ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Αν δεν είμασταν εμείς εδώ ρε ΖΩΟ ακόμα θα μιλούσες για "Γηγενείς" . Κατάλαβες κουραδοκέφαλε.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχεις πολύ μεγάλη πλάκα ΚΟΥΡΑΔΟΚΕΦΑΛΕ. Μόνος σου παραδέχεσαι ότι είχες την ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ έκδοση  του 1750 με την λανθασμένη λέξη "Γηγενέων". Διότι είχαν φροντίσει τα παγκόσμια λαμόγια, το ολέθριο γένος της Βριμούς και άλλαξαν την επίμαχη λέξη.

Άρα ρε ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ ποιος είναι το ΖΩΟ;; Εγώ η εσύ που ποστάρησες το αλλοιωμένο απόσπασμα;;; Και αν δεν είμασταν εμείς εδώ να σου ανοίξουμε τα ΓΚΑΒΑ σου ακόμα θα μίλαγες για "Γηγενείς"!!!  Μαλακισμένο υποκείμενο είσαι εσύ και η φύτρα σου όλη....που σου δίνουν ΓΝΩΣΗ και αντί να πεις και ένα ευχαριστώ....ρίχνεις και την λάσπη σου από πάνω.

Δεν πειράζει ο κοσμάκης κατάλαβε πολύ καλά, τι σόι λαμόγιο είσαι. Τα γενετικά πειράματα ΛΑΜΟΓΙΟ δεν τα έκαναν οι Έλληνες. Αλλά τα ολέθρια τέκνα της Βριμώς....τα οποία πουτσοκέφαλε δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τους Έλληνες.

Όσο για τους Γίγαντες δεν είναι περίεργο ότι υπήρχαν.Οι Κύκλωπες ή Τιτάνες ήταν μέχρι 15 μέτρα, οι Γίγαντες από 3.4 έως 7μέτρα.Στην εποχή του Τρωϊκού πολέμου είχαν μείνει ελάχιστοι. ο Αχιλλεύς και ο Έκτωρ ήταν Γίγαντες από 3 έως 3,9 μέτρα.(βλ Δ. Σικελιώτη). Ακόμα και ο Ξέρξης ήταν γίγαντας, λένε ότι ήταν πάνω από 3 μέτρα.

Υπήρχαν όμως και οι Τιτάνες, ή λεγόμενοι και Γίγαντες Ρεφαΐμ που είχαν αράξει στην περιοχή αρνούμενοι να συμμορφωθούν από το τελευταίο τους πάθημα και άρχισαν πάλι την παλιά τους τέχνη επεμβαίνοντας και κακοποιώντας το Θείο Δώρο. Τα ίδια κάνουν και σήμερα. και με Γενετικά πειράματα σε ανθρώπους, σε ζώα, σε φυτά, σε τρόφιμα.

Άρχισαν πάλι να "αρμέγουν" τον Ήλιο...όπως παλαιότερα. Τιταίνω βέβαια σημαίνει έλκω βίαια κάτι. Η Τιθάνα ή Τιττάνα των Καδμείων Θηβαίων (για αυτό και την ισοπέδωσε ο Αλεκάκης) κάτι πρέπει να μας θυμίζει.Αυτά όλα όμως εσύ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. Ένα γενετικά αποτυχημένο πείραμα είσαι, και ανήκεις στους "δημιουργημένους" ,στους Homo στους Πλαστούς, και όχι στους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Διότι οι Έλληνες λαμόγιο δημιουργήσαμε αυτόν τον πλανήτη, από την αρχή μέχρι το τέλος....και όχι το ολέθριο γένος της Σελήνης/Βριμώς που μας ήρθε και μας κατσικώθηκε στον σβέρκο...μαζί με τα ολέθρια πειράματα του και τους ΜΟΥΛΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ σαν και σένα.

Μην ανησυχείς όμως καθόλου εδώ θα είμαστε για να βάζουμε ηλεκτρονικό κωλοδάχτυλο. Αυτά που λές για "ΜΟΥΛΟΥΣ" δεν μας αγγίζουν....διότι εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια. Μεγαλύτερος ΜΟΥΛΟΣ από εσένα δεν υπάρχει στην Ελλάδα. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


"Τα γενετικά πειράματα ΛΑΜΟΓΙΟ δεν τα έκαναν οι Έλληνες."

