ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΗΙΔΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Oι πρόγονοι μας διέθεταν ανεπτυγμένη τεχνολογία, κάπου ενδιάμεσα των Ελλήνων της εποχής της Αιγηίδας και του τότε κόσμου με την μορφή που είχε. Περισσότερο όμως από όλα είχαν ανεπτυγμένο το Πνεύμα τους.

Διέθεταν όλον τον χρόνο τους στην ανάπτυξη του πνεύματος τους (δεν δούλευαν 16ωρα όπως θα σας βάλουν τώρα) , αλλά και του ΗΘΟΥΣ τους. Όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Στην αρχή όταν δημιούργησαν αυτόν εδώ τον πλανήτη, και έφτιαξαν την περιοχή της Αιγηίδας (εις ανάμνησιν της Μεγάλης ΑΙ-ΓΑΣ της πρώτης πατρίδας δηλαδή των Ελλήνων) είχαν πολλές δυσκολίες.

Τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα στον νέο πλανήτη, και πήραν την βοήθεια κάποιων "ατόμων" που είχαν ποιο ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες, και ήταν ποιο κατάλληλοι για την επίλυση σοβαρών και ζωτικών ζητημάτων . Οι ανώτεροι αυτοί "άνθρωποι" είχαν αποδείξει την αξία τους στο παρελθόν και η γνώμη τους ήταν πάντοτε ζωτικής σημασίας και είχε μεγάλο ειδικό βάρος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαν τότε ήταν να μπορέσουν να σταθεροποιήσουν το περιβάλλον της περιοχή, στην Αιγηίδα δηλαδή. Να σταθεροποιήσουν την θερμοκρασία στα επίπεδα της ιδανικής άνοιξης και το έδαφος να παράγει τεράστιες ποσότητες καρπών και φρούτων χωρίς τον κόπο που χρειάζονταν πριν. Κλιματική αλλαγή και πράσινα άλογα δεν υπήρχαν για αυτούς. Είχαν βρει την λύση!

Διότι όταν οι άνθρωποι ζουν άνετα, είναι υγιείς και διατρέφονται με άριστους καρπούς, φρούτα και τροφές, χωρίς κόπο, έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο να επιδοθούν σε μουσική, τέχνες, γράμματα, μαθηματικά, επιστήμες, φιλοσοφία, γυμνάσια και ΗΘΙΚΗ Αγωγή.Την λύση λοιπόν την έδωσε τότε ένα "άτομο" ο Αριστόδημος (ας τον πούμε έτσι)  φτιάχνοντας έναν κινητήρα που ήταν ειδικός στην σταθεροποίηση του περιβάλλοντος. Με αυτό το μηχάνημα είχαν ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΞΗ (για αυτό και δεν βλέπεται τα αρχαία αγάλματα να φοράνε χοντρά ρούχα και παλτό), και το είχαν τοποθετήσει σε μια από της κορυφές της Κρήτης, και από εκεί επιδρούσε με το περιβάλλον και το μετέτρεπε , κατά τις οδηγίες που είχε λάβει από τους χειριστές του.

Ο κινητήρας αυτός έμεινε στο βουνό επάνω στην Κρήτη για πολλές χιλιάδες χρόνια, μέχρι που μια τρομακτική εξωτερική επίδραση κατέστρεψε τις ισορροπίες που διατηρούσαν την σταθερότητα του ειδικού αυτού κλίματος που κάλυπτε μια έκταση με ακτίνα από κάτω από την Κρήτη μέχρι πάνω από την Δωδώνη και ακόμα παραπέρα.  Η ακτίνα δράσης του κινητήρα αυτού περιελάμβανε την Ιωνία, την Θράκη, την Μακεδονία, την Ιλλυρία, το Νότιο Λάτιο, και έκλεινε με την Αίγυπτο και σταματούσε στον Ναό του Ζευ Ελλαύνων που υπήρχε κάπου εκεί. ΟΛΗ αυτή η περιοχή διοικούνταν από ΕΝΑΝ Έλληνα και ήταν ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ χάριν στο μηχάνημα που διατηρούσε σταθερό το περιβάλλον και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ που διοικούσε τον κόσμο.

