ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Μου φαίνεται ότι η Πολωνία προσπαθεί να γίνει η επόμενη Ουκρανία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Πολωνία μεταφέρει τον στρατό της σε θέση για να εισέλθει στην Ουκρανία, και πιθανώς στη Λευκορωσία, με μια τεράστια δύναμη από άρματα μάχης, πυροβολικό, εκτοξευτές ρουκετών και χιλιάδες στρατεύματα. Το κάτωθεν βίντεο από τη Βαρσοβία δείχνει τις τεράστιες στρατιωτικές συνοδείες να κινούνται μέσα στην πόλη τη νύχτα.  


Μου φαίνεται ότι η Πολωνία προσπαθεί να γίνει η επόμενη Ουκρανία.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέλος μια συμμαχία των ανατολικοευρωπαϊκών κρατών, με ηγέτιδα την Πολωνία, και με μέλη τα κράτη της Βαλτικής, την Ουγγαρία και τη Ρουμανία, θα δουν μαζί την κατάσταση σαν μια ευκαιρία όχι μόνο να επιστρέψουν στα παλιά τους σύνορα, αλλά και για να προστατευτούν από ένα μελλοντικό Ρωσικό κράτος.

https://diaggeleaszeys.blogspot.com/2023/08/2020.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 15 Αυγούστου 2023 στις 5:33 μ.μ.

Ο Friedman (τα λένε μόνοι τους και δίχως ξύλο) είπε ήδη στο βιβλίο του το 2009 ότι «τα επόμενα 100 χρόνια» η Πολωνία θα είναι τεράστια στο μέλλον. Ότι η Πολωνία θα γίνει «υπερδύναμη». Η Πολωνία μπορεί να γίνει αυτό μόνο εάν απορροφήσει την Ουκρανία και τη Λευκορωσία. Αυτό τώρα υλοποιείται μέσω της συνεργασίας μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι.

Μια Μεγάλη Πολωνία φυσικά θα τινάξει στον αέρα την ΕΕ. Οι Πολωνοί ήταν και είναι πάντα εναντίον των Ρώσων. Και ο Ζελένσκι ναι αυτή η μαριονέτα έχει ήδη πει ότι δεν θα υπάρχουν άλλα σύνορα μεταξύ Πολωνίας και Ουκρανίας. Αυτό θέλουν να κάνουν, η Ουκρανία να γίνει μέρος της Πολωνίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και κάτι άλλο...αν θυμάσαι τον Οκτώβριο του 2012, επί υπουργίας Χ.Κλίντον είχαν "διαρρεύσει" μέσω τον WIKLEAKS σχέδια των ΗΠΑ επί χάρτου, που έδειχναν ΕΙΣΒΟΛΗ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΠΟΛΩΝΙΑΣ.!!!

Αλλά ο λωτοφάγος που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων δεν θυμάται τι έφαγε χθές, που να θυμάται τι έγινε το 2012.!!!

Ανώνυμος είπε...

οι Πόλσκι, ως μέλος του ΝΑΤΟ αν επιτεθούν ή δεχθούν επίθεση-"επίθεση" από τους Ρούσκι θα ζητήσουν συνδρομή από τους συμμάχους και θα γίνει το πατιρντί που θα κρύψει τα ίχνη των απατεώνων που έχουν φέρει σ'αυτό το χάλι τον πλανήτη..
Ο Πούτιν πάντως πριν κανά 4μηνο τους είπε να χωρίσουν την Ουκρανία στη μέση ή ότι θέλουν να πάρουν πίσω τα εδάφη που έχασαν πριν 80 χρόνια....Θυμίζει την Πολωνία που μοίραζαν οι ρούσκι με τους Τεντέσκο πριν 70 χρόνια η φάση...
Πάντως αν βάλουν μπροστινούς τους Πολωνούς και την πέσουν στη Λευκορωσσία θα είναι άλλη μία υποκινούμενη αυτοκτονία όπως οι 2 παγκόσμιοι, και οι περισσότεροι τοπικοί πόλεμοι, όπου απατεώνες με θέση εξουσίας βάζουν εξαπατημένους να αλληλοφαγωθουν πριν τους ζητήσουν ευθύνες για το χάλι που τους έφτασαν..
Οποία απογοήτευσις για την μακαριότητα και αδιαφορία των λαών έναντι των σχεδίων της εξόντωσης τους......
Ξενοδόχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" θα είναι άλλη μία υποκινούμενη αυτοκτονία όπως οι 2 παγκόσμιοι, και οι περισσότεροι τοπικοί πόλεμοι, όπου απατεώνες με θέση εξουσίας βάζουν εξαπατημένους να αλληλοφαγωθουν πριν τους ζητήσουν ευθύνες για το χάλι που τους έφτασαν.."

Aκριβώς φίλε Ξενοδόχε...είπες μεγάλη αλήθεια.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Καλημέρα σε όλους

Ευρώπη δεν νοείται δίχως Ρωσία . Η μισή Ευρώπη είναι στη Ρωσία . Χερσόνησος η άλλη μισή .Έτσι το καταλαβαίνω αν και στην δυτική σκέψη παρουσιάζεται σαν αντίθεση.

Οποιαδήποτε προσπάθεια τεχνητού διαχωρισμού από τους «Αμερικανούς» θα έχει θανατηφόρα αποτελέσματα είτε τώρα είτε στο μέλλον .

Το σύντομο παρελθόν γνωστό .Από τους ιππότες μέχρι τους Α-Β ΠΠ.

Μια μεγάλη Πολωνία δεν θα είναι παρά η σύγχρονη υποκινούμενη εποχιακή κλιμάκωση του αντι-ρωσσισμου με βούλα.

Μετά θα σκίσουν τα πάντα οι δυο «αντιπαλοι» με εντολή σκηνοθέτη .

Εάν προσπαθήσουν να υφαρπάξουν και την Λευκορωσία ΑΚΟΜΗ χειρότερα .


Το τελευταίο σχόλιο του Ξενοδοχωφ ήταν άκρως ρεαλιστικό .

Συμμερίζομαι τα γραφόμενα του .

Θάνατος -μιζέρια -υποδούλωση εν όψη με αυτά τα καμώματα .


ΥΓ- ίδια τακτική -επιδοτούμενο χάος και σύγκρουση

Ινδό Πακιστάν , Κορέα , Μεσοποταμία, Πενταποταμια , Καύκασος , κτλ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΗΛΙΟΥ ΑΛΚΗ...είχες πολλές μέρες να σχολιάσεις. Όλα καλά;;;

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Καλημέρα Λυκ

Ευχαριστώ ! Ελπίζω και εσύ και οι λοιποί σχολιαστές και αναγνώστες .

Τρεχάματα και ανυπόφορη ζέστη . Οι πέτρες καίνε . Κουράγιο .
Χαχα!

Ετοιμάζομαι για μετακίνηση από αστικό σε αγροτικό περιβάλλον σύντομα όποτε υπάρχουν τρέχουσες ανάγκες .

Αναμένω διακαώς την συνέχεια στην μετάβαση αυτή .

Ευχές

Φιλικά



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΗΛΙΟΥ ΑΛΚΗ...και εγώ εδώ μια από τα ίδια. Τρεχάματα, δουλειές και ΖΕΣΤΗ. Πάλι άρχισε να έχει 38-39 και για αύριο μεθαύριο δίνουν 40ρια. Την καλύτερη δουλειά θα κάνει που φεύγεις από το αστικό περιβάλλον.