ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Αθόρυβοι πόλεμοι με σιγαστήρα.Διότι η Ασία χρειάζεται ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αθόρυβοι πόλεμοι με σιγαστήρα 
 
Αν μου κηρύξουν τον πόλεμο είπε ο Μάο το πρώτο που θα κάνω θα είναι να τους στείλω 100.000.000 αιχμαλώτους. Γιατί το είπε ο Μάο αυτό;; Τι ακριβώς εννοούσε;; Τι σχέση μπορεί να έχουν οι αιχμάλωτοι με τους λαθρομετανάστες;;
 
Το λαθρομεταναστευτικό δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα Μαοικό σχέδιο υβριδικού πολέμου.Ο αντίπαλος χωρίς να έχει κηρύξει πόλεμο μαζεύει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και τους προωθεί στην χώρα στόχο βάζοντας δικούς του πράκτορες ή μισθοφόρους μέσα στα λαθρομεταναστευτικά κύματα και δίνοντας σε αυτούς και εντολές να προβούν σε δολιοφθορές. Μια από αυτές είναι και ο εμπρησμός.
 
Το κράτος υποδοχής δεν μπορεί να λάβει επαρκή μέτρα απέναντι σε τέτοια κύματα. Δεν είναι στρατιωτικός στόχος άρα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει στρατιωτική ισχύ. Δεν μπορεί να κλείσει τα σύνορα του ούτε και είναι δυνατόν να τα φυλάξει μέτρο προς μέτρο.Υποχρεώνεται να τους υποδέχεται συνεχώς και να τηρεί τις διεθνείς συνθήκες μέσα από μια γραφειοκρατία που κινείται πιο αργά και από χελώνα.
 
Κάποια στιγμή το άθροισμα των εισερχόμενων λαθρομεταναστών μεγαλώνει και πνίγει το κράτος υποδοχής που αναγκάζεται να τους φιλοξενεί και να τους υποστηρίζει σε βασικές ανάγκες διαβίωσης.Από την άλλη δημιουργούνται γκέτο λαθρομεταναστών τα οποία μπορούν να εξελιχθούν σε πυρήνες εξέγερσης καθώς η διαβίωση μέσα σε αυτά δεν είναι και η καλύτερη αντίθετα αγγίζει τα όρια της εξαθλίωσης (βλ Γαλλία) 
 
Δημιουργούνται εγκληματικές ομάδες και οργανώσεις που αρχίζουν σιγά σιγά και δρούν και υπόλοιπο χώρο. Όλα αυτά δημιουργούν αναταραχή φόβο και στο τέλος διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής του κράτους στόχου.
 
Αν σε μια κοινωνία 8.000.000 ανθρώπων καταφέρει ο αντίπαλος και στείλει 3.000.000 λαθρομετανάστες είναι σίγουρο ότι η κοινωνία πρώτα θα διασπαστεί ενδεχομένως να βληθεί οικονομικά και μετά σε βάθος θα καταληφθεί χωρίς να χρειαστεί καμμια πολεμική επιχείρηση γιατί τα τείχη πέφτουν εκ των έσω.
 
Η μόνη λύση η επαναπροώθηση. Αλλά που σε ποια χώρα όταν κανείς από τους μετανάστες δεν διαθέτει έγγραφα ή δεν δηλώνει τα πραγματικά του στοιχεία;; Η Ασία πνίγεται από υπερπληθυσμό ο οποίος χρειάζεται ζωτικό χώρο. Η μόνη οδός είναι δυτικά και δυστυχώς δυτικά η πρώτη που συναντάς είναι η Ελλάδα.

2 σχόλια:

ΘΚ είπε...

Αιτία που προκαλεί επαναστάσεις είναι και η φυλετική ανομοιογένεια του πληθυσμού. Έως ότου και ΕΑΝ επέλθει σύμπνοια. Ούτε εκ τυχαίου πλήθους πόλις γίνεται ούτε και σε τυχαίο χρόνο. Και όσοι εδέχθησαν σύνοικους οι εποίκους, οι περισσότεροι επαναστάτησαν, είτε από τους μεν είτε από τους δε.
(Αριστοτέλης Πολιτικά, Βιβλίο V, 1303a25-1303b)
Μας λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι πιθανότατα πρόκειται να συμβεί με τους Μουσουλμανικούς θύλακες. Το θέμα είναι ΕΜΕΙΣ τι θέλουμε να πιστεύουμε.
Επανάσταση Σκέψης: Ο Αριστοτέλης μας λέει τι πρόκειται να συμβεί με τους Μουσουλμανικούς θύλακες

Ανώνυμος είπε...

όταν δεν θέλεις να αναπραχθείς,όταν σε εξουσιάζουν συμφέροντα αντίθετα από τα δικά σου,όταν γίνεσαι λαός του ''νύχι-κινητό-κατοικίδιο-ξεφάντωμα'',ελπίδα πια δεν έχεις...μπορούσαν να περιχαρακωθούν τα πάντα με θέληση....βλέπε ισραήλ...αν ήταν έτσι εκεί θα έμπαιναν από παντού,όμως δεν....αν θέλεις να επιζήσεις βρίσκεις τρόπους,αν αφήνεις μια ελεεινή,αλήτικη,άθλια ψευτοελίτ να κάνει κατά τα συμφέροντά της,έχεις ακόμα αρκετά τούβλα του κοινωνικού σου τοίχου γκρεμισμένα...αυτή η ψευτοελίτ δεν έχει πατρίδα,έθνος,ιερό και όσιο κι εδώ πλέον το κοινωνικό ζητούμενο είναι να γίνει κάποιος μέλος αυτής της υβριστικής ψευτοελίτ....όλες οι συνεπαγωγές οδηγούν σε αυτά που βλέπουμε....