ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
(Αυγουστιάτικης πανσέληνου του 2024, Ενταύθα)
 
🔺️Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνει και επίσημα την θέση της Φον Ντερ Λάινεν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως ο μόνος "κατάλληλος" (προερχόμενος από το Λαϊκό Κόμμα και από χώρα του Νότου που έχουν σειρά).
 
🔺️ Μετά την πολύ κακή επίδοση της ΝΔ στις ευρωεκλογές και την αποχώρηση Μητσοτάκη, στα ύψη η εσωτερική αντιπαράθεση των Βαρωνιών Χατζηδάκη και Δένδια, που απειλούν με διάσπαση και την ΝΔ. Ο εξ Αστορίας προερχόμενος τρίτος υποψήφιος δεν μπορεί να πείσει λόγω του πρόσφατου εγκεφαλικού που πέρασε στα 80 του χρόνια και την γκάφα του να αποκαλέσει το νέο μνημόνιο της χρεοκοπίας του 23 "ευλογία σταλμένη από τον Θεό". Μήνυση εναντίον του υπέβαλε σήμερα το κόμμα Νίκη για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στην σχετική ατάκα.
 
🔺️Συνεδριάζουν εκ νέου σε ένα δυαράκι της οδού Βαλτετσίου οι αντιπρόσωποι των κομμάτων που προήλθαν από τις διαδοχικές διασπάσεις του πρώτην ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για την συγκρότηση του νέου φορέα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Για το ακανθώδες ζήτημα αν ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μέλη ή μόνο συνιστώσες, ο Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε ότι αναμένεται η παρέμβασή του ευρωβουλευτή Τσίπρα, μετά την επιστροφή του από την Ουάσιγκτον και την ομιλία του στο ίδρυμα Ομπάμα. Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι "μέλη γιόκ".
 
🔺️Συνεχίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η καζούρα στον δήμαρχο Μπακογιάννη για την δεύτερη αποτυχία της ανάπλασης της Πανεπιστημίου με τσίγκινα παγκάκια και τεχνητά πλατάνια-ανεμογεννήτριες made by TERNA .
 
🔺️ Η Τουρκία, με προίκα τα κοιτάσματα στην ΑΟΖ που της παραχώρησε η Ελλάδα πριν την εκδίκαση των διαφορών της στην Χάγη, υποβάλει σήμερα αίτηση για να ενταχθεί στην ζώνη των BRICS+. Ένταση στις σχέσης της με την Αίγυπτο, που θέλει να προηγηθεί για να αποκτήσει αυτή το σχετικό δικαίωμά βέτο στα νομισματικά της ζώνης του αντιδολάριου.
 
🔺️ Εγώ πάλι θα μνημονεύω την γιαγιά μου την Αλεξάνδρα, που θα γιόρταζε σαν σήμερα, και την ιστορική ατάκα της.
 
Σχετικά με την Τουρκία, ΕΔΩ τα σημαντικά.  
 
Και τα πιο σημαντικά περί του γείτονα,ΕΔΩ.

7 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Ο Κασσελακης τι κάνει; Τα έχει ακόμα με αυτό το καλό παιδί τον Tayler? Αληθεύει ότι η Παρένθετη μητέρα είναι απ τη Γάζα?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Dojo ο Κασσελάκης είναι η φωνή της CIA. Δικό τους παιδί. Αυτοί τον "δημιούργησαν".....Μητσοτάκης , Βαρουφάκης , Κασελακης , Ανδρουλάκης .
Βρε τι αγόρια βγάζει η Κρήτη.!! χα χα χα

KOTSOS είπε...

KASSELAKIS KAI CIA. Πήγα τώρα στα καμένα πάνω απ το σπίτι μου στην Πάρνηθα και έψαξα την αρμονία μέσα στην καταστροφή. Ήταν εκεί, κάθε θάνατος μια γέννα. Μια σοβαρή Υπηρεσία έχει τους δαιμόνους της αλλά πάντα υπάρχει και το συνεργαζόμενο Αγγελικό τάγμα. Τρέχουνε οι άκηδες αλλά έρχονται από πίσω και τ άλλα φτερωτά. Ελπίζω να γυρίσει ο τροχός να δούμε και κάνα φωτεινό Άγγελο. Πρέπει όμως να το αξίζουμε λέει. Οι Υπηρεσίες τα χουν μ όλους καλά αυτή είναι η γοητεία τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ένα έχω να πω για τον Κασσελάκη...αν κυβερνησει αυτός, θα θυμόσαστε τον Κούλη με νοσταλγία.!! Από μια ματιά που έριξα στον αστρολογικό του χάρτη...είναι πολύ ΣΚΛΗΡΟΣ...με έναν Άρη στον Κριό και με τετράγωνα με τον Ποσειδώνα ,που δείχνουν ότι είναι ένας ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Σκληρος πουστης Λυκαστρε?
Ολοι ετσι δειχνουν μεχρι να παλουκωσεις τον πρωτο,τοτε θα ψαχνει τον Tayler που λεει και ο φιλος εδω.
Παντως αυτη η CIA ξενεινε απο φατσες ο κατιμας εμεινε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ ...είναι Κριός και έχει τον Άρη του στον Αιγόκερο , άρα είναι ένας πολύ πολύ δυνατός άνθρωπος. Σίγουρα είναι ένας μάγκας από πολλές απόψεις. Το μάγκας όμως δεν σημαίνει ότι είσαι και καλός μάγκας. Υπάρχουν μάγκες και μάγκες, όμως στο βάθος βάθος μέσα του έχει πολύ περίεργες αντιφάσεις ως άνθρωπος και έχει κάτι ΣΚΟΤΕΙΝΟ.

Ο Ήλιος του κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό που σημαίνει ότι είναι ένας άνθρωπος που κάνει πάντα αυτό που θέλει αυτός , σαν λέμε ο "Νόμος είμαι εγώ" Σερίφης δηλαδή. Επίσης ο Ήλιος του πάλι κάνει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που δείχνει ότι κάποια στιγμή βρέθηκε σε μεγάλη φτώχεια , πάλεψε πολύ...είναι αυτοδημιούργητος και με πολύ κόπο.

Αλλά αυτό που με προβλημάτισε είναι το τετράγωνο του Ήλιου του με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερο (πολύ "ξύλο" τρώει ο Ήλιος του)...κάτι δεν πάει καλά με αυτόν.!!! Ο άνθρωπος είτε έχει εξαρτήσεις, είτε έχει φοβίες,η δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας...η είναι ΨΕΥΤΗΣ. Πάντα το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μας δείχνει άνθρωπο που η παραμυθιάζεται ...η παραμυθιάζει τους άλλους...η είναι λίγο σάικο. Θα φανεί τι από όλα είναι.

Πάντως κάτι κρύβεται.Είναι πολύ ηγετικός, αλλά είναι τόσο ηγετικός που μπορεί να έχει το κόμμα του σούζα. Και το να έχει το κόμμα του σούζα, μπράβο του και μαγκιά του...αλλά το να βάζεις σούζα τον λαό τι γίνεται;;; Και με Άρη στον Αιγόκερο δεν μαζεύεται εύκολα, ούτε μπορείς εύκολα να τον κάνει καλά. Και αν έχουμε να κάνουμε με έναν καλό και δυναμικό ηγέτη με κότσια πάει καλά, αλλά εάν έχουμε να κάνουμε με έναν ΚΑΚΟ άνθρωπο/ηγέτη πως τον κάνεις καλά;; Και τον πετάς από την καρέκλα;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει επιλεγεί από την ελίτ για να πάρει το δαχτυλίδι διαδοχής από την Μητσοτάκη, και μπορεί να το κάνει. Χρειάζεται ένας ΔΙΑΔΟΧΟΣ...για να μπορεί να πάρει την θέση του Μητσοτάκη, μιας και ο Μητσοτάκης διανύει τις τελευταίες του μέρες στην πολιτική. Και αυτός ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ (στην ελίτ εννοώ).

Ναι μεν έχει θάρρος , τσαμπουκά (για αυτό και τα είπε δημόσια για τον γκόμενο του τον νοσηλευτή) αλλά θεωρώ ότι αυτή η δημόσια εικόνα δεν είναι και η πραγματική. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ...πάντως είναι δυνατός και μπορεί να φάει τον Μητσοτάκη και να φέρει πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά.