ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Trouble Coming!!


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από αργά το απόγευμα της Τρίτης, 8 Αυγούστου 2023, οι χώρες που εκφράζουν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στους BRICS αντιστοιχούν στο ΕΞΗΝΤΑ τοις (60%) των γνωστών παγκόσμιων αποθεμάτων πετρελαίου/φυσικού αερίου. Αυτό σημαίνει ότι το εξήντα τοις εκατό των παγκόσμιων πωλήσεων πετρελαίου θα πραγματοποιηθεί σε νόμισμα ΕΚΤΟΣ  Δολαρίου ΗΠΑ, μόλις οι BRICS ζωντανέψουν το νέο τους νόμισμα με χρυσό.  

Η επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ανάπτυξη αυτού του νέου νομίσματος έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 22 Αυγούστου. Το νόμισμα δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη και δεν είναι ακόμη διαθέσιμο. Αλλά αυτή η αλλαγή θα έρθει σαν κεραυνός στο κεφάλι για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως έχουν τα πράγματα τώρα, ΟΛΕΣ οι πωλήσεις πετρελαίου σε όλο τον κόσμο γίνονται μόνο σε δολάρια ΗΠΑ.

 Έτσι, κάθε χώρα που χρειάζεται πετρέλαιο ή που πουλά πετρέλαιο, πραγματοποιεί αυτές τις συναλλαγές μόνο σε ΔΟΛΑΡΙΑ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χώρα στον πλανήτη πρέπει να διατηρεί φυσικά δολάρια στην κεντρική της τράπεζα, έτσι ώστε η χώρα να μπορεί να αγοράσει το πετρέλαιο/αέριο που χρειάζεται. Μόλις το νέο νόμισμα BRICS έρθει στο διαδίκτυο, όλα αυτά τα πλεονάζοντα ΔΟΛΑΡΙΑ που κρατούνται σε όλο τον κόσμο, θα αρχίσουν να επιστρέφουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.  

Έτσι, η αξία του νομίσματος των Τζώνηδων θα πέσει έναντι όλων αυτών των άλλων νομισμάτων, γιατί κανείς δεν θα θέλει ή δεν θα χρειάζεται πια τα ΔΟΛΑΡΙΑ τους. Τώρα, να έχετε κατά νου, ότι οι ΗΠΑ δεν κατασκευάζουν πια πολλά πράγματα. Εισάγουνε όλα τους τα πράγματα. Έτσι, καθώς η αξία του δολαρίου τους πέφτει έναντι των ξένων νομισμάτων, το κόστος των πραγμάτων που θα αγοράζουνε θα εκτοξευθεί εντελώς στα ύψη, επειδή το νόμισμά τους θα αξίζει όλο και λιγότερο σε σύγκριση με τα νομίσματα άλλων χωρών.  

Θα δούμε υπερπληθωρισμό στις ΗΠΑ που υποπτεύομαι ότι θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης λίγο πριν καταρρεύσει.   

ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στα BRICS :

 
✔
Aλγερία
✔Aργεντινή
✔Μπαγκλαντές
✔Μπαχρείν
✔Λευκορωσία
✔Boλιβία
✔Βενεζουέλα
✔Βιετνάμ
✔Γουινέα
✔Ελλάδα (;;)
✔Ονδούρα
✔Αίγυπτος
✔Ινδονησία
✔Iράν
✔Κούβα
✔Κουβέιτ
✔Μαρόκο
✔Mεξικό
✔Νιγηρία
✔Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
✔Τατζικιστάν
✔Tαιλάνδη
✔Τυνησία
✔Τουρκία
✔Συρία
✔Σαουδική Αραβία
✔Αιθιοπία

Μόλις γίνει αυτό και ξεκινήσουν οι πωλήσεις πετρελαίου στο νέο νόμισμα BRICS, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα καταρρεύσουν οικονομικά και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Μυρίζω έναν ΜΕΓΑΛΟ πόλεμο που έρχεται. . .

Υ.Γ Η σύγκρουση των δύο "αετών" του Διός μπορεί να άργησε, αλλά αναμένεται να ταρακουνήσει όλον τον πλανήτη.

 

11 σχόλια:

Μμ2 είπε...


Μεγάλε, γουστάρομεν κάργα.
Κάνε μας και την μεταφυσική (αστρολογική) ανάλυσι του γεγονότος τώρα ως επιμύθιον για να ήμεθα πλήρεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Mμ2

Τις επόμενες 28 μέρες ένα πρόσωπο ηγετικό κάπου στον πλανήτη (μπορεί να είναι ο Πούτιν αλλά δεν είμαι και σίγουρος) θα κάνει ένα μεγάλο ΜΠΑΜ. Έρχεται και ένας φιλοπόλεμος Σεπτέμβρης , έχουμε 28 μέρες...βάλε και τον Άρη που θα μπει στον Ζυγό, κάτι πολύ δύσκολο θα γίνει και το Φθινόπωρο που θα έρθει θα είναι ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΣ και ΔΥΣΚΟΛΟ. Έχουμε μάχη κατά της ειρήνης, Άρη στον Ζυγό , δύο άσχημες εκλείψεις τον Οκτώβριο...και κάπου αυτή η Νέα Σελήνη την τετάρτη 16/8 θα δείξει ποιος θα σηκώσει το λάβαρο του ολοκληρωτικού πολέμου ή ποιος θα τραβήξει πρώτος την σκανδάλη.

Επικίνδυνη αυτή η νέα Σελήνη στον Λέοντα που έρχεται 16/8/23

Όποιοι έχουν γενέθλια εκείνη την ημέρα θα πρέπει να προσέξουν την υγεία τους για ένα χρόνο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ταξίδια...αγορές...συμβόλαια , διακοπές...αγορές τεχνολογικού υλικού έως 19/8 ίσα που προλαμβάνεται. Ο Ερμής από τις 19 θα γίνει ανάδρομος και όλα θα μπλοκάρουν.

Ανώνυμος είπε...

ήθελα από το προγούμενο άρθρο που αναφερθήκατε στα οικονομικά (αυτό με τη φωτογραφία της Ματσούκα)να σχολιάσω το εξής:
Θα είχε ενδιαφέρον να συνδεόταν είτε το νόμισμα των Μπριξ είτε γενικά κάποιο νέο νόμισμα ή ομόλογο να ήταν σνδεδεμένο κα με τροφή και νερό..
Ειδικά αν οι Μπρικς βάλουν μέσα π.χ. το νερό, το ρύζι και τη σόγια, θα πάρουν τα στριγκάκια της Δύσης παραμάζωμα, όχι μόνο λόγω όγκου εξαγωγών, αλλά και αν ξαπόστελναν και τα μεταλλαγμένα της Μπάγερν/Μονσάντο, αναγκάζοντας τον γίγαντα με τα πύλινα πόδια που το παίζει νταβατζής να κάνει θερμοκήπια στην Αλάσκα....
Η Δύση, και εμείς ζούμε εποχές παρακμής και παράκρουσης, και η πτώση θα αναγκάσει αυτούς που θα επιζήσουν νά αλλάξουν ρότα...
Ελπίζω να είμαι Τα'ι'λάνδη που έχει ζέστη, νερό, και ρύζι.Θα μου πείς "στο στόμα του δράκου πάς;", τι να κάνω κ.Λύκαστρε βαρέθηκα να βλέπω την παρακμή και να φοράω μπουφάν .
Ξενοδόχωφ

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Παντως Λυκαστρε θα πρεπει να παραδεχτουμε οτι ο φιλος Ξενοδοχωφ ειναι πραγματικος Ελληνας,με την εννοια οτι βαζει το κεφαλι του στο στομα του λυκου-δρακου αφου παει κοντρα στο ρευμα.
Πολυ σωστα προβλεπει οτι η καταστροφη θα φερει αλλαγες εγω λεω προς το καλυτερο γιατι θα μεινουμε οι Πραγματικοι Ελληνες τελικα.
Δηλαδη αυτοι που σκεφτονται διαφορετικα κοντρα σε καθε ρευμα μα παντα με σταθερη πορεια προς το ΦΩΣ.
Υ.Γ.Γουσταρω που τρελενεται με τα μπουφαν...

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Στην ανδροκρατούμενη παρέα, θέλω να θέσω ένα ερώτημα: Με το δεδομένο πως όλες σχεδόν οι κυβερνήσεις που έχουν κοινοβουλευτισμό, ελέγχονται πλήρως από τους γνωστούς καμπαλιστές, πως είστε βέβαιοι πως ο Πούτιν και η παρέα των BRICS δεν είναι ένα ακόμα δημιούργημα των καμπαλιστών;;;
Ο Πούτιν, εφαρμόζει κανονικά την ΑΤΖΕΝΤΑ 2030... Αυτό, δεν σας προβληματίζει;

Λεξ. είπε...


ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΣ

Μετά την κατάρρευση των αμερικανικών πόλεων χάος & στο Λονδίνο: Εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν για να ληστέψουν κατόπιν… (ΤΙΚ ΤΟΚ) προσκλήσεως!

..............................

