ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Τους αξίζει λοιπόν η αποκαθήλωση που θα υποστούν.

 #AAV7A1
Η ΓΔΑΕΕ είχε στείλει την σχετική LOR στις 18 Ιουλίου 2022 και η Επιστολή Αποδοχής (LOA) GR-P-SCO ήλθε ένα έτος μετά.https://t.co/QPLBSvYvgI

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έτσι πάει μάγκες. Οι Αμερικανοί απαντάνε γρήγορα σε ότι έχει να κάνει με αγορές που δεν αλλάζουν το ισοζύγιο ισχύος και δεν σκοτώνουν. Εάν αφορά όπλα μπορεί να απαντήσουν και μετά από δεκαετίες. Τους αξίζει λοιπόν η αποκαθήλωση που θα υποστούν.

Και για όσους νομίζουν ότι αυτά που λέω είναι  ευσεβείς πόθοι και θα χρειαστεί πολύς καιρός για αυτό...δεν ξέρω εάν θα είναι πολύ ο καιρός, το μόνο σίγουρο είναι ότι η αρχή έγινε. Εάν μας θέλουν δίπλα τους και δεν εννοώ απλά κάποιους Έλληνες στρατηγούς που νιώθουν περισσότερο νατοϊκοι, παρά Έλληνες, ας φροντίσουν να μας δώσουν δωρεάν FMF για να κάνουμε ότι αγορές θέλουμε απ' αυτούς. Μέχρι τότε ο Έλληνας δεν θα πάει να σκοτωθεί δίπλα τους για να πάρουμε στο τέλος πενιχρά ανταλλάγματα.

Για αυτό  καταλήξαμε με μόνο αυτά τα 3 φοβερά πλοία (fdi). Η πολιτική ηγεσία γλείφει αμερικάνικες σούφρες, επειδή η εταιρία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι πολύ ισχυρή, κάτι σαν την αμερικάνικη siemens. Ε οι 4 φρεγάτες που είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός έγιναν 3, για να χωρέσουν οι Τζώνηδες κάπου.

Βέβαια για αυτό δεν φταίνε οι Γάλλοι, αφού και οι mmsc 1 δις στο νερό έκανε η κάθε μία. Εάν λοιπόν είχε επιλεγεί η αμερικάνικη τώρα θα είχαν υπογραφτεί 4, γιατί τους κρατάνε απ' τα αρχίδια όλους. Για να μην θυμώσει όμως η Αμερική έχουν τρενάρει το πρόγραμμα του ΠΝ και ασχολούνται με black hawk, mq9 & c130 απευθείας ανάθεση, μαζί με f-35 και aav7. Πρέπει να γεμίσει το στομαχάκι της εταιρίας βλέπεις και για να νοιάζονται τόσο, πολλά μπορούμε να υποθέσουμε. Είναι και το παρελθόν περίεργο βλέπετε.

Το καλό σε όλη αυτή την υπόθεση και σε πολλά άλλα μαζί είναι ότι ο αντιαμερικανισμος μεγαλώνει, όπως και αξία το δικαιούνται και θα έρθει η στιγμή που η Αμερική θα γίνει αδύναμη και δεν θα μπορεί να ελέγξει όλα τα τεκταινόμενα, με αποτέλεσμα οι αλυσίδες να αρχίσουν να σπάνε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα λοιπόν για ένα κράτος, όταν ένας άλλο έθνος απορρίπτει στο πνευματικό επίπεδο τον ρόλο του. Κανένα συμβόλαιο δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια τέτοια ήττα και απόρριψη.

Όσο για τα  the right side της ιστορίας θα ειπωθούν απ' τους νικητές. Ακόμα είμαστε σε αναμονή. Επίσης καλό είναι να διαχωριστούν οι επιλογές μιας πολιτικής ηγεσίας που ακόμα δυσκολεύεται να βγάλει τον Μπελέρη απ' την φυλακή, από την πάγια άποψη των Ελλήνων που μέσες άκρες είναι ουδέτερη. Βέβαια είναι τελείως άτοπο αυτό που λένε κάποιοι, δηλαδή το ότι πρωτα θα πεθάνουν αυτοί για εμάς και έπειτα εμείς για αυτούς. Δεν χρειάζεται να πεθάνει κανείς τους για εμάς. Αυτό είναι άνανδρο. 

Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι να τυπώσουν λίγο free ντολαρ για εμάς και να πάμε να αγοράσουμε κάτι που σκοτώνει και είναι της προκοπής. Το φίδι θα το βγάλουμε εμείς απ' την τρύπα, όχι οι άλλοι για εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: