ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ...ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΝΩΔΑΛΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τελικά θα τον χορέψουμε στο ταψί τον παλιομαλάκα. Δεν φτάνει που έκανε κοπτική-ραπτική σε 3 εικόνες το οποίο το ομολογεί μόνος του και δίχως ξύλο (.."Η εικόνα είναι σύνδεση ΤΡΙΩΝ κομματιών – ΤΙΤΛΟΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ & ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ – ΚΕΙΜΕΝΟ" ).....για να περάσει την γελοία του προπαγάνδα ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ δεν δίνει πάλι λινκ για να το ψάξει ο καθένας μόνος τους, και ζητάει να του δώσουμε εμείς λινκ.

ΠΑΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2 ΛΙΝΚ ΑΠΟ 2 ΒΙΒΛΙΑ...ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ 1689 ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ 1730 ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ...

Πρώτο λινκ ΕΔΩ,....σελίδα 2 όπου γράφει την λέξη " Γιγάντων¨με μικρά γράμματα Argonautica, Hymni, de Lapidibus βιβλίο του 1689!!!!! Και από εδώ είναι και η άνωθεν φώτο. Παλαιότερο από την φθηνή και αλλοιωμένη αντιγραφή που προσπάθησες να ταΐσεις σε αυτούς που αποκαλείς ΖΑ.

Δεύτερο λινκ ΕΔΩ...βιβλίο του 1730 που γράφει  την λέξη "ΓΙΓΑΝΤΩΝ" στην σελίδα 89 με κεφαλαία γράμματα.

Και τα δύο βιβλία όμως έχουν το ίδιο δείγμα γραφής και γράφουν το όμικρον με τον ίδιο τρόπο.! Σαν @ με μια μικρή ουρίτσα στην άκρη.

Ότι γράφεις είναι απολύτως αλλοιωμένο και δίχως πραγματική γνώση...όπως για παράδειγμα το όνομα του " Μενέβγαλου" που δεν έχεις ιδέα ούτε ποιός ήταν ούτε το πραγματικό του όνομα ούτε την αληθινή του καταγωγή. Λοιπόν ΗΛΙΘΙΕ για να μαθαίνεις τον Μενέλαο τον έλεγαν Μενε-λέων κατά τον Αθηναγόρα σημαίνει Λέων (αρχιερέας) της Μήνης (Σελήνης). Για αυτό κάποιος Αλέκος είπε...«Αλέξανδρος Φιλίππου και οι Ελληνες, πλην Λακεδαιμονίων…» Αυτό το ΠΛΗΝ όλα τα λεφτά...τους διαχωρίζει από τους υπόλοιπους Έλληνες. Κάτι ήξερε για την καταγωγή τους.

Οι Σπαρτιάτες Λακεδαιμόνιοι δεν έχουν καμία σχέση με τον Ελληνικό λαό, Σφήκες είναι, επομένως δεν θα πολεμούσαν ποτέ εναντίον των προπατόρων τους. Η Βουλή των 300 εταίρων του Λέοντος της Μήνης (Μενελέων και όχι Μενέλαος) ήσαν ιερείς του Τυφώνος και όχι μαχητές για τα δίκαια της Ελλάδος. Η Σπάρτη  διέθετε μέγα Τυφώνιο ναό.

Οι αρχαίοι τους ονόμαζαν Σφήκες.  Όταν οι καδμείοι κυρίευσαν την Κύπρο,  οι Έλληνες την ονόμαζαν Σφηκεία. Το ίδιο και η Κρήτη, τα Σφακιά παλαιότερα Σφηκία τα έλεγαν και Τελχινία. Τέτοιος Τελχίνας Επειός είσαι και εσύ....αυτή είναι η καταγωγή σου χάμουτζη.

Και είναι σίγουρο ότι  οι 300 εταίροι που έχτισαν ξανά τον ναό τους ακριβώς πάνω στον αρχαίο ναό του Τυφώνος στην Αθήνα δεν θέλουν Έλληνες μαζί τους μέσα στην Σφηκοφωλιά βολή τους. Με τεράστιες αρχαίες υπόγειες στοές και διαδρόμους...που δεν έχουν τέλος. Αγγελικά πλασμένη η νεότερη Ελλάδα.

Μας στραγγίξατε κυριολεκτικά. και έρχεσαι να μας πεις τις ΑΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΣ σου.!!! Για να πετύχεις τον σκοπό σου. Γράφοντας συνεχώς ασυναρτησίες και φλυαρίες θέλετε τελικά να κάνετε τον υγιή κόσμο να σιχαθεί τα πατριωτικά μπλόγκς και κάθε άνθρωπο που γράφει σε αυτά. Έχει χαθεί παντελώς η αξιοπιστία όλων των πατριωτικών μπλόγκς. Τώρα το πόσο πατριωτικά ήταν/είναι στην πραγματικότητα νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το εξηγήσω εγώ στον κοσμάκη, το καταλαβαίνει πλέον μόνος του.

Ο κόσμος έχει μπουχτίσει από όλα αυτά...από δήθεν "σωτήρες" και από ξερόλες του πληκτρολογίου σαν του λόγου σου ,που το μόνο που κάνουν είναι να λένε το κοντό και το μακρύ τους χωρίς να γνωρίζουν απολύτως τίποτε. ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΝΩΔΑΛΟ.

Υ.Γ Αν τολμάς δώσε τώρα στον κοσμάκη το δικό σου λινκ να κάνει μια έρευνα...για το ποιος λέει αλήθεια και ποιός όχι.!! ΌΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΆ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ.....ΓΙΓΑΝΤΩΝ.

Και για όποιον θέλει για κατέβασμα ΕΔΩ.

Να ευχαριστήσω τον φίλο Εύανδρο για το λινκ με το δεύτερο βιβλίο που βρήκε αυτός.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Αυτόν όσα και να του σέρνεις δεν καταλαβαίνει,ο σκοπός του είναι άλλος και
το ξέρουμε.
Στο έναν παλιό καυγά τον έφτυναν και αυτός χαμουτζής χοντρόπετσος,αλλού τοποθετούσε το θέμα και μάλιστα επειδή τα ξέρει όλα έγραψε το εξής

«…… το πράγμα δεν πάει έτσι … ή παίρνετε αυτά και όπως σας τα δίνω ή ψάξτε άλλου…..»

Πόσο φαντασμένος για να μην εκτραχυνθώ με φράσεις τρελές.
Οι Έλληνες έχουν ιερή υποχρέωση να αμφισβητούν τα πάντα.

Μετονομασία σε ΠΑΠΑ για το αλάθητο!!!


Θ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Οι Έλληνες έχουν ιερή υποχρέωση να αμφισβητούν τα πάντα."

Ακριβώς αγαπητέ "Θ" δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα. Τα είπες όλα! Έχουμε ιερή υποχρέωση όχι μόνο να αμφισβητούμε τα ΠΑΝΤΑ ,αλλά και να το ψάχνουμε συνέχεια.!!

Ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του...αλλά μην ανησυχεί η αφεντιά μου ΔΕΝ είμαι ΕΡΓΟΔ. να με κρατάει στο χέρι και να με εκβιάζει...διότι τον εκβιάζει τον άνθρωπο και ξέρω με τι τρόπο τον έχει στο χέρι. Από εδώ και μετά γαμιώντας και κλωτσώντας θα τον πηγαίνω....είμαι ένα ΚΑΘΑΡΜΑ εγώ ...άλλο πράγμα.

Ανώνυμος είπε...


"διότι τον εκβιάζει τον άνθρωπο και ξέρω με τι τρόπο τον έχει στο χέρι."

Έλα τώρα τον κρατάει?τρίχες τα θέλει ο πισινούλης του.
Δεν αντέχεις να διαβάσεις με τόσο βρισίδι.

Τέλος πάντων έχουμε τόσα προβλήματα ως χώρα και έχουμε και έναν ανόητο να θολώνει τα νερά.

Κάτω από τ' αυλάκι έτσι έχουν μάθει.
Ακόμη δεν μας συγχώρεσαν αυτό που είπε ο Μέγας "πλην Λακεδαιμονίων"


Θ

Ανώνυμος είπε...



https://www.youtube.com/watch?v=RMbC47GNfpQ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , ο συγκεκριμένος η χολή που βγάζει και η κοροϊδία δείχνουν το μαύρο της ψυχής του , μαζί με την χαιρέκακη ειρωνεία . Με θλίβει τι γνώση αγνοούμε και το πόσοι λίγοι σαν εσένα την δίνουν απλόχερα . Πέρα από τις βιβλιοθήκες που αλώθηκαν δεν είχε γίνει καμιά προσπάθεια τότε να διατηρηθούν σε σπηλιές και θαμμένα τα έργα που έχουν εξαφανιστεί να γλιτώσουν την λαίλαπα των αλλόφυλων ? Πέρα από τις βιβλιοθήκες Βατικανού - Πατριαρχείου - ισχύει για βιβλιοθήκη από των ιδρυτή του τάγματος των Ασσασίνων? Κάνε και όταν θα έχεις κέφι μια αναλυτική περιγραφή της δράσης της Σπάρτης στο βάθος των αιώνων . Για την βουλή το έχουμε διαπιστώσει τι εστί βερίκοκο . Το βασικό θέμα είναι να οργανωθούμε πλέον όσοι μπορούμε τοπικά να σώσουμε και από τις βιβλιοθήκες ότι γίνεται έστω και ηλεκτρονικά .
Τα βιβλία 300 χρονών τα κληρονόμησες !
Ισχύει αυτό για τον εντοπισμό ναρκών στην Ουκρανία https://vm.tiktok.com/ZGJpcJNTp/ , θα μπορούσαμε και εμείς εδώ ?

kakos04

ΑΡΡ είπε...


Περί αθανασίας Μενελάου ο Όμηρος: (δ΄ 561 κ.ε.)

¨σοί δ' ού θέσφατον εστί (= δεν είναι εκ θεού ορισμένο), διοτρεφές ώ Μενέλαε

Άργει εν ιπποβότω θανέειν (= να πεθάνης) και πότμον επισπείν (= να τελειώσης την ζωή )
αλλά ες Ηλύσιον πεδίον και πείρατα γαίης
αθάνατοι πέμψουσι....
..............................

ούνεκ΄ (επειδή) έχεις Ελένην και σφιν γαμβρός Διός εσσί (= είσαι.)¨

* * *
Ζητείται αποκοδικωποιητής.
Τί εννοεί εδώ ο μεγαλύτερος ποιητής των αιώνων;
Πρόκειται για τον ιστορικό πρόσωπο Μενέλαο ή μέσω του ονόματος αυτού μια αλληγορικά κρυπτογραφημένη σημαντική πληροφορία προς αξιοποίησιν και για μυημένους της ελληνικής σοφίας και μόνο;