ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Αντί λοιπόν κάποιοι να γράφουν για το πόσο ισχυρή είναι η Τουρκία, ας γράψουν για το ποιος σαμποτάρει την αμυντική βιομηχανία της Ελλάδας.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διάβαζα το άρθρο του Φίλη ΕΔΩΤΥΧΑΙΑ εντελώς ,παρόμοιο έγραψε πάλι στην Κ,ο σύμβουλος του ΕΛΙΑΜΕΠ , πρέσβης Μαλλιάς τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Βέβαια τα λέγαμε και τα φωνάζαμε από πριν αρκετοί .

Ας πούμε λίγα πραγματάκια....Η Τουρκία δεν έγινε ισχυρότερη (αν είναι) απ' την μία στιγμή στην άλλη. Ακολουθεί πρόγραμμα απαράβατο, όσο η ΝΔ του 2008 έκανε πίσω στη ναυπήγηση FREMM, όσο ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τον δρόμο για την τράτα τωνΤζώνηδων , έναν δρόμο που οι αμερικανοτσολιάδες της ΝΔ θέλησαν να ακολουθήσουν, αλλά τους διέφυγε πως πόνταραν σε κουτσό άλογο. 

Η ΝΔ είναι αυτή που καθυστερεί το πρόγραμμα κορβετών εδώ και 2 χρόνια με αποτέλεσμα το κενό με τους Τούρκους να μεγαλώνει και οι τιμές στις πρώτες ύλες να αυξάνονται, έτσι ώστε να μπορούν να γράφονται τέτοια άρθρα και να τα υιοθετούν κομματικοί φελλοί που για χάρην του κόμματος θα βολεύουν και με μικρότερη Ελλάδα άμα λάχει. 

Αντί λοιπόν κάποιοι να γράφουν για το πόσο ισχυρή είναι η Τουρκία, ας γράψουν για το ποιος σαμποτάρει την αμυντική βιομηχανία της Ελλάδας. Το πρόσωπα είναι συγκεκριμένα απ' τα χρόνια του μνημονίου και έχουν όλοι ανεξαιρέτως κυβερνήσει.

Υ.Γ Άραγε το επισήμαναν Φίλης και υπόλοιποι πριν η μετά που έστειλαν το 1/3 της ΑΑ ΜΒ μας στη Σ. Αραβια;; Συντελείται στην Ελλάδα μια ύπουλα σιωπηλή αλλά καταστροφική μετατροπή του δόγματος αποτροπής σε δόγμα συμβιβασμού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πράγμα είναι απλό. Το γκρηγκλισόφωνο σκουπιδοκράτος έμεινε χωρίς προστάτες που έχουν σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθούν. Αυτή θα ήταν μια ιδανική συνθήκη αλλά οι κατά συνείδηση πόρνες και παράσιτα μόνο ως τέτοια μπορούν να λειτουργήσουν. Δεν γνωρίζουν από δημιουργία και πλέον δεν έχουν λαμβάνειν πολιτικό προσωπικό από το Μπέρκλεϋ για να κρατήσει κάπως τα μπόσικα. Οπότε το μόνο που μπορούν να παρουσιάσουν ως διοικητικό κεφάλαιο είναι ανύπαρκτους, σκουπίδια και πούστηδες. Θα ήθελα να πιστεύω ότι οι εδαφικές απώλειες θα είναι το τέλος τους. Όμως η σαπίλα τους έχει κάνει μετάσταση σε όλο το κράτος και δεν υπάρχει ελπίδα παρά μόνο με μια μαοϊκού τύπου εκκαθάριση...

Ανώνυμος είπε...

Γ@μώ τα μαύρα χρήματα από το δουλεμπόριο και τα ναρκωτικά, και την πουτ@ν@ τον Στολτερμπέρογλου του ΛΑΟΤΝΑΤΟ που έχουν τον γκείτονα για σκυλί του πολέμου, και τα καθίκια τουςΣκανδιναβούς,


https://www.newsbreak.gr/kosmos/502048/frikaleotita-apo-to-nato-sygchairei-xana-tin-toyrkia-gia-ti-mikrasiatiki-katastrofi/
Ξενοδόχωφ