ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Η ΚΙΝΑ χρηματοδοτεί τον πόλεμο αντιπροσώπων των ΗΠΑ εναντίον της «συμμάχου» της Ρωσίας!».

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΚΙΝΑ χρηματοδοτεί τον πόλεμο αντιπροσώπων των ΗΠΑ εναντίον της «συμμάχου» της Ρωσίας!».

Ο γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών Rand Paul (R-KY) είπε : "Η POTUS και ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ληστεύουν τους Αμερικανούς για να πληρώσουν την Ουκρανία με χρήματα που δανείστηκαν από την Κίνα." Πώς θα αισθανθεί η Ρωσία ότι ο πόλεμος με αντιπροσώπους στην Ουκρανία ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ;;Πόσες φορές σας έχουμε γράψει στο παρελθόν ότι το πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ ελέγχεται από το ταταρομογγολικό ιερατείο;;;

 Ακολουθεί η ανάρτηση στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter, από τον γερουσιαστή Rand Paul:

Το έκανε ανεβάζοντας ξανά στο Twitter μια ανάρτηση από το Breitbart News, επικαλούμενος μια μελέτη του Ιδρύματος Heritage, η οποία διαπίστωσε ότι η βοήθεια προς την Ουκρανία κοστίζει 900 δολάρια ανά Αμερικανικό νοικοκυριό. Ενώ το κόστος για τους φορολογούμενους των ΗΠΑ είναι πάντα αυτονόητο, αυτή η κατάσταση αναδεικνύει μια πολύ άσχημη πραγματικότητα: 

Η ΚΙΝΑ χρηματοδοτεί τον πόλεμο αντιπροσώπων των ΗΠΑ εναντίον της «συμμάχου» της Ρωσίας!».

 Πόσο σύντομα θα περίμενε κανείς ότι η Ρωσία θα το πάθαινε αυτό με την Κίνα;; Είχαμε προειδοποιήσει την Ρωσία ότι η Κίνα ΔΕΝ είναι σύμμαχος της. Πόσο σύντομα μπορεί η Κίνα να σταματήσει να αγοράζει χρέος των ΗΠΑ;; Το τέλος για την κυβέρνηση των ΗΠΑ πλησιάζει. και θα προέλθει από το βάρος της δικής του υπερβολικής δαπάνης. Χρέος 33 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι Σίνες μια ζωή μετά το νέο οικονομικοπολιτικό δόγμα του πρόεδρα που έδιωξαν κλοτσηδόν από τ συνέδριο πριν κανά 5μηνο, έτσι κάνουν : αγοράζουν χρέος (ΗΠΑ,Αφρική,Τουρκία) και υποδομές (Τουρκία, Ελλάδα, Γερμανία).
Άλλωστε εσείς έχετε δηλώσει ότι η τεχνογνωσία που έφυγε από την Ουζά ένεκα γα'ι'δάρων ήταν με το πρόσχημα του φτηνού κόστους παραγωγής και της φούσκας της ΦΕΝΤ.
Ωστόσο οι Σίνες έτσι εκβιάζουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ενώ πλέον έχουν μειώσει το ποσοστό τους ως πελάτες της Γέλεν ή ποιάς σαύρας είναι τώρα στην τρόμπα του δολλαρίου .
Είχα ακούσει μάλιστα ότι πριν κανά 6-8μηνο*, ότι γιά πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια συναντήθηκαν για πρώτη φορά ξανά οι κεντρικοί μπάνκστερς Κίνας-Νιππόν, να δούν τι θα κάνουν τη φούσκα εξ'Αμερικής.
*Το είχα ακούσει από τον κ.Ηλιόπουλο, οικονομολόγο στην Αμερική,ο οποίος έχει γράψει και ένα βιβλίο για την Ελληνο-Βουδδιστική Τέχνη της Γάνδαρα.Όσες φορές τον έχω ακούσει από τον γνωστό συστημικό ρ/φ σταθμό, δεν ωραιοποιεί τα πράγματα
Ξενοδόχωφ