ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Καμία επαφή με την πραγματικότητα, για αυτό το στράτευμα έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Πρακτικά όλη η εικόνα κρατιέται απ' τα ΜΜΕ, μέχρι να ραγίσει .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τίποτα από αυτά δεν θα γίνει που γράφει στo Realnews. Πρώτον τα πλοία αυτά είναι για τον μπούτσο, όπως ήταν τα adams και τα knox που απλά τα είχαμε για πασαρέλα. Δεύτερον η Ελλάδα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με την Τουρκία απ' τους Αμερικανούς.

Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δείτε αμερικάνικο καταδρομικό σε ελληνική υπηρεσία, όσο η Αμερική προσπαθεί να προσεγγίσει την Τουρκία. Το ίδιο ισχύει και με τα F-35 και όπλα όπως JASSM-ER, aargm-er, JSM. Άλλο το τι θέλουν κάποιοι στο ΓΕΕΘΑ και κάποιοι στο ΠΝ και άλλο τι θα γίνει. Καμία επαφή με την πραγματικότητα, για αυτό το στράτευμα έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Πρακτικά όλη η εικόνα κρατιέται απ' τα ΜΜΕ, μέχρι να ραγίσει (βλέπε Αγχίαλος κλπ).

Επίσης κανένας δεν θα ξεσπιτωθεί για να πάει να βρει σπίτι στην Κρήτη και να στελεχώσει (300 άτομα έκαστο) obsolete καταδρομικά, την στιγμή που το πλοίο θα αντέξει max 10-15 χρόνια σε υπηρεσία, εν απλοϊκό που σύμφωνα με τον ΑΓΕΝ Gilday του ναυτικού των ΗΠΑ , δεν βλέπει πλέον σύγχρονους εισερχόμενους αντιπλοϊκούς, καθιστώντας τα 122 κελιά διακοσμητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: