ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Η Βαρσοβία λέει ότι δύο λευκορωσικά ελικόπτερα παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Πολωνίας – Στέλνει περισσότερο στρατό στα σύνορα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Στα αρχίδια μας....εκεί που μας γράφατε και εσείς. Και να εξηγήσουμε γιατί. Είναι έξω φρενών λέει οι Πολωνοί , οι Τζώνηδες και το ΝΑΤΟ, γιατί 2 λένε λευκορωσικά ελικόπτερα,παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Πολωνίας. Όταν εμείς ζητούσαμε συμπαράσταση για τις άνευ προηγουμένου τουρκικές υπερπτήσεις μας έλεγαν και μας λένε με μια φωνή "βρείτε τα με τους τούρκους".  Βρείτε τα με τους Λευκορώσους υποκριτές!!!


Η Πολωνία θα αυξήσει τον αριθμό των στρατιωτών της στα σύνορα με τη Λευκορωσία, αφού δύο ελικόπτερα προερχόμενα από τη χώρα αυτήν παραβίασαν σήμερα τον εναέριο χώρο της, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενημερώθηκε το ΝΑΤΟ για το συμβάν αυτό ενώ κλήθηκε για εξηγήσεις ο επιτετραμμένος της Λευκορωσίας.

Σε μια πρώτη αντίδραση, το Μινσκ χαρακτήρισε «εξωφρενικές» τις κατηγορίες παραβίασης του πολωνικού εναέριου χώρου από λευκορωσικά ελικόπτερα. «Οι κατηγορίες για παραβίαση του εναέριου χώρου της Πολωνίας από ελικόπτερα Mi-24 και Mi-8 της Πολεμικής Αεροπορίας της Λευκορωσίας είναι εξωφρενικές και διατυπώνονται από την πολωνική στρατιωτική και πολιτική ηγεσία για να δικαιολογήσουν τη συσσώρευση δυνάμεων στα λευκορωσικά σύνορα», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας.

ΠΗΓΗ


 

2 σχόλια:

ΘΚ είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι οι σχέσεις μεταξύ των "συμμάχων". Αυτές έχουν περιγραφεί αναλυτικά στον Πελοποννησιακό Πόλεμο.
Το πρόβλημα είναι να έχουμε κυβερνήσεις που θα ενεργούν περισσότερο προς το συμφέρον μας...

Ανώνυμος είπε...

και πριν από κανά 4μηνο κλαίγονταν όταν πέρασαν τα σύνορα καμμιά 100αριά "επενδυτές" οι Πόλσκι, και χωρίς να έχουν και τίποτα ΜΚΟ να τους υποδεχτούν όπως οι ξεφτίλες του "ως δαμέ" στην Κύπρο, ή τίποτα Ισραηλινο-γερμανικές όπως εδώ ή στην Ιταλία.......
Ξενοδόχωφ