ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Με απλά λόγια οτι είναι να κάνεις κάντο με την ψωλή σου, γιατί εάν περιμένεις απ' των άλλων, θα βρεθείς να τους τις παίζεις .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ροζάκης : "Οι ΗΠΑ δεν θέλουν 12ν.μ"

Ομολογία του μετρ των υποχωρήσεων Ροζάκη, για την πίεση από πλευράς ΗΠΑ προς την Ελλάδα ώστε αυτή να μην ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα της στην επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 νμ. Αυτά τα λέει  στο 8'....Οι βάσεις σας μάραναν αμερικανοψέκια. Πάρτε κάνα πύραυλο για τα F-16 και καθίστε στη γωνιά σας.

Όταν δίνεις στον άλλον βάσεις να είσαι έτοιμος για εκείνη την περίπτωση που θα σου "προτείνει" να διαμεσολαβήσει ανάμεσα σε εσένα και την Τουρκία. Θα σου πει πως "έχεις εμένα, τον θείο Σαμ, τι φοβάσαι";; Μετά θα σου πει "αφού είμαι εγώ εδώ, δώσε λίγα ΧΥ, σε καλύπτω."

Εκεί είναι που θα παιχτεί μαλακία. Με απλά λόγια ότι είναι να κάνεις κάντο με την ψωλή σου, γιατί εάν περιμένεις απ' των άλλων, θα βρεθείς να τους τις παίζεις (βλέπε Ίμια, Κύπρος, Αλβανία, Σκόπια). 

Υ.Γ  Ο Μητσοτάκης δεν πήγε ούτε για ΑΟΖ στην Κύπρο ούτε για να συντονιστούν από κοινού με την Λευκωσία κατά του Αττίλα. Πήγε για να πιέσει ώστε να παραδοθούν ρωσικής κατασκευής οπλικά συστήματα της Ε.Φ στους Ουκρανούς. Ήταν σε νατοϊκή αποστολή.

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό απόγευμα , αυτοί οι τουρκόσποροι έπρεπε να ήταν σε μόνιμες διακοπές , αλλά είναι τόσοι πολλοί που θέλει σχέδιο από post doc επαγγελματίες για να εξαφανιστούν . Στο δια ταύτα η νυφίτσα ξέχασε το ευρωπαϊκό δικαστήριο που και τις αποφάσεις του με το ναυτικό δίκαιο είναι υποχρεωμένα να εφαρμόζουν τα μέλη της ΕΕ και τα υποψήφια με το δίκαιο της θάλασσας , να τελειώσει και το παραμύθι της ένταξης (εμπορευματικής εισβολής) της Τουρκίας . Το να γίνουν τα νησιά νατοϊκά εμπεριέχει και το σενάριο να παρεμποδίζουν εμάς οι Αμερικάνοι , είτε μπαίνοντας ανάμεσα είτε με ηλεκτρονικές παρεμβολές είτε ένα κλιμάκιο της academy που πήγε για δουλειά στην αμερικάνικη βάση να μας κάνει δολιοφθορές ..
Το πετυχημένο το πες χτες για την Πολωνία μην σκούζετε για υποστήριξη γιατί για τις δικές μας παραβιάσεις μόκο .
Όση ώρα έτρωγα το μεσημέρι έβλεπε ένα βίντεο από την αγωγή με ένα πρώην αντισυνταγματάρχη για τις φωτιές . Μέσα σε αυτά που είπε ήταν και το ότι στην Ρόδο λόγω των πυρκαγιών και της φήμης διακοπών survivor που αποκτήσαμε θα κάνουν να δουν σοβαρό τουρισμό χρόνια , και Ισραηλινά fund ενδιαφέρονται για μεγάλα ξενοδοχεία στα καμένα προς πώληση να τα πλημμυρίσουν του χρόνου με πακέτα από Ισραήλ εξασφαλισμένα . Χώρια την αποκάλυψη των οχυρωματικών έργων .

Και εξορίζεται ο Έλληνας τουρίστας από διακοπές στην χώρα του , αν γέμιζαν κάποια ξενοδοχεία από ντόπιους δεν θα είχαν ανάγκη τόσο μεγάλη τους ξένους και τους κρυμμένους πράκτορες .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Τι έχουν οι σαύρες σαν τον Ρόζενστάιν και δεν ψοφάνε;;;;;
Ξενοδόχωφ