Το θέμα είναι ότι όταν διαταράχθηκαν οι ισορροπίες προκλήθηκαν τεράστιες καταστροφές τέτοιας έντασης που τελικά το μηχάνημα αυτό μετακινήθηκε από την θέση του από τα κύματα της θάλασσας που χύθηκε στην Λεκάνη του Αιγαίου που το παρέσυραν και το μετέφεραν κάπου στον βυθό του Αιγαίου όπου και σταθεροποιήθηκε. Στην βάση δύο θαλάσσιων λόφων κάτω από το νερό σκάλωσε το μηχάνημα. Το μηχάνημα είχε τρομακτικές διαστάσεις, και οι βραχίονες του θα πρέπει κάποτε να ήταν συνδεδεμένοι μεταξύ τους σε ένα άρια συνδεμένο σκελετό. Τώρα έχουν σπάσει.

Σήμερα μέσα στα μεταλλικά χαλάσματα στον βυθό μπορεί να διακρίνεις τρείς τεράστιες δεξαμενές πέντε φορές μεγαλύτερες από ένα αεροσκάφος, που η κάθε μια ήταν συνδεδεμένη μεταξύ τους με μεγάλους κυκλικούς μεταλλικούς σωλήνες, ενώ πάνω σε κάθε δεξαμενή υπήρχε ένας όγκος στο μισό της μέγεθος που την έκανε να μοιάζει με τον αριθμό "8", ενώ και οι τρείς μαζί έμοιαζαν με το "888" σε τεράστιο μέγεθος δεμένες , κάποτε σταθερά μεταξύ τους χάριν στις μεταλλικές ράβδους που υπήρχαν γύρω τους, μόνο που τώρα έχουν υποστεί ζημιά. Τα τρία "888" ήταν η βάση του μηχανήματος.

Οι σημερινοί άνθρωποι δεν είναι σε θέση να καταλάβουν , ούτε καν να μαντέψουν πως δούλευε και πως παρήγαγε το έργο της, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα τεραστίων διαστάσεων κατασκεύασμα, που μόνο ένας πολύ προηγμένος πολιτισμός θα μπορούσε να κατασκευάσει. Ποιός θα μπορούσε σήμερα να κατασκευάσει ένα μηχάνημα που να δημιουργεί μόνιμη Άνοιξη σε μια περιοχή με ακτίνα με κέντρο την Ολυμπία πάνω από την Μακεδονία, μέχρι την Αίγυπτο και γύρω γύρω;; ΟΥΔΕΙΣ. Είναι το μεγαλύτερο μηχάνημα που φτιάχτηκε ποτέ στον πλανήτη, από ανώτερα πνευματικά όντα με ανώτερο σκοπό.

Μια συσκευή που πρόσφερε την αιώνια άνοιξη στους προγόνους μας, και τους παρείχε τέτοια πλεονεκτήματα που είχαν ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ να ασχοληθούν με την ανάπτυξη του πνεύματος και του ΗΘΟΥΣ τους.

Και εδώ θα μπορούσε ίσως κάποιος να ρωτήσει : Ρε μάστορα υπάρχει πιθανότητα αυτό το μηχάνημα να ξαναλειτουργήσει;;

Πολύ δύσκολη ερώτηση , το ίδιο σκέφτηκα και εγώ στην αρχή όταν έμαθα για την κατασκεύη αυτή. Όμως εάν αυτό έπρεπε να γίνει, τότε κάποιοι θα το είχαν κάνει ήδη. Δεν είναι θέμα του τι επιθυμούμε εμείς να γίνει, αλλά του τι πρέπει να γίνει. Εάν αυτό το μηχάνημα τεθεί και πάλι σε λειτουργία για τον ίδιο ή άλλον σκοπό, τότε ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Οποιοσδήποτε άλλος πλην των δημιουργών του είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για να ασχοληθεί με αυτόν τον σκοπό.

Το μηχάνημα αυτό έχει πολλά κρυμμένα μυστικά που είναι γνωστά και οικία ΜΟΝΟ στους δημιουργούς του.Κάποτε έφερε στους ανθρώπους την αιώνια Άνοιξη και οι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία της πνευματικής τους ανάπτυξης.Ποιός όμως είναι σίγουρος ότι αν επέμβει κάποιος άσχετος στο ανώτερο αυτό έργο θέτοντας το σε λειτουργία , θα φέρει και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα και όχι τον ΑΙΩΝΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑ;; Η τις αιώνιες βροχές;; Η τον αιώνιο καύσωνα;; Χωρίς την βοήθεια ή την συγκατάθεση των ίδιων των δημιουργών του;;

Για αυτό κανείς δεν πρέπει να τολμήσει να θέσει σε λειτουργία αυτό το μηχάνημα, η να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο , εκτός από τους αυτούς που το κατασκεύασαν και γνωρίζουν τα μυστικά του.Όσο και αν σκεφτόμαστε τους Έλληνες που καθημερινά μοχθούν στην παραγωγή, για την προστασία τους από το κρύο και την βροχή, τα χιόνια, τον καύσωνα, τις πλημμύρες και τις ξηρασίες....και ξέρουμε πόσο σωτήριο θα ήταν αυτό το μηχάνημα. Θα πρέπει όμως να το πάρουμε απόφαση ότι το έργο αυτό θα μπορεί να γίνει μόνο από αυτούς που το κατασκεύασαν. Διότι δίχως την γνώση αυτών που το κατασκεύασαν η κάθε προσπάθεια θα ήταν επιζήμια, καταστροφική και μπορεί αντί για την αιώνια άνοιξη να είχαμε μια άλλη κλιματολογική συνθήκη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΕ Ο ΜΑΡΓΙΩΡΗΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟ) ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 24-25 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 6 Αυγούστου 2023 στις 9:45 π.μ.

Τίποτε δεν είναι παραμύθια. Ούτε αυτά που έγραψε ο Μαργιώρης, ούτε αυτά που σας γράφω εδώ Δες τι είχα γράψει για τους θόλους ...όλοι έχουμε τις ίδιες "αναμνήσεις" που έλεγε και ο Σωκράτης.

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/11/blog-post_6.html

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/03/2.html

Μμ είπε...



.... Ο ¨Ήφαιστος είναι ο τεχνοκράτης της εποχής εκείνης όταν ο άνθρωπος έφτανε τότες με αστρόπλοια ως τον αστέρα Σείριο του αστερισμού του ΚΥΝΟΣ.
..........................................

....Οι δε πρόγονοί τους Δραβίδες είχαν φτιάσει την ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΠΤΡΑ που κάλυπτε όλη την προΜεσόγειο κοιλάδα (απομεινάρι της η ν. Κρήτη) και ζούσαν από το γάλα ειδικών βουβάλων τους που έτρωγαν μαγνητισμένο χόρτο. Όταν η καλύπτρα συνετρίβη ο μαγνητισμός διασπάστηκε αμέσως. Ο θετικός πήγε στον Βορρά και έκαμε το Βόρειο Σέλλας. Ο αρνητικός εκλκύστκε στον Νότιο Πόλο και σχημάτισε το Νότιο Σέλλας....
Το μαγμητισμένο γάλα δίνει μακροχρόνια ή Μαθουσάλεια ζωή στα έμβια όντα. Ώστε η ουσία της ζωής... μέλι, γάλα, λάδι, κρασί, ξύδι, αλάτι, χυμοί φρούτων και φυτών περιέχουν την εκδηλωμένη ζωή, που σχάζεται σε κυματισμούς, σε δονήσεις, σε εντάσεις, σε πολλαπλές ιδιότες που σήμερα δεν ξερουμε να εντοπίσουμε.

.............................

Από την αρχαιότητα, ο πρώτος πλανήτης που βρίσκεται κοντά στον ήλιο στο ηλιακό μας σύστημα είναι ο Ερμής. Η θερμότητα που δέχεται από τον ήλιο είναι ΕΠΤΑ φορές μεγαλύτερη από την θερμότητα που παίρνει η μητέρα γη.
Γιατί έδωσαν το όνομα του Ερμή στον πρώτο πλανήτη που βρίσκεται κοντά στον ήλιο μας. Γιατί το όνομα αυτό, πριν από χιλιάδες χρόνια, μελέτησε τον ουρανό και βρήκε τα πιο πολλά μυστήριά του. Όπως ο Άτλαντας που σήκωνε το ουρανό στους ώμους του, έτσι και ο Ερμής, με τον μεγάλο Νού του, βρήκε τον Σείριο και τον αστερισμό του Κύνα, στον οποίο ανήκεικαι απεκάλυψε την σχέσι του μαζί μας. Πλανήτες του Σειρίου έχουν την ίδια φύσι με την γη μας και πιθανότατα υπάρχουν τα ίδια όντα με μας. Με τα αυλάκια της αντιύλης (το μυστικό του Προμηθέα που εξώργιζε τον Δϊα) έφταναν τότες οι μύστες της γης ως τον Σείριο και έπαιρναν την μύηση του Θωθ (Βλ. βιβλίο μου ¨Οι Φαραώ Ακενατόν και Τουταγχαμών¨)

(σελ. 148, 394. Ν. Μαργιωρή ¨Αποσυμβολισμός της ελληνικής Μυθολογίας¨ Αθήνα 1988)