Αυτό ακριβώς θέλουν να κάνουν να βάλουν πάνω στους ΕΛΛΗΝΕΣ την ετικέτα της ύβρις.Όλα τα πειράματα της καταστροφής να τα χρεώσουν σε ΜΑΣ,και φυσικά όλο το άρθρο πάνω σε αυτό είναι βασισμένο.Συμπερασματικά, όποιος διαβάζει και δεν είναι σχετικός με τα θέματα ή ερευνητής θα θυμάμαι την λάθος οπτική.Γεμίζοντας το διαδίκτυο ψευτιές και σκουπίδια.Κάτι τέτοια κοπρόσκυλα έδωσαν και το όνομα της Μακεδονίας.

Όσο για τον συγκεκριμένο, χρόνια τώρα έχει αναλάβει την εντεταλμένη υπηρεσία της παραπληροφόρησης στον εκεί χώρο,κρίμα τον Εργάκια αυτός είναι άλλο πράγμα. Απορώ δε πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που δεν τον έχουν καταλάβει.

Ήρθε νομίζω η ώρα να ξεριζώσουμε όλα τα ζιζάνια στην αυλή των ΕΛΛΗΝΩΝ !


Θ

Ανώνυμος είπε...

Είναι τραγική η κατάσταση, ο τρόπος που γράφει ο εν λόγω 'παλαιός' είναι αντιστρόφως ανάλογος των γνώσεών του, όσο λιγότερα ξέρει τόσο περισσότερο βρίζει το κοινό.
Τέτοια έκανε και ο "ξεβλαχευτής" τη δεκαετία του 80,

(Η θεωρία του γραμματόσημου)

Τώρα όσον αφορά την ουσία, πρέπει να πάμε πολύ πίσω στο χρόνο.

ΑΡΡ είπε...



Ο ΖΑβός στον αΡΙστερισμό του ΖΑβαρακρανέμια.

Όχι μόνο από λυκανθρωπικών γενετικών πειραμάτων αλλά και Μολωχικών ανθρωποθυσιών και κανιβαλικών δείπνων (βλ. μύθοι Λυκάονος και Ταντάλου), ως την υπερτάτην ύβριν προς τους θεούς, απείχον και απέφευγον οι Έλληνες όντες το άριστον και πνευματικώς άνευ αντιπάλου και συναγωνισμού είδος ανθρώπου.
Και μετά προέκυψαν, αυξήθησαν, επληθύνθησαν και κατεκυρίευσαν βιβλικώς την γην τα ανθρωποκακέκτυπα και αιμοδιψή ανθρωποϋβρίδια-περιτμητώματα μεθ' ών και ο ¨παλαιός¨ του Παλαιού των ημερών.

Ανώνυμος είπε...


@19 Αυγούστου 2023 στις 11:45 π.μ.

"Τώρα όσον αφορά την ουσία, πρέπει να πάμε πολύ πίσω στο χρόνο."
Για να μπορέσεις να ταξιδέψεις στον χρόνο και να κάνεις διάλογο -λέξη άγνωστη σε μερικούς-για να ανακαλύψεις κόσμους μαγικούς,να βρεις γνώση θαμμένη θα πρέπει πρωτίστως να μην έχεις απέναντι,νοσηρούς συνομιλητές,εγωπαθείς υπάρξεις,και κυρίως ανθέλληνες.

Το εν λόγω σκουπίδι τι να δώσει,μόνο παραπλανητική πληροφορία,και ανάπτυξη του συστήματος υβρεολογίου για προχωρημένους.

Κατά την άποψη μου το μεγαλύτερο πρόβλημα που δημιουργούν όλοι αυτοί ,είναι οι μακροχρόνια παραποίηση των κειμένων.

Οι επόμενες γενιές δεν θα μπορούν καν να βρουν τη λέξη γιγάντων.
Υπάρχει ανάγκη αλλά και υποχρέωση να σωθεί η αληθινή γνώση.

Θ


Μμ είπε...



¨ ώσπερ Κύκλωπές τε και άγρια φύλα Γιγάντων."

(Όμηρος, η, 206)

Ανώνυμος είπε...

Οἱ Γίγαντες ἦσαν οἱ δαιμονικοί καί φθοροποιοί Κρόνιοι Τειτάνες (μέ ει) οἵτινες οὐδεμίαν σχέσιν εἶχον μετά τῶν γαιηγενῶν Ἑλλήνων. Ἀντιθέτως οὗτοι ἦσαν διαρκῶς ἀντικείμενοι τῶν Ἐλευθέρων Ἑλλήνων.

Τειτάν ἦν καί ὁ ὀλέθριος Κρόνιος Προμηθεύς ἤ Ἑωσφόρος.