ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.

 Lightning strikes in Greece, Z̶e̶u̶s̶ F-35 is coming.⚡️ Greece has chosen the F-35 Lightning II as its next aircraft, becoming the 19th country to embrace the world's most advanced and connected fighter jet. pic.twitter.com/fMdyQPoeeV

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όταν σας ρωτήσουν τα παιδιά σας "γιατί η Ελλάδα δεν έχει ΠΝ;" 

Να τους δείξετε το F35, τα οποία θα καταστραφούν ολοσχερώς σε ένα πυρηνικό χτύπημα της Ρωσίας στην Ανδραβίδα. Αυτή τη φορά ούτε Πελοπόννησος δεν θα μείνει.

Αφού τον Δένδια θα τον βάλουν να πουλήσει mirage 2005 και f16 blk 30 για να βρεθούν τα κονδύλια, όχι για την αναβάθμιση των f16 blk 50, αλλά για την αγορά των f35 (χωρίς όπλα) και πάλι θα υπολείπονται τα 2/3 του κόστους. Ας άνοιγαν τα στρώματα τους δίπλα στο γλομπο Ε27.... Α/ΓΕΑ και λοιποί.

Η "χαρά" τους για την υπογραφή του αιώνα δεν κρύβεται. Ο φόβος και το άγχος για την δημιουργία ενός λογιστικού χάους μόλις ξεκινά. Άοπλα F16.. Μείωση ορόφων.... Μονάχα 20 ετοιμοπόλεμα Rafale. Θα στουκαρουμε τα f35 με τον πανίσχυρο κινητήρα πάνω στα τουρκικά μαχητικά, γιατί από όπλα πήραμε ένα αρχίδι, μπορεί και δύο. Έχουμε μπλέξει με στρατηγαρες και πολιτικούς ηγήτορες.

Τα μαχητικά χρειάζονται όπλα. Εάν θέλει κανείς awacs παίρνει awacs. Και στην τελική στα αρχίδια μου. Πληρώνω φόρους και για αυτό μπορώ να μιλάω. Άραγε μπορείτε να μου βρείτε LoA σοβαρού κράτους για αγορά F35 απ' το site της DCSA χωρίς την αγορά όπλων;;

Φωτιά να πιάσει το εργοστάσιο στο Τέξας να μην δείτε ούτε λάστιχο. Μόνο αυτό σώζει το ΠΝ. Τα  F35 είναι μία προμήθεια υποτέλειας προς τις ΗΠΑ ...Μία προμήθεια άνευ όπλων. Μία προμήθεια που ως στόχο έχει την Ρωσία και όχι την νατοϊκή Τουρκία. Μία προμήθεια άκρως ελεγχόμενη.Μία προμήθεια εκτός πλαισίου ελληνοτουρκικού πολέμου.

Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , άσχημα νέα δυστυχώς και δεν μιλάει κανείς αεροπόρος υψηλόβαθμος . Να στείλουμε την τοποθεσία του εργοστασίου με πινέζα σε Ρώσους - Κινέζους μπας και το κάψουν . Και από αυτή την μέγγενη ξέφυγαν οι Τούρκοι την φόλα 35 ενώ με τους προδότες θα μας ξεπεράσουν τώρα παντού Αεροπορία-Ναυτικό-Στρατό .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Συν Έλληνα.

Εμείς ζητάμε με τ' επιτάσεως η Ρωσία να μας χτυπήσει με όποιο τρόπο θέλει.

Ύστερα θα τις εξηγήσουμε το όνειρο... Κυριολεκτούμε αγαπητέ συν Έλληνα.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Διαγγελέας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ύστερα θα τις εξηγήσουμε το όνειρο... Κυριολεκτούμε αγαπητέ συν Έλληνα."

Εδώ δεν ξηγήσαμε το όνειρο σε Σκοπιανούς, Αλβανούς, Τούρκους...θα ξηγήσουμε το όνειρο στους Σκύθες;;; Με τι θα ξηγήσουμε το όνειρο σε κάποιον ο οποίος διαθέτει και πυρηνικά;; Θα τους βομβαρδίσουμε με πορδές;;;

Αν μπορούσαμε να ξηγήσουμε το όνειρο έστω σε κάποιον δεν θα είχαμε τα χάλια που έχουμε σήμερα. Με τα ΑΟΠΛΑ αεροπλάνα που έχουμε;; Με το ανύπαρκτο σε λίγο πολεμικό ναυτικό μας (3 πλοία θα είναι καινούργια, όλα τα άλλα θα είναι πάνω από 50 ετών σε λίγο)...με ΑΔΕΙΕΣ τις αποθήκες πυρομαχικών του Σ.Ξ ...με το οβιδουργείο που έχει καταστραφεί ένα μηχάνημα από το 2019 και η χώρα δεν παράγει αυτά τα βλήματα, από τα οποία έχουν αδειάσει οι αποθήκες του Ελληνικού Στρατού γιατί έχουν αποσταλεί στην Ουκρανία!

ΠΩΣ ΘΑ ΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω στους Ρώσσους;;.

Με εκτίμηση και σεβασμό

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύουμε πως με πόλεμο δεν θα κερδίσουμε ολικά. Ακόμα κι αν κερδίσουμε στο πεδίο της μάχης. Οι απώλειες θα είναι δυσανάλογες. Βλέπουμε ότι ακόμη και στο Ισραήλ ο πόλεμος είναι ασύμφορος. Ένα ικανό μοντέλο επίλυσης διαφορών, είναι αυτό της Λιβύης για την Τουρκία.

Για την Ρωσία επίσης υπάρχουν άλλα μοντέλα διάλυσης.

Με εκτίμηση
Διαγγελέας