Για πολλαπλασιάστε παρακαλώ το ¨προσκλητήριο¨ επί δέκα ή πενήντα; Τί θα πρωτοφυλάξοι τότε η αστυνομία, οεό; Και όχι μόνο καταστήματα αλλά και τράπεζες; Και όχι μόνο καταστήματα και τράπεζες αλλά και τα γαμωυπουργεία σας. Θα χηρέψουν από κωλοβαρεμα αι πολυθρόναι της τηλεαφασίας. Ο σασμός των αγανακτισμένων οπαδών. Ούτε ψύλλος στον κόρφο των σαδιστών διακοπάκηδων.
Και γαμώ την τεχνητή νοημοσύνη σας και τα κωλομοφυλά σας.
Τα σταφύλια της Νεμέσεως ωριμάζουν και εκρήγνυται - ευτυχώς - τόσο απρόβλεπτα όσο και σωτήρια. Εστί ήμαρ. Dies irae, dies illa...


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ο Πούτιν, εφαρμόζει κανονικά την ΑΤΖΕΝΤΑ 2030... Αυτό, δεν σας προβληματίζει;"

Μας προβληματίζει και έχουμε μιλήσει για αυτό ΕΔΩ.

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/07/blog-post_80.html

" Ο Πούτιν είναι μέρος της παγκόσμιας ελίτ και ενεργεί για λογαριασμό τους. Αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο η Ρωσία μπορεί και παίζει αυτόν τον συγκρουσιακό ρόλο. "

" Ο Πούτιν ήταν KGB και πιθανότατα ήταν υπεύθυνος για τη φροντίδα της RAF στη ΛΔΓ, όπως είχε προταθεί κάποτε. Ανάλογες αναφορές υπήρξαν και για τη Μέρκελ. Οπότε είναι πολύ πιθανό να γνωρίζονταν ήδη κατά την περίοδο της KGB και του FDJ. Και οι δύο ονομάζονται επίσης στο βιβλίο «Μασώνοι». Ανεξάρτητα από αυτό, ο Klaus Schwab κατονόμασε επίσης τη Μέρκελ και τον Πούτιν ως παραδείγματα ηγετών που εκπαιδεύτηκαν από αυτόν. Υπάρχουν αρκετές κινηματογραφικές ηχογραφήσεις στις οποίες δηλώνει ότι – είναι μέλη στην παγκόσμια κυβέρνησή του. "

Αυτός ο Πούτιν που βλέπουμε δεν είναι ο αληθινός. Είναι σωσίας...και υπάρχουν πολλοί σωσίες του και όχι μόνο 2-3. Για μένα, ο σημερινός Πούτιν είναι ένας σωσίας του πραγματικού που τον έχουν βγάλει από την μέση, ένας κλώνος ή ηθοποιός σε ένα δεδομένο έργο στο οποίο παίζει τον ρόλο που του έχουν αναθέσει. Δεν έχει σημασία είτε αρέσει , είτε όχι ο ρόλος του Πούτιν σε αυτό το έργο, αλλά ότι όλα εξαρτώνται από το ποιος έγραψε το σενάριο. Λοιπόν, οι σεναριογράφοι που έγραψαν αυτόν τον πόλεμο/σενάριο - δεν μου αρέσουν...

Ανώνυμος είπε...

@κ.Πόπη Σουφλή
Εχω ξαναναφέρει ότι μετά τις 2 δολοφονίες Μπακογιάννη κ Βρανόπουλου που ευνόησαν τον πατέρα Μιζοτάκη, δεν πιστεύω σε κανέναν και κρατάω μικρό καλάθι.Απλά χαίρομαι μέχρι την επόμενη σφαλιάρα που τρώνε και άλλοι ξύλο, και δεν είμαι/είμαστε τα μόνα κορόιδα της ιστορίας.Ικανοποιύμαι όταν βλέπω ΗΠΑ-Γερμανία να τραβάνε ζόρια,πείτε με μνησίκακο, έχω μεγαλύτερες αμαρτίες να ξεπληρώσω .
Τα τελευταία χρόνια έχω και λιγότερες ελπίδες για την αφύπνιση των λαών μετά από σφαλιάρα, αν και ποτέ δεν ξέρεις. Κοιτάω και τους συμπατριώτες μου καιμε πιάνουν τα νεύρα μου, μπαίνω και σε κλιμακτήριο, δεν είμαστε για έτσι...
Όπως είχε πεί ένας κύριος που έχετε τσακωθεί "δημιουργούμε το πρόβλημα , για να προσφέρουμε λύση"

@ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ όταν έλεγα στο "πάω να βάλω το κεφάλι μου στο στόμα του Δράκου", δεν εννοούσα το πάνω.....Όπως δήλωσα με πληγώνει το να παρατηρώ την χώρα μου να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, και να πρέπει να ανάβω και καλοριφέρ..Από 22 Κελσίου και κάτω έχω θέμα σαν τα ψυχρόαιμα

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Δεν το είχα δει Λύκαστρε... θα το κλέψω...

Νικανδρικ είπε...

Φιλε Ξενοδοχεφ το καταλαβα για το κεφαλι,ολοι εχουν προβλημα κατω απο 22