ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Με τις πλάτες ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, και Ε.Ε οργανώνουν και επικοινωνιακά το τελικό χτύπημα,τις Πρέσπες του Αιγαίου

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Aυτό το σκουπίδι ο Παπαχρήστος αποτελεί εδώ και δεκαετίες τμήμα του σκληρού δημοσιογραφικού πυρήνα που στήριξε τις επιλογές Κ.Σημίτη και γέρου Μητσοτάκη για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στα εθνικά ζητήματα.

Με τις πλάτες ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, και Ε.Ε οργανώνουν και επικοινωνιακά το τελικό χτύπημα,τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Η Ελλάδα απέναντι σε αυτά τα σκουπίδια χρειάζεται ΑΝΔΡΕΣ.  Άντρες χρειάζεται. Άντρες που να μην τους νοιάζει αν θα γυρίσουν το βράδυ σπίτι τους. Ο μέσος κάτοικος της χώρας είναι μουνόδουλος ή μαλθακός με σημάδια κιναιδισμού. Δεν σας φαίνεται περίεργο που κάηκε...ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΗΚΕ μόνο η πλευρά που βλέπει προς Καστελλόριζο;;; Τυχαίο λέτε να είναι ;; Η μήπως το επόμενο βήμα της αποστρατικοποίησης που έχει ήδη γίνει κατά το ήμισυ ;;

4 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Μικρο το αρθρο σου αλλα περιεκτικο.
Οι μουνοδουλοι και οι πουστηδες μας κατεστρεψαν.
Συμφωνω απολυτα, να μην μας νοιαζει αν θα γυρισουμε το βραδυ σπιτι.
Να θελουμε να τα βαλουμε ολα ΦΩΤΙΑ ανα πασα στιγμη χωρις δισταγμο.
Και να κρεμασουμε επιτελους τετοια γουσουφακια στις πλατειες.
Δεν μου κανει εντυπωση οτι και να ακουσω απο αυτα τα πουστρακια,αυτο που μου τι δινει ειναι το θρασος τους και το υφος ειδικου καφενειου που ειναι μαζι και μπακαλικο με κουρειο....κλπ κλπ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...δεν έχω πολύ χρόνο για πολλά πολλά αυτές τις μέρες. Άλλωστε λίγα λόγια και καλά χρειάζονται.

Ανώνυμος είπε...

"Η Θάσος είναι ένα νησί που αποτελεί «κτήμα» των Βορειοελλαδιτών, αφού βρίσκεται στο Βόρειο Αιγαίο. Η πλειοψηφία των τουριστών δηλαδή είναι από Μακεδονία και Θράκη και μετά πάμε σε Σερβία, Ρουμανία και, ιδίως, Τουρκία. Φέτος μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ξενοδόχοι του νησιού, οι Τούρκοι έχουν επιστρέψει μαζικά στο νησί, σε επίπεδα μεγαλύτερα του 2016............."

Πρόβα τζενεράλε και πρακτόρια, είναι και η ΖΟυράφα δίπλα,τόσα ν.μ. κερδίζουν αν μας τα φάνε.....

Σ'ότι αφορά εμέ, είμαι περήφανος ως ξενοδόχος που όταν ήρθε ο Στραβελάκης για δωμάτιο του είπα ότι δεν έχω....
"Γιατί δεν του το δίνεις;;" με ρώτησε ένας φίλος μου , που του είπα ότι δεν τον ήθελα για πελάτη "Γιατί δουλεύει στο μέγκα, ας πάει να προμοτάρει το μνημόνιο (στο 1ο, του ΓΑΠατου) σε κανά άλλο ξενοδοχείο,ή ας κοιμηθεί στο δρόμο όπως οι τόσοι άστεγοι λόγω μνημονίου, δεν θέλω τα λεφτά του να μου μαγαρίσει το σπίτι και όσο μπορώ θα τους κάνω τη ζωή δύσκολη"

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Ξενοδοχε εχεις δικιο για τους Τουρκους,ενα μεγαλο και συνεχες ρευμα απο Τουρκους τουριστες υπαρχει,οπως επισης και Τουρκοι που αγοραζουν σπιτια αλλα και επιχειρησεις σε Θασο και Καβαλα.
Σιγουρα αναμεσα τους εχει πρακτορες βεβαια η μαφια των βαλκανιων Βουλγαροι κλπ εχει αγορασει ολη τη Θασο το χρημα και οι αγοιγμενες κωλοτρυπιδες εχουν αγορασει τα παντα.
Αν σκεφττονταν αρκετοι σαν εσενα δεν θα ξεπουλουσαν τις περιουσιες τους σε ξενους και μαλιστα σε αυτους που στο παρελθον δυο φορες γενοκτονησαν την περιοχη.
Οπως λεει και ο Λυκαστρος πολυ πραμα πρεπει να φυγει για να ισιωσει η χωρα και το εθνος.