ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ...Ο ΕΠΕΙΟΣ ΤΕΛΧΙΝΑΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έτσι τσιμπουκόγερε...αναγκάστηκες να ομολογήσεις την αλήθεια.!!! Ότι τα παλαιότερα βιβλία γράφουν την λέξη ΓΙΓΑΝΤΩΝ...και όχι "Γηγενέων". Και γιατί δεν το ομολογούσες από την αρχή αλλά έπρεπε να σου τρίψουμε στην συφιλιασμένη σου μάπα 2 ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Που σε ανάγκασαν να παραδεχθείς το αληθές. ;; Το λες και μόνος σου η πρώτη έκδοση (όλες οι άλλες είναι αντιγραφές της πρώτης) που την έχεις και εσύ γράφει "Γιγάντων" γιατί τότε επέμενες και ανέβασες το απόσπασμα με την λέξη "Γηγενέων";;; Είσαι μεγάλη πούστρα, αλλά όχι τόσο μεγάλη για να μας πουλήσεις την παραμύθα σου.

Γιατί δεν το ομολογούσες νωρίτερα;; Διότι δεν περίμενες ότι θα είχαμε δύο βιβλία που θα έδειχναν περίτρανα ότι η ΠΡΩΤΗ λέξη πριν την ΑΛΛΟΙΩΣΗ ήταν "ΓΙΓΑΝΤΩΝ". Η λέξη Γιγάντων από την λέξη Γηγενέων έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. Άλλο το βήξιμο και άλλο το κλάσιμο που λένε. Διότι οι Γίγαντες με τους Γηγενείς έχουν και άλλη καταγωγή και άλλο dna.


 Ρε ψωλοβρόντη αφού όπως λες εσύ ο ίδιος πάνω, έχεις την έκδοση του 1517 που εκεί υπάρχει η λέξη "ΓΙΓΑΝΤΩΝ"...τι μαλακίες αραδιάζεις για μαντεψιές και ότι δεν καταλαβαίνουν τι έχουν μπροστά τους;; Αφού είχες κείμενο του 1517  με την λέξη"ΓΙΓΑΝΤΩΝ" γιατί επέλεξες να ανεβάσεις πολύ νεώτερο κείμενο, που το είχαν αλλοιώσει με την λέξη "Γηγενέων";;; Δεν τα λες καλά.....και ο κοσμάκης σε έχει πάρει πρέφα τι ΛΑΜΟΓΙΟ είσαι. 

Όταν κάποιος έχει την ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ των Αργοναυτικών με κείμενο που ΔΕΝ έχει υποστεί ακόμα αλλοίωση, τότε ποιος ο λόγος να κάνεις ανάρτηση με κείμενο πολύ νεώτερο και ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ;;; Θα πρέπει όντως σαν σάπιος που είσαι να νομίζεις ότι όλοι είναι αποβλακωμένοι και δεν θα καταλάβουν τι ΠΑΠΑΡΙΕΣ γράφεις.

Έλα όμως που είμαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ και δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις...και από εδώ και μετά θα σε πηγαίνω γαμιώντας ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ. Τις φώτο μπορείς να τις βάλεις στην κωλοτρυπίδα σου...ο κοσμάκης δεν θέλει φώτο αλλά ΛΙΝΚ για να διαπιστώσει μόνος του ποιο βιβλίο είναι αυτό από το οποίο έβαλες το απόσπασμα με την λέξη "Γηγενέων".!! Ενώ είχες όπως λες μόνος σου το παλαιότερο με την σωστή και αναλλοίωτη λέξη "ΓΙΓΑΝΤΩΝ".!!!!!!!!!!!!!!!


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: