ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Αρακάς υπάρχει...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αρακάς υπάρχει...

Μικρή αγγελία:
Ζητούνται νέοι και νέες μέχρι 74 ετών αποκλειστικά για εργασία 2ου οκτάωρου σε περιόδους άπνοιας, χιονιά ή καύσωνα.  
 
Πληροφορίες εντός..Ανεμογεννήτριες υπάρχουν! Δες ΕΔΩ την αριθμητική πίσω τους. Δυστυχώς την kwh όμως θα την πληρώσουν το ίδιο όλοι ...και όχι μόνο το 41% όπως θα έπρεπε. Η κυβέρνηση κρίθηκε και το Σαράντα1 τακατό αποφάσισε ότι όσο ακριβότερα γίνονται τα αγαθά.... τόσο περισσότερο θα δουλεύετε για να τα αποκτήσετε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και Καλή Εβδομα΄δα.
Είχα διαβάσει πριν 4-5 χρόνια ότι κοίταγε η €υρωπε'ι'κή €νεση και ζήλευε το σύστημα των ΗΠΑ και αποφάσισε να πάει και αυτή τα όρια στα 74 χρόνια...Προφανώς οι "επενδυτές" δεν είναι τελικά τόνωση στα ασφαληστρικά ταμεία.
Και έρχεται ο ΚρυφαΚούλης να θεσπίσει 1ος και καλύτερος το μέτρο, έστω και στα μουλωχτά...
Συνεπ΄ώς θα πρέπει να στραφούμε για εξηγήσεις, και στους Μ€νουμ€υρω-Πάκη*-δες, άσχετα του ότι θα ήταν καταστροφή οι Ζαίοι ν'αναλάμβαναν να μας οδηγήσουν εκτός ευρώ.......
Στα ιλαρά τώρα, αν κάποιος δουλεύει 16 ώρες θα χαλάει μόνο σε φαγητό και μετακινήσεις, ίσως και σε διακοπές, αλλά γλυτώνει όλα τ'άλλα (παιδιά, σινεμά-θέατρα,συναυλίες,επισκέψεις)συνεπώς θα του μένουν κάμποσα στην τσέπα, και θα δουλεύουν φουλ εστιάτορες, γιατροί και φυσικοθεραπευτές,άρα θα κινείται το χρήμα, ακι θα μένουν και Μεγαβατώρες για τη φόρτιση του ηλεκτρικού πατινιού να χαίρεται η Γκρέτα.
*-Πάκη- από το "Πακιστανός", = αυτός που δουλεύει σαν δούλος για να στείλει στην πατρ΄δα τα λεφτά που πλήρωσε για να έρθει να "επενδύσει" στας €υρώπας.
Υ.Γ. Προσπαθώ να βρώ εργασίες στην καμαριέρα να συμπληρώσει κανά 7ωρο εργασίας, τις 16 πως θα τις καλύπτω;;;;
Ξενοδόχωφ