κόντη που προχθές τον έστειλε ο άλλος στην Αίγυπτο. Αδιάβαστος πήγε, τράβηξε μια γραμμή τρεις πόντους πιο πάνω στον χάρτη και χάρισε στους Φαραώ κάτι οικόπεδα. 96δισ σε αέριο λέει, έτσι για πλάκα, κιμπαρης ο τύπος, Κερκυραίος από το Λιστον. Δεν του λέμε να κάνει κάτι ίδιο και για τον Ερντογάν τον φουκαρά να σωθούμε;;
 
Ουρά ουρά οι σύμβουλοι, χυθηκαν δύο φρέντοι καπουτσίνοι, λεφτά θα πάρουμε είπαν, άναψαν τα τηλέφωνα, ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες, όλα ζερ γκουτ. Στο χέρι τους έχουμε, είναι σε δάνεια, τα δικά μας τα παλιά του 40 θα μας τα χαρίσουν είπαν, ευτυχώς που ξεμπλεξαμε με εκείνον τον προηγούμενο τον άναρχοεθνικιστη και εκείνον τόν μοβόρο τον ΥπΕξ του. Αν μας κάνουν και τους δύσκολους, τους ξαναμαντρώνουμε σε μνημόνιο να τα πάρουμε όλα υποθήκη, είπαν. Ο Πισαριδης να είναι καλά. 
 
Και πλακωθηκαν μετά μαζί alles tzuzamen στα σκοτεινά τα υπόγεια να σκίσουν στα κρυφά κάτι παλιές συνθήκες επί Βενιζέλου του original. Εκείνος ήταν taff guy, όχι σαν αυτόν τον ιμιτασιόν τον version 2 που μας κάνει κωλοτούμπες κάνοντας τον ξερολλα κουνώντας το δάχτυλο. Να μοιραστούν τα οικόπεδα νόμιμα και ηθικά, προτεσταντικά ένα πράμα. Δώσε τώρα και δοκιμαστικά 2-3 νησιά via πρεσβεία Ισραήλ για να συνηθάνε στην ιδέα...
 
Κράτησαν και πρακτικά. Πολύ θα μπερδευτούν οι ιστορικοί του μέλλοντος όταν θα κάνουν ανασκαφές στα ερείπια της βομβαρδισμένης πρώην Καγκελάριας και δουν ότι δεν το λέγανε έτσι το κόμμα που είχε κυβερνήσει το Ελλάδισταν στα 20s. ΣΒΗΝΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΙΖΩ ΝΗΣΙΑ το έλεγαν, ή κάπως έτσι.
 
Οι αρχαιολογικές έρευνες συνεχίζονται.

Πάρε πάρε....ΕΔΩ.

2000 δικογραφίες κάηκαν σε ένα φούρνο στην Γαριτσα... ΕΔΩ...Λείπουν άλλες 1600 ΕΔΩ.

Συνειδητά γίνεται αυτό ... με το ανάλογο «αντίτιμο» για την «Αγία» Οικογένεια.Τίποτα ΔΕΝ «ΧΑΡΙΖΕΙ» ...Για να πάτε να της πάρετε κανένα χωραφάκι και θα δείτε τι θα γινειιιιιιι!!!!!!Την Χώρα την ξεπουλούν άνετα!!!
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο έχων δυο χιτώνες ….τα σχόλια δικά σου !