ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Του ανταποκριτή του ιστολογίου από την καυτή Ζώνη του Σαχέλ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Του ανταποκριτή του ιστολογίου από την καυτή Ζώνη του Σαχέλ

Νέο αφεντικό στην Wagner.
Κανένας δεν πάει Καμμένος!
 
Την καλησπέρα μου σε όλα τα κομάντα.!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χα χα Έγραψες...............


Τα σταφύλια πανελληνίως που έγραφες έχουν πάθει χοντρή ζημιά και για αυτό η ακρίβεια , εδώ ψέκαζα και της αδερφής μου ένα αμπελάκι τις ίδιες μέρες με το δικό μου *7 και μια τελευταία με την ψεκαστήρα για την ευδεμίδα , εγώ την γλίτωσα της αδερφής μου την πάτησαν . Να σου στείλω ένα καφάσι με το κτέλ για την ενημέρωση δώρο :) . Την Κυριακή θα ξεκινήσω το μισό για σταφίδα ,θα φάω μερικά και θα σου πω γεύση και το βασικό χωρίς ορμόνες μεγέθυνσης . Το θέμα είναι ότι θέλω αναμπέλωση σε 2-3 χρόνια .

Καλό απόγευμα

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Κακέ. Φέτος θα πούμε το σταφύλι..σταφυλάκι.!!! Άσε δε με την τιμή του λαδιού. Από αυτόν που έπαιρνα κάθε χρόνο χρόνο λάδι με 26 ευρώ το ντενεκεδάκι (4.5 λίτρα ποικιλία κορενέικη) , φέτος που τον ρώτησα πόσο θα μου δώσει το ντενεκεδάκι το λάδι, από το περσινό του λάδι (το φετινό ακόμα δεν μαζεύτηκε) μου είπε 30 ευρώ.!!!!

Του απάντησα να πάει να γαμηθεί και θα πάρω το κρητικό λάδι από το σούπερ μάρκετ το "Φάλασσαρνα" με με 27 ευρώ το ντενεκεδάκι. Το έχω δοκιμάσει και έχω δυο ντενεκέδες στο σπίτι...είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.

https://www.greekseller.com/el/fagito-kai-pota/proionta-elias/extra-partheno-elaiolado/falassarna-chanion-elaiolado-5lit

Ανώνυμος είπε...

Αν του έπαιρνες κάθε χρόνο λάδι κάνα 5αρι είναι καλά και σου δίνει και άλλες χρονιές κάπου εκεί να είστε όλοι ευχαριστημένοι να τα συμψηφίζετε , εδώ παίρνουν τα ελαιοτριβεία το περυσινό 8 πάντως γιατί δεν θα έχει πολύ . Άσε να κάνω μετά τον τρύγο βόλτα στα λιόφυτα να δω τι θα έχουμε φέτος να σε ενημερώσω . πάντως μαλακία του γιατί μπορείτε να απλώνετε μια τιμή γύρω στα 5 σε 10ετία να γλιτώνετε τις διακυμάνσεις και οι δυο .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τσιφούτης είναι.!! Ναι μεν το λάδι του είναι πολύ καλό. Αλλά είναι παραγωγός.!!1 Το παίρνω εδώ και χρόνια από αυτόν και θα έπρεπε τουλάχιστον το περυσινό λάδι να μου το δώσει με την περυσινή τιμή. Αλλά είναι φραγκοKiller , άσε και θα του "βγάλω" το δικό του λάδι με άλλο τρόπο.

Αν δει παραγωγή αυτός του χρόνου να με φτύσεις.!!! χα χα χα Είμαι ένας "χρυσόστομος" εγώ άλλο πράγμα.