ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Κατσαφάδος για Ν. Φιλαδέλφεια: Ούτε εγώ, ούτε ο Οικονόμου γνωρίζαμε τον ερχομό των Κροατών χούλιγκαν

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μάλιστα οι κομματικές σαύρες δεν γνώριζαν, άλλα όμως τα γνωρίζουν καλά.!Μόνο και μόνο απ' τις φάτσες, ποτέ δεν θα έπρεπε να είχαν φτάσει τόσο ψηλά. Αλήθεια αυτές οι κομματικές σαύρες έχουν παρακολουθήσει τις αποφάσεις του ανώτατου στρατιωτικού συμβουλίου της Τουρκίας, ποιους αποστράτευσαν, ποιους προήγαγαν;  Αλλά είμαι σίγουρος ότι ούτε αυτό γνωρίζουν.


 

«Προφανώς και γίνανε πολύ σοβαρά λάθη στην πρόληψη και στη αποτροπή», είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος για την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ήταν φασίστες, τρομοκράτες υπό τον μανδύα του χουλιγκανισμού, είπε για αυτούς που προκάλεσαν τα αιματηρά επεισόδια και τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη.

«Ο χώρος του αθλητισμού είναι χώρος πολιτισμού και ευγενούς άμιλλας» ανέφερε.

«Ούτε εγώ ούτε ο κ. Οικονόμου είχαμε ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα» ξεκαθάρισε ο κ. Κατσαφάδος στην ΕΡΤ.

Όσο για το αν θα γίνουν άλλες καρατομήσεις, ο υφ. Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε: «Θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πραγματικά υπάρχουν, όσο ψηλά κι αν είναι. Στο απυρόβλητο δεν είναι κανείς».

Όσον αφορά στο αίτημα της αντιπολίτευσης για παραιτήσεις, ανέφερε ότι «Η δουλειά μας είναι να φτιάξουμε μία αστυνομία σύγχρονη και ασφαλή για τους πολίτες».

Για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟ και Μαρσέιγ, είπε ότι θα είναι πολύ αυξημένα τα μέτρα.

ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tην μια δεν γνώριζε ο ένας την άλλη δεν γνώριζε ο άλλος, αυριο θα ζητήσετε κατα το σύνηθες συγνώμη και όλα μέλι στα σκατά. Να ξέρετε οτι η υπομονή φορτώνει και σου παίρνει στο τέλος όλο σοϊ και το κακό συναπάντημα. Και αφού κάηκαν όλα τα δάση σειρά έχουν οι πολιτικάντζες του δεν είδα, δεν ξέρω και συγνώμη έχω ευθύνη αλλά συνεχίζουμε αυτά έχει η ζωή και σου τα παίρνω μέχρι την επόμενη παπαντζα. Καμάρια μου συγνώμη για ξεπουλημένα νησάκια δεν έχει. Γιατι και η Αντουανέτα στο τέλος αναρωτιόταν τι έφταιξε και κυκλοφορούσε με το καρότσι για την γκιλοτίνα.

Μμ2 είπε...



Τσογλανιστάν, Μπολσεβικιστάν, Ελληνοκτονιστάν. Τύφλαν έχοι το Χουλιγκανιστάν!

KALLISTRATOS FM είπε...

ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΠΟΥΛΜΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ? ΑΚΟΥ ΠΛΑΔΑΡΟΚΩΛΕ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ...Νέα Φιλαδέλφεια: Ήταν ενήμερες 23 αστυνομικές υπηρεσίες για την κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν
Το έγγραφο ντοκουμέντο

Ανώνυμος είπε...

δεν μας έφτανε η διαπλοκή δικαστών -πολιτικών-επιχειρηματιών του δημοσίου, έχουμε τώρα και τους "στρατηγούς".......
Μιά τεράστια π@ρτούζα............

https://www.newsbreak.gr/politiki/496063/i-syzygos-floroy-ypopsifia-me-chardalia/
Ξενοδόχωφ

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε στέλνω ένα ακόμα άσχετο σχόλιο, αλλά βρήκα το άρθρο πολύ ενδιαφέρον και εμπίπτον στα ενδιαφέροντα σας,δυστυχώς το αρχικό δεν υπάρχει στη σελίδα, οπότε στελνω αναπαραχθέν

https://ellas2.wordpress.com/2023/08/12/%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